Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne istiyorum?

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

Ben mesaiye kaldım bu hafta 3. Defa şimdi çıktım işten. Eve gidip eğer üşenmezsem bir sıçıp uyumayı düşünüyorum. Pazar da çalışmıştım. Sırtım ağrıyor boynum ağrıyor falan.

Ama vito ile dönüyorum eve.

Şörket bize bohir abi.

Ha mesai ücreti yok tabi bu arada. :)))
hakkını arasana abi.sike sike verecekler fazla mesaiyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Wishmaster said:

Noyan'a gidin sizi bi level-up'lasın. Low level olduğunuz için böyle buhran yaşıyorsunuz. İçsel yolculuk yapın biraz. Anlamsız, amaçsız ruhlarla gezinmeyin ortalıklarda.

Bazılarının paticikteki tutumu expansion paketi almayan wow oyuncuları gibi.. Warlords of Dreanor çıkmış adamlar hala The Burning Crusade pakediyle gelmiş kafa yapıları ile hayata tutunmaya çalışıyorlar...

Nasıl olsa kafa rahat üniversite bitti , işe de girdim şimdi bütün gün rahat rahat patiicikte benim gibi olmayan herkese çemkirerek kendi hayatımın boşvermişliğinin acısını çıkarayım ... felan.

Bunların kendilerini aşmaya niyet etmesi için kıyametin kopması falan lazım.. Neyse az kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

bişiler

Wishmaster said:

Noyan'a gidin sizi bi level-up'lasın. Low level olduğunuz için böyle buhran yaşıyorsunuz. İçsel yolculuk yapın biraz. Anlamsız, amaçsız ruhlarla gezinmeyin ortalıklarda.

Bazılarının paticikteki tutumu expansion paketi almayan wow oyuncuları gibi.. Warlords of Dreanor çıkmış adamlar hala The Burning Crusade pakediyle gelmiş kafa yapıları ile hayata tutunmaya çalışıyorlar...

Nasıl olsa kafa rahat üniversite bitti , işe de girdim şimdi bütün gün rahat rahat patiicikte benim gibi olmayan herkese çemkirerek kendi hayatımın boşvermişliğinin acısını çıkarayım ... felan.

Bunların kendilerini aşmaya niyet etmesi için kıyametin kopması falan lazım.. Neyse az kaldı.

Sen toprakla mı uğraşıyorsun? Üretim falan yapıyorsun ya da dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Ay ne güzel, devam edelim buna.

İşten ayrıldım 2017 yılında.

1 senedir falan aile işimizdeyim. Abim, babam ve ben beraber çalışıyoruz. Alışık olduğum çalışma sisteminden çok farklı bir sistemin içinde buldum kendimi, ve bir süre adaptasyon sorunu yaşadığımı söyleyebilirim.

Köpek aldım. Çok seviyorum iti. Canım o benim.

Nişanlandım, evleniyorum yıl sonuna doğru.

İş hakkında detaylandırmam gerekirse:

PROS:

-Daha esnek bir yaşam, öğlen eve gidip köpeğime bakıp gelebiliyorum mesela canım isterse. Veya sıkıldım la deyip çıkıp bir kahve içip gelebiliyorum vs.

-Daha canlı bir iş hayatı. Dinamik, çok dinamik. Her gün yeni sürprizlerle dolu adeta. Monotonluk 0, heyacanlı bir çalışma hayatı. (bazen fazla gelse de)

CONS:

-Özel sektör ırıspusı olarak fixed income a alıştığım için, firma sahibi olarak her sıkıntıda ANANSİKYM BATIYORUZ LAN diye panik yapabiliyorum. (Finansal planlamacı olmamın da katkısı var tabi). Gelir konusunda bu kadar belirsizlik ve iniş çıkış beni zaman zaman huzursuz ediyor.

-Kurumsallığı özlüyorum. Aile şirketi doğal olarak profesyonellikten uzak, kişisel ilişkiler ile iş hayatı iç içe. Bu da beni zaman zaman rahatsız ediyor ve daralıyorum.

ÖZET:

Sonuç olarak, iyi oldu. Nirvanaya ulaşmadım, tamam lan istediğim hayat tam olarak bu da demedim. Fakat, daha mutluyum.

Sizden ne haber?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben askerliği bitirdim. Ocakta dödüm. İş aradım 6 ay kadar. Şimdi yeni girdim. Aynı zamanda yeni evlendim. Evlendikten sonraki 2. Gün mesaiye kaldım. Simdilik soylenen hergun illa mesai olacaktir 1 saat filan. O da en az. Bazen eve gidemezsin deniyor. Cicim aylari direk yok olacak gibi sdf.

Su an icin ucu girdi heralde sadece daha anlamadim daha.
Sosyal ağlarda paylaş

cok sacma ama...

abi babam rahatsizlandi. savasmaya devam ediyoruz.
is kosullari yarrak gibi. projede 6.defa yonetim degismis. benim 2. yonetimim oldu bu. 3. de sistem degisikligi.

ama huzurluyum sanirim ya.
hani hayat cok boktan, evet. ama ne bileyim ya.
iyiyim yani.

insaat sektoru sebebi ile koksuz hayata devam. ama cok iyi arkadaslarim, dostlarim var.
cok para almadan kolelige devam. ama elimden geldigi kadar hayatimi idame ettirebiliyorum. kotu de degil, hakketigim olmasa dahi.

iyi bence.

ne istiyorum? buradan bi arsa alip 3-4 kucuk micro villa yapip satayim istiyorum. yerleseyim adriyatik kenarinda bir yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...