Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hepsiburada Aynı gün Kargo!!111

goldbären

Öne çıkan mesajlar

abi sorulara cevap vermiyorlar, sipariş hazırlanıyor hala. lan ürüne giriyorum aynı gün teslimat seçeneği var şu an ya. yok mu maliye bakanı falan tanıdığı denetime gelicez şu çocuğun kargosunu yollamazsanız diyecek? başka tülrü işlemiyor ülke çünkü :( rottweileri bu kadar bkelemedim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

abi sorulara cevap vermiyorlar, sipariş hazırlanıyor hala. lan ürüne giriyorum aynı gün teslimat seçeneği var şu an ya. yok mu maliye bakanı falan tanıdığı denetime gelicez şu çocuğun kargosunu yollamazsanız diyecek? başka tülrü işlemiyor ülke çünkü :( rottweileri bu kadar bkelemedim ya.

https://www.youtube.com/watch?v=yLUtk_WrMp0
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

HB müşteri hizmetleri, klişe cevapların ötesine geçemeyen bir yapı. Çözüm üretmek bir yana, adam gibi cevap bile veremiyorlar.

Ürün almışım kargosu 14TL diyor, 4ad AA pil ekliyorum ve pil için de 1,5TL kargo ekliyor. Yahu dedim aynı kutuda gelmiyor mu; her pil için para nedir? İlgili birime iletiyoruz, iyi alışverişler... 1 yıldır olay hâlâ aynı. Sonra da ver elini amazon veya n11 falan. PC için de sanalmarketim ile eksen falan takılıyorum.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün bişey aldım
hediye paketi olsun dedim. 5 TL daha verdim
bilin bakalım noldu, hediye paketi göndermemişler normal paketlemişler göndermişler
hediyeyi vericem bi geldim hediye paketsiz
msj attım 5 lira hediye çeki verelim diyolar
ulan ben onu hediye paketsiz veremedikten sonra 50 liralık çek versen nolacak
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
aynı gün kargo olayını 5 kere falan kullandım, 3 ünde direkt sınıfta kaldılar. yürütemiyor adamlar operasyonu. en son bayram baya silkmedik adam bırakmadım müşteri hizmetlerinde. kime geldiyse giydirdim. aynı gün ihtiyacınız varsa, aynı gün servisini kullanıp da aynı gün geleceğini falan düşünmeyin. gelmiyor çünkü. en azından istanbulda.
Sosyal ağlarda paylaş

normal siparişte ben de sorun yaşamıyorum da, aynı gün kargo olayı tam bir felaket.

vakti olan biri uğraşsın şunlarla. mesafeli satış sözleşmesine normalde gönderi hizmetine ait bilgi eklemesi gerekiyor. kargo bölümü boş geliyor sözleşmede. o hizmete dair hiçbir bilgi vermiyor. hangi tarihte verilecek, şartları nedir, şartlara uyulmazsa ne olur falan. böyle bir şey yok aslında. adamın götünden kan alırlar da, banana republic yani. illa birileri uğraşacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsiburada hiç süründürmedi ama çok söylettirdi. Kargolama işlemleri hep geç. İşleme almaları vs rezalet ötesi yavaşlıkta ve acemice. Zaten stok falan hak getire. Adam versin siparişi, bunlar provizyonu koysun tedarikçiden sorgulasın. Tedarikçiden bile stok ayırtmıyor adamlar. Kaç kere verdiğim sipariş "kusura bakmayın kalmamış" diye iptal edildi.

Biraz da ben öveyim Amazon'u. PS4 için bi 3 sene falan oluyordur herhalde ilk çıktığında bluetooth kulaklık almıştım. Turtlebeach gayet iyi pahalıca birşeydi. Neyse ürün geldi hızlı air mail ile DHL üzerinden. 20$ mı ne kargo bedeli vardı. Ürün sorunlu çıktı çalışmadı. Tech supportu aradım firmanın yok olmuyor. Amazon'a mail attım. Tabi hemen gönderin değişim yapalım dediler. Ama dedim PTT yollarsam güven olmaz, bizimkiler pek iyi değildir DHL ile yollasam olur mu dedim hiç sorun değil dediler. Gittim DHL'in bu Yenibosna'nın arkasında bir yerde ofisi var. Ulan adamlar 90$ masraf çıkardılar. 200tl falan ediyordu o aralar. Aradım Amazon'u orada siz gönderiyi yapın, belgeyi de bize iletin hiç sorun olmaz dediler. Biz de yeni ürünü yollayacağız dediler.

Eve döndüm taratıp yollayayım diye. Ulan bi baktım adamlar yeni ürünün siparişini açmış kargoya vermiş hazırlanıyor diyor. Hesaba baktım para iadesi yapılmış. Üstüne 10$ hediye çeki vermişler. Ben daha kargo belgesini yollamadım adamlara. Ürün bir öncekinden çok daha hızlı geldi. Ürün geldikten 1 hafta sonra kur farkı iadesi yaptılar gene bi 10tl mi ne öyle bir miktar. Benim verdiğim kargo bedeliyle alakalı. Ben ürün ulaştı mı diye sordum tracking no dan baktılar yolda gözüküyor o bize ulaşır sorun değil dediler ve dosyayı kapattılar teşekkür edip.

Adamlar müşteri memnuniyetinin başka boyutuna geçmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Bayramda bana da teslimat yapmadılar, hem de telefonda 3-4 kere bugün geliyor, kurye yolda, kurye sizin ilçedeymiş falan filan dediler. Alayı yalan, çünkü kuryeye kendileri de ulaşamıyor.

Olay tamamen bu aktif ileti denen illet firmadan dolayı, tabi onlarla çalışmak da hepsiburadanın tercihi.

Aktif ileti diye aratın çeşitli yerlerde çok yaratıcı beddualar var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...