Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Valvyn said: adamlar 7/24 ortak yayın adı altında fetoya giydiriyo abi.Nerden ne bulsalar ona bağlıyolar şaşırmamak lazım ^this. "tankın önüne yatan adamın arkadaşının gelininin yürek burkan hikayesi birazdan ana haber bültenimizde ekranlara gelecek, lütfen bizden ayrılmayın <3" diye sayıklıyorlar 2 haftadır. bu da normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 halk salak abi, onune ne koysan yiyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Ben muhabir kıza çok üzüldüm. Cidden. A haber 2 haftayı aşkındır 7/24 darbe yayını yapıyor. Evet arada açıklamalar, mahkeme sonuçları, gözaltına alınmaları yayınlıyolar ama boş zamanı doldurmaları lazım. Yaptığı şeyin haber olmadığının kendisi de farkında. Muhtemelen kameraman farketmiştir de GTA 4 şifresi olduğunu. Yandaş basında çalışan düz bir muhabir olmak zor. Kalan hayatı boyunca tüm arkadaşları durup durup dalga geçecekler kızla. Benle üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen arkadaşlarım hala "Lan ülkeyi hala bölemedin mi?" dalga geçiyorlarsa, kızın arkadaşları da her yeni GTA oyunu çıktığında dalga geçecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ne dalga gecmesi abi, sizin cevrenizde insan yok mu hic sdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Kızın etrafındakilerden kastım kızın mesai arkadaşları. Haber sosyal medyaya düştükten sonra ona uyku bile uyutmamışlardır. Yoksa şu habere inanacak adamları umursamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 arkadaslari da ayni yolun yolculari, devletin bekasi icin cok guzel calisiyorsun diyeceklerdir. tebrik edeceklerdir. tebriklerden uyku uyumamis olabilir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 dasa subasman bitti mi nasıl gidiyor işler türki memleketlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 kazaklar net bir sekilde tembel ve asiri inatci. is yaptirtmak icin sinirlenip adamlari dovmuyor olmamin tek sebebi sanirim 2006da milletin kafasini falan kesmis olmalari. yalniz sosyalist ulkelerde calisanlari gordukce "zaman makinem olsa kesinlikle sscb'yi 1960larda falan cokecek bir plan ile gecmis donerdim" diyorum. boyle devasa bir kanserin daha da buyumeden yikilmasi kesinlikle her sene kutlanmasi gereken bir durum. soguk rus amca ve yancilari da silinip gitse kesinlikle her sey daha guzel olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 boşver koçum sen aldığın mayışa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Gizli said: fannymagnet fetodan boşalan kadroları andanın kedileri falan doldursa nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ulan ne kafalar ya bunlara inananlar var olm bizim oradaki fırın market karışımı birşey var inanıyor adamlar gayet bu haberlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Bence de iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ginaly said: boşver koçum sen aldığın mayışa bak. adamlarin yapmadigi isler beni etkiliyor. ben de sakin sakin mail dosuyorum. sonra bunlar benim ofisime gelip "NIYE YAPIYORUZ BUNLARI!" diye agliyorlar. ben de "saniyorum hicbir projede bastan sonra calismadiginiz icin bir bilginiz yok ama insaat projelerinde daha ilk gunden BOQ cikartilmis olur... 2.senede BOQ'nuzun olmamasi ve bunu neden yapiyoruz diye sormanizdan bunu anliyorum.." diyip anlatiyorum. diger yandan kafalarini kirmak istiyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 evet boqu ilk günden çıkartmak bence de önemli. tutmanın alemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 haci maaslari yatiran adamin kac kisi calistigini, kime ne kadar maas verildigini bilmedigini dusun. ayni durum. projede calisan adamlarin %80'inin ne yaptigimizi bildigini sanmiyorum. isveren Chevron Oil diye geldim. isin gidisine bak. kucuk aile sirketinde bill of qty cikmis olur amk. neyse, bizim bidon kafalardan cok kotuleri de var dunyada oyle dusunun. ben de geri doneyim de azeri vatandasi falan olayim. oradan kiz miz alir otururum belki. bunlardan 10kat daha iyiler. (AY COK SINIRLENDIM!!! USTUME GELMEYIN! kendi etrafinda donen smiley) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 darbenin sifreleri amarikadan gelmis..saglik..silah..butun yardimlar amarika tarafindan organize edilmis demek bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ahuahauhau başkasının çilelerini okuyunca keyifleniyorum lan. nasıl bir crab mental varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 goldbären said: ahuahauhau başkasının çilelerini okuyunca keyifleniyorum lan. nasıl bir crab mental varsa. Saturnden monitor aldim dun. Az once getirdi kargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 fukaradır seninki ya. hiç imrenmedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Askeri okul sinavinda sorulari calip hile yapanlarin, GTA yi da hakkiyla oynamasi beklenemezdi. Sasirmadim acikcasi. Memlekette PC gaming e bile sizmaya calismis adamlar. zhahhuahauha! Ne bicim haber bu ya, en azindan ac bak bir google dan, GTA nedir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Abi saglik ve helikopter falan diyo ya ciddi ciddi. Of failblog otesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 AMERIKADAN CAN BASTILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Xenocide said: abi bariz atv haber müdürü high bir şahıs ve trollüyor. başka açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 dasaaa said: halk salak abi, onune ne koysan yiyor hemen. ha sen çok zekisin tabii, önüne koyduklarını yemiyon. hahahaha. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar