bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 adam ekmeğinin peşindeyse önünde durmayın beyler, ayıbtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Ha soyle. Aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ankkara çık aradan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 bingildak said: pordakal kanka ayağına feraya mı yürüyor şimdi? Beni yorma anlat sunlara ferayecimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Evet, Feray lütfen merak ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 hayır hayır ve hayır. izninizle şimdi hazırlanmaya çekiliyorum. tekrardan doğum günümü kutlayan herkese teşekkürler. beni sürekli yerden yere vuranlara da teşekkürler. hepinize teşekkürler arkadaşlar, abiler, ablalar, amcalar. ben kanka kumaşından yapılmışım. güzel olsaydım da öyle olurdu muhtemelen. evde kalmadım, pordakalı kendinize yakıştırın. devir cinsel devrim devri. (?) sevgilim var ayrıca olum yapmayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Grego said: aile aracı topikine volvo öneren minyon kız mı olur lan olsa güzel olur ama eski volvolar da kalmadı artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 porti ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Pordakal said: feverfeverray said: yalnız bu senenin en güzel doğum günü kutlaması da killjoy'dan geldi sabah. Ayip ayip Doğum günün ne zaman porti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 feverfeverray said: ben kanka kumaşından yapılmışım. güzel olsaydım da öyle olurdu muhtemelen. friend zone oldu sanırım? öyle bir mesaj aldım ben. doğru mu porti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 feverfeverray said: fistan'ı verin bana. birbirimizle çok uzun ve tehditkar bakışarak 1 hafta boyunca çekirdek çitleyelim sedir üzerinde. zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 feverfeverray said: pordakalı kendinize yakıştırın. İyice kafam karıştı, Kadın mı? Erkek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Erkegim abi. Mina da gayet kafa bi kanka. Niye bulandiriyonuz ortaligi. Amaciniz ne. Az daha duzgun davranislara sahip olsaniz keske. O kizin arkadasligini kacirdiginiza cok pisman olmaniz lazim da. Daha uzatmayin artik. Bende pisman oldum konu actigima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 paticik abi bura. baktın karşı taraf uzatıyor he diyip geçecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 KillJoy said: Pordakal said: feverfeverray said: yalnız bu senenin en güzel doğum günü kutlaması da killjoy'dan geldi sabah. Ayip ayip Doğum günün ne zaman porti? olm yürüme artik sapim diyor adam. (ha abi ben böyle seviyorum diyorsan o ayri sdfsadf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Pordakal said: Erkegim abi. Mina da gayet kafa bi kanka. Niye bulandiriyonuz ortaligi. Amaciniz ne. Az daha duzgun davranislara sahip olsaniz keske. O kizin arkadasligini kacirdiginiza cok pisman olmaniz lazim da. Daha uzatmayin artik. Bende pisman oldum konu actigima. Oha baya ciddileşmiş adam. Sorry mate. Geyik yapıyordum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 evet ya gördüm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 bütün forum durdu, sadece bu başlık up'lanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 doğum günü sahibi hatun olunca nasıl 10 sayfa olmuş dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 feverfeverray said: fistan'ı verin bana. birbirimizle çok uzun ve tehditkar bakışarak 1 hafta boyunca çekirdek çitleyelim sedir üzerinde. Verdim gitti, hayrını gör. İade kabul etmiyoruz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Sparkcaster said: darbe olsa 2 günde bu kadar mesaj atılmaz https://forum.paticik.com/read.php?3,8428693,8430226#msg-8430226 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 topicde bi ılıma, bi ısınma bi ılıklaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 kotusunuz olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 çk ktym srkli ksyrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Pordakal said: Erkegim abi. Mina da gayet kafa bi kanka. Niye bulandiriyonuz ortaligi. Amaciniz ne. Az daha duzgun davranislara sahip olsaniz keske. O kizin arkadasligini kacirdiginiza cok pisman olmaniz lazim da. Daha uzatmayin artik. Bende pisman oldum konu actigima. oha uzun süredir liseli muhabbeti görmemiştim forumda :) forum la burası arkadaşlarımızı forumdan seçecek kadar ezikmiyiz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar