Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtiçi Kargo Askeriyeye Kargo Teslimini Bırakmışmış

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

Bugün öğrendim, tüm yurtiçilerde geçerli mi yoksa bizim kartal(atalar/rahmanlar) şubesi mi kafasına göre iş yapıyor bilmiyorum.

Normalde zaten askeriye içine sadece PTT kargonun girme izni varmış, diğer kargolar ise nizamiyeden teslim ederek kargo teslim yapıyorlarmış bugüne kadar, ama bugün bir türlü kargomu almadılar ve "OLAYLARdan sonra artık askeriyeye hiçbir şekilde kargo götürmüyoruz nizamiye dahil" dediler...

websitesini açınca yurtiçinin ise şunu görüyoruz, cumhuriyetimizin değerlerimize nasıl sahip çıkıyorlar ama şahane değil mi?

220yi aşkın ülkeye kargo götürüyoruz reklamı yapıp ülkenin içindeki askeriyeye hizmeti kesmek şahane, savaş çıkarsa da artık alman askerine mi sığınırlar bilmiyorum >:D
ps: diğer kargo şirketlerinde veya başka yurtiçi şubelerinden benzer bir olay yaşayan oldu mu OLAYLARdan sonra?

Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

abi zaten ortalık karışık adamlar birde kargo mu götürsün

adamların kapılarında otobüsler iş makinaları var ne askeri ne nizamiyesi

su firması da su götürmesin, patatesçi de patates göndermesin, tamirci de gidip birşeyleri tamir etmesin

ortalık karışık diye bırakalım ölsünler içerde değil mi :D
Sosyal ağlarda paylaş

başımıza bir şey gelir korkusundan şuan millet askeriyeyle ilgili hiçbir işe giremiyor. fişlenmekten falan korkuyorlar resmen. normal yani de kısa süre sonra geçer bunlar.

benim yüzbaşı arkadaşım darbe gecesi gözaltına alınıp tutuklandı. suçsuz yani fetoculardan da değil zaten serbest kalacak ifadesi doğrultusunda da kimse çocuğu savunmak istemiyor. çok iyi bi ağır ceza avukatı bulduk mesela ben alamam demiş. başka bi yerden duyduk çünkü barodan uyarı gelmiş bi süre almayın davaları fişlenebilirsiniz diye.

şuan tutuklulara mesela avukat bulunamıyor. hepsi almaktan kaçıyor davaları. balyozda vs. yaşananlarda ortada.

burada bile böyleyken, millet bu güvensiz ortamda kendi derdine düşmüşken bu tip şeyler, kargo götürmüyorlar vs.. cidden önemsiz detaylar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep said:

su firması da su götürmesin, patatesçi de patates göndermesin, tamirci de gidip birşeyleri tamir etmesin

Suyu şebekeden alır, kantinde yoksa musluktan içersin yapacak bir şey yok.
En kötü birlikte bile 3 aylık yiyecek stoğu olur, onu da geç.

Tabur ve üstü her yerde tamiratı kendi istihkam/hizmet birliği yapar.

Ha kargo olayı saçma mı, çok saçma. Ama nizamiye kontrol bölgesidir, paket almak vs. oradaki kimsenin yükümlülüğü değil. Pakette ne olursa olsun, kimse sorumluluk almak istemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

a ben de rahmanlardayım gel gezek

çok doluyum bu haftasonu başka zaman gezek :P

stimpak said:

Ha kargo olayı saçma mı, çok saçma. Ama nizamiye kontrol bölgesidir, paket almak vs. oradaki kimsenin yükümlülüğü değil. Pakette ne olursa olsun, kimse sorumluluk almak istemez.

yok benim göndereceğim kişi zaten nizamiyede görevli, bölük komutanı mı neymiş sanırım (tanımıyorum adamı zaten ipad sattım onu gönderecektim), yani kargoyu nizamiyeye kadar götürse zaten alacak adam kendisi, başkasının falan alma durumu yok
Sosyal ağlarda paylaş

ASdf o zaman direkt Yurtiçi çakallığı izliyoruz ya. Normalde eve bile gelmeyip "geldik, yoktunuz" dedikleri için nizamiye adresini görünce direkt "ortalık karışık deriz, götürmeyiz. kim ne diyecek" demişlerdir.

Yalnız geçen hafta bi yerden sipariş verdim, ücretsiz kargo opsiyonu olarak Sürat Kargo vardı. Üniversitedeki odaya söylemiştim , kargocu aradı abi aşağı inebilir misiniz diye. 3 kat çıkartmamak için girişe bıraktıklarını biliyorum daha önceden, dedim çıkartacaksınız asansör var pakette yazan adres belli. Ondan değil, zorluk çıkartıyorlar dedi. İndim ben de, sordum nedir diye. Üniversite güvenliği bina içine sokmuyormuş bunları Fetöcü diye. Danışmaya bırakacaksınız, içeri giremezsiniz, arayın paketini burdan alsın vs. vs. demişler, eleman ağlamaklı.birkaç şey daha saydı bunları bunları dediler bize diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...