Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7620m Paraşütsüz Atlayış

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Bright said:

Güvenlik önlemi olarak vardır paraşüt, ne var ki bunda. Sonuç olarak açmıyor adam paraşütü ki bir noktadan sonra zaten açsa da bir işe yaramıyor.

ne var ki bunda? lolz. ikisi arasında 500kg oynar adamın ağırlığı... kaldı ki belli yani videodan falan adamın sırtında bişe olmadığı
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

7 kiloluk paraşütle hızında büyük bir değişiklik yaşanmaz. %2-3 gibi bir artış olur en fazla. Boş boş konuşma.

Ayrıyeten video incelendiğindeki yanındaki adamların da kalınlığıyla arasında büyük bir fark yok.

paraşütlü vs paraşütsüz atlama arasında 500 kilo doşşank ağırlığı farkından bahsediyorum. Yine saçma sapan olaylara girmişsin %2-3 artış olur paraşüt ağırlığı bilmemne ahaha.

neyse ya evet paraşütle atladı adam. boş yere yaygara kopuyor internette. boş yere redbull sponsorluktan çekilmiş falan.

yeap.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler ben mi yanlış görüyorum 00:01 den bu ss adamın sırtında paraşüt falan yok, zaten olmadığı için muhtemelen o yanında adamlarla atlıyor, hani çok ters birşey olsa daha çok yukarıdan anlaşılsa hedefi tutturamayacağı müdahale etmek için diye tahmin ediyorum, baya paraşütsüz lan

ps: yalnız tutturamasa ordaki seyircilerin kafasına el kol bacak göz falan sıçrayabilirmiş

Sosyal ağlarda paylaş

Nergal69 said:

aslında her ihtimale karşı paraşütle atlasa herşey yolundaysa açmasa daha iyi olmaz mıymış? yani riskli bir atlayış sonuçta millete salça sıçratma ihtimali var

Kaskın içinde hizasını gösteren ışık sistemi varmış, ağa indiğinde paraşüt vücuduna zarar vermesin diye takmamış.
Bir de bir noktadan sonra zaten paraşüt açsa da birşey olmuyor.

edit. Uzaydan atlayan eleman ses hızını aşmış, 1400 km/sa civarı yapmış, 200 km/sa baya yavaş aslında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...