RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ben de aynı konumdayım.3 saate yakın süre gidiyor amk yolda. Çok geriliyorum.Sabah 05.45 de kalkmam da cabası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 http://www.sechaber.com.tr/istedigimiz-hayati-yarattigimiz-bilimsel-olarak-kanitlandi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Ben mesaiye kaldım bu hafta 3. Defa şimdi çıktım işten. Eve gidip eğer üşenmezsem bir sıçıp uyumayı düşünüyorum. Pazar da çalışmıştım. Sırtım ağrıyor boynum ağrıyor falan. Ama vito ile dönüyorum eve. Şörket bize bohir abi. Ha mesai ücreti yok tabi bu arada. :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 her gün 9 da işbaşı yapmak zorunda olan insan mutsuz insandır diyelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Bugün iş verildi 17:30 da. Deadline ne zaman dedim. Yarın sabah elimde olursa sevinirim dedi. İstersen şimdiden eline vereyim direk diyecektim, onun yerine mesaiye kalıp yapıp 10 da çıktım. Bakınız bu bir dramdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 sipeyskeyk said: Ben mesaiye kaldım bu hafta 3. Defa şimdi çıktım işten. Eve gidip eğer üşenmezsem bir sıçıp uyumayı düşünüyorum. Pazar da çalışmıştım. Sırtım ağrıyor boynum ağrıyor falan. Ama vito ile dönüyorum eve. Şörket bize bohir abi. Ha mesai ücreti yok tabi bu arada. :)))hakkını arasana abi.sike sike verecekler fazla mesaiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Sanmıyorum abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 karamürselidelihamdi said: sike sike verecekler fazla mesaiyi. things that have never happened Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Llama said: çoğu başlıkta noyan adı geçmeye başladı daha da artarsa bu istek cidden gelir Noyzura accountumu istiyorum ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Wishmaster said: Noyan'a gidin sizi bi level-up'lasın. Low level olduğunuz için böyle buhran yaşıyorsunuz. İçsel yolculuk yapın biraz. Anlamsız, amaçsız ruhlarla gezinmeyin ortalıklarda. Bazılarının paticikteki tutumu expansion paketi almayan wow oyuncuları gibi.. Warlords of Dreanor çıkmış adamlar hala The Burning Crusade pakediyle gelmiş kafa yapıları ile hayata tutunmaya çalışıyorlar... Nasıl olsa kafa rahat üniversite bitti , işe de girdim şimdi bütün gün rahat rahat patiicikte benim gibi olmayan herkese çemkirerek kendi hayatımın boşvermişliğinin acısını çıkarayım ... felan. Bunların kendilerini aşmaya niyet etmesi için kıyametin kopması falan lazım.. Neyse az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 neye az kaldı noyan O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Neye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 14 ağustosta görüşürüz arkadaşlar sşdlkgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 deprem silahi mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 sipeyskeyk said: Bugün iş verildi 17:30 da. Deadline ne zaman dedim. Yarın sabah elimde olursa sevinirim dedi. İstersen şimdiden eline vereyim direk diyecektim, onun yerine mesaiye kalıp yapıp 10 da çıktım. Bakınız bu bir dramdır. niye sevindirdin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Aruzyon said: bişiler Wishmaster said: Noyan'a gidin sizi bi level-up'lasın. Low level olduğunuz için böyle buhran yaşıyorsunuz. İçsel yolculuk yapın biraz. Anlamsız, amaçsız ruhlarla gezinmeyin ortalıklarda. Bazılarının paticikteki tutumu expansion paketi almayan wow oyuncuları gibi.. Warlords of Dreanor çıkmış adamlar hala The Burning Crusade pakediyle gelmiş kafa yapıları ile hayata tutunmaya çalışıyorlar... Nasıl olsa kafa rahat üniversite bitti , işe de girdim şimdi bütün gün rahat rahat patiicikte benim gibi olmayan herkese çemkirerek kendi hayatımın boşvermişliğinin acısını çıkarayım ... felan. Bunların kendilerini aşmaya niyet etmesi için kıyametin kopması falan lazım.. Neyse az kaldı. Sen toprakla mı uğraşıyorsun? Üretim falan yapıyorsun ya da dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Yoo sperm içip sütyen giyiyor bir de wannabeleri dolandırıp falcılık yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 ;D böyle miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Sipeys naptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Ay ne güzel, devam edelim buna. İşten ayrıldım 2017 yılında. 1 senedir falan aile işimizdeyim. Abim, babam ve ben beraber çalışıyoruz. Alışık olduğum çalışma sisteminden çok farklı bir sistemin içinde buldum kendimi, ve bir süre adaptasyon sorunu yaşadığımı söyleyebilirim. Köpek aldım. Çok seviyorum iti. Canım o benim. Nişanlandım, evleniyorum yıl sonuna doğru. İş hakkında detaylandırmam gerekirse: PROS: -Daha esnek bir yaşam, öğlen eve gidip köpeğime bakıp gelebiliyorum mesela canım isterse. Veya sıkıldım la deyip çıkıp bir kahve içip gelebiliyorum vs. -Daha canlı bir iş hayatı. Dinamik, çok dinamik. Her gün yeni sürprizlerle dolu adeta. Monotonluk 0, heyacanlı bir çalışma hayatı. (bazen fazla gelse de) CONS: -Özel sektör ırıspusı olarak fixed income a alıştığım için, firma sahibi olarak her sıkıntıda ANANSİKYM BATIYORUZ LAN diye panik yapabiliyorum. (Finansal planlamacı olmamın da katkısı var tabi). Gelir konusunda bu kadar belirsizlik ve iniş çıkış beni zaman zaman huzursuz ediyor. -Kurumsallığı özlüyorum. Aile şirketi doğal olarak profesyonellikten uzak, kişisel ilişkiler ile iş hayatı iç içe. Bu da beni zaman zaman rahatsız ediyor ve daralıyorum. ÖZET: Sonuç olarak, iyi oldu. Nirvanaya ulaşmadım, tamam lan istediğim hayat tam olarak bu da demedim. Fakat, daha mutluyum. Sizden ne haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 zenginsin olm problemlerin bile yapay. git bi ayahuasca deneyimi yaşa kendine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 14 senedir aynı şirkette 3 farklı pozisyonda çalıştım. Şu anki pozisyonumun 7. ayını doldurdum. Son pozisyonum bu olduğunu düşünmüyorum. Ama güzel bir app yazıp köşeyi dönme hayalleri içindeyim firik gelmiyor aklıma :) Digital currency trading bot projemiz son crash'ten sonda çöp oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 babamla ilişkimi düzeltmek, hiç olmadı ama bi umut. freelance bir iş yapmak. artık hayat standartlarımı bir tık yukarıya taşımak. bu beyaz yakalı için bir fare yarışı ama. maaş arttı hop araba al evi değiştir, borçlan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Ben askerliği bitirdim. Ocakta dödüm. İş aradım 6 ay kadar. Şimdi yeni girdim. Aynı zamanda yeni evlendim. Evlendikten sonraki 2. Gün mesaiye kaldım. Simdilik soylenen hergun illa mesai olacaktir 1 saat filan. O da en az. Bazen eve gidemezsin deniyor. Cicim aylari direk yok olacak gibi sdf. Su an icin ucu girdi heralde sadece daha anlamadim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 cok sacma ama... abi babam rahatsizlandi. savasmaya devam ediyoruz. is kosullari yarrak gibi. projede 6.defa yonetim degismis. benim 2. yonetimim oldu bu. 3. de sistem degisikligi. ama huzurluyum sanirim ya. hani hayat cok boktan, evet. ama ne bileyim ya. iyiyim yani. insaat sektoru sebebi ile koksuz hayata devam. ama cok iyi arkadaslarim, dostlarim var. cok para almadan kolelige devam. ama elimden geldigi kadar hayatimi idame ettirebiliyorum. kotu de degil, hakketigim olmasa dahi. iyi bence. ne istiyorum? buradan bi arsa alip 3-4 kucuk micro villa yapip satayim istiyorum. yerleseyim adriyatik kenarinda bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar