stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 İllere göre değişiyordur belki, ama Eskişehir'de Yurtiçi bakıyor Amazon gönderilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 abi sorulara cevap vermiyorlar, sipariş hazırlanıyor hala. lan ürüne giriyorum aynı gün teslimat seçeneği var şu an ya. yok mu maliye bakanı falan tanıdığı denetime gelicez şu çocuğun kargosunu yollamazsanız diyecek? başka tülrü işlemiyor ülke çünkü :( rottweileri bu kadar bkelemedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 hepsiburada müşteri iletişimi konusunda aşırı kötü ya ilk başladığından beri. kaç senedir var 16 falan mı? bu kadar zamandır, sırf bu yüzden toplam 4 kere alışveriş yaptım hepi topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 goldbären said: abi sorulara cevap vermiyorlar, sipariş hazırlanıyor hala. lan ürüne giriyorum aynı gün teslimat seçeneği var şu an ya. yok mu maliye bakanı falan tanıdığı denetime gelicez şu çocuğun kargosunu yollamazsanız diyecek? başka tülrü işlemiyor ülke çünkü :( rottweileri bu kadar bkelemedim ya. https://www.youtube.com/watch?v=yLUtk_WrMp0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 10. günde hala bulamadılar, kargo birimine acil mail attık falan dediler siklemediler. ben de iptal ettim sanalmarketime çevirdim. bir günde geldi distribütörden yollanmasına rağmen. 200 tl indirim zarftı büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Ben çoktan gidip depoyu basmış kafayı atmış ürünümü almış üzerine de 100 liralık yancı ürün çalmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 abi cesaret ister o iş. ama goldbaren cesurdur, yapar. beklerim ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 bence sen o işin peşini gene bırakma o kadar gün oyaladılar gibi bişi oldu en yetkili kişiyle görüşmeye çalış genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Selam, HB müşteri hizmetleri, klişe cevapların ötesine geçemeyen bir yapı. Çözüm üretmek bir yana, adam gibi cevap bile veremiyorlar. Ürün almışım kargosu 14TL diyor, 4ad AA pil ekliyorum ve pil için de 1,5TL kargo ekliyor. Yahu dedim aynı kutuda gelmiyor mu; her pil için para nedir? İlgili birime iletiyoruz, iyi alışverişler... 1 yıldır olay hâlâ aynı. Sonra da ver elini amazon veya n11 falan. PC için de sanalmarketim ile eksen falan takılıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 bingildak biraz daha övsene bu tip şirketleri çok tatlı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 geçen gün bişey aldım hediye paketi olsun dedim. 5 TL daha verdim bilin bakalım noldu, hediye paketi göndermemişler normal paketlemişler göndermişler hediyeyi vericem bi geldim hediye paketsiz msj attım 5 lira hediye çeki verelim diyolar ulan ben onu hediye paketsiz veremedikten sonra 50 liralık çek versen nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 aynı gün kargo olayını 5 kere falan kullandım, 3 ünde direkt sınıfta kaldılar. yürütemiyor adamlar operasyonu. en son bayram baya silkmedik adam bırakmadım müşteri hizmetlerinde. kime geldiyse giydirdim. aynı gün ihtiyacınız varsa, aynı gün servisini kullanıp da aynı gün geleceğini falan düşünmeyin. gelmiyor çünkü. en azından istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Hepsiburada'dan su ana kadar 30-40 kere alisveris yapmisimdir, hep memnum kaldim. Sans mi bilmiyorum cunku baskalarindan bir suru sikayet duyuyorum ama ben cok memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 aynı gün kargo tam bir yalan asla ama asla kanıpta aynı gün kargoya verileceğini falan sanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 normal siparişte ben de sorun yaşamıyorum da, aynı gün kargo olayı tam bir felaket. vakti olan biri uğraşsın şunlarla. mesafeli satış sözleşmesine normalde gönderi hizmetine ait bilgi eklemesi gerekiyor. kargo bölümü boş geliyor sözleşmede. o hizmete dair hiçbir bilgi vermiyor. hangi tarihte verilecek, şartları nedir, şartlara uyulmazsa ne olur falan. böyle bir şey yok aslında. adamın götünden kan alırlar da, banana republic yani. illa birileri uğraşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 bana hiç şaşmadı aynı gün kargo ve gün içinde teslim seçenekleri. şanslıyım demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Hepsiburada hiç süründürmedi ama çok söylettirdi. Kargolama işlemleri hep geç. İşleme almaları vs rezalet ötesi yavaşlıkta ve acemice. Zaten stok falan hak getire. Adam versin siparişi, bunlar provizyonu koysun tedarikçiden sorgulasın. Tedarikçiden bile stok ayırtmıyor adamlar. Kaç kere verdiğim sipariş "kusura bakmayın kalmamış" diye iptal edildi. Biraz da ben öveyim Amazon'u. PS4 için bi 3 sene falan oluyordur herhalde ilk çıktığında bluetooth kulaklık almıştım. Turtlebeach gayet iyi pahalıca birşeydi. Neyse ürün geldi hızlı air mail ile DHL üzerinden. 20$ mı ne kargo bedeli vardı. Ürün sorunlu çıktı çalışmadı. Tech supportu aradım firmanın yok olmuyor. Amazon'a mail attım. Tabi hemen gönderin değişim yapalım dediler. Ama dedim PTT yollarsam güven olmaz, bizimkiler pek iyi değildir DHL ile yollasam olur mu dedim hiç sorun değil dediler. Gittim DHL'in bu Yenibosna'nın arkasında bir yerde ofisi var. Ulan adamlar 90$ masraf çıkardılar. 200tl falan ediyordu o aralar. Aradım Amazon'u orada siz gönderiyi yapın, belgeyi de bize iletin hiç sorun olmaz dediler. Biz de yeni ürünü yollayacağız dediler. Eve döndüm taratıp yollayayım diye. Ulan bi baktım adamlar yeni ürünün siparişini açmış kargoya vermiş hazırlanıyor diyor. Hesaba baktım para iadesi yapılmış. Üstüne 10$ hediye çeki vermişler. Ben daha kargo belgesini yollamadım adamlara. Ürün bir öncekinden çok daha hızlı geldi. Ürün geldikten 1 hafta sonra kur farkı iadesi yaptılar gene bi 10tl mi ne öyle bir miktar. Benim verdiğim kargo bedeliyle alakalı. Ben ürün ulaştı mı diye sordum tracking no dan baktılar yolda gözüküyor o bize ulaşır sorun değil dediler ve dosyayı kapattılar teşekkür edip. Adamlar müşteri memnuniyetinin başka boyutuna geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Bayramda bana da teslimat yapmadılar, hem de telefonda 3-4 kere bugün geliyor, kurye yolda, kurye sizin ilçedeymiş falan filan dediler. Alayı yalan, çünkü kuryeye kendileri de ulaşamıyor. Olay tamamen bu aktif ileti denen illet firmadan dolayı, tabi onlarla çalışmak da hepsiburadanın tercihi. Aktif ileti diye aratın çeşitli yerlerde çok yaratıcı beddualar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 özel sektörde bayramda çalışmamayı aklım almıyor zaten. sonra da işlir çik birikti diye ağlanıyprlar bi de. 4 günlük bayram dolayısıyla 10 gün yatan herkes üzerine alınabilir <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 deadwoll said: Ben Kütahya'dayım, ne siparişi verirsem vereyim ertesi gün geliyor sdkf. Hatta Ikea'dan bir kamyon eşya almıştım bir ara, o bile 1 hafta demesine rağmen ertesi gün ulaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Hayat çok mu güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 15-20 kere aynı gün almışımdır hepsi süper getirdi beylikdüzü bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Ayni gun kurye guzel oluyor hbnin sabah veriosun alsama getirio. Yalniz hbden ne alirsam alayim hep kutu acik gelio bana bi onu sevmiyorum. Bazilari iade herhlade ama sorun yoksa geri yollamiyorum. Mesela i5, anakart, ram aldim hepsi acik kutu ak. İslemcinin iadesi yasak bi de kapsam disi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar