Remus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=x59kS2AOrGM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 bingildak said: sap ekranını ne kadar özlememişim ya. ruhsuz şey. şu windows 98 görünümüne rağmen dünyanın en büyük 3. yazılım şirketi falan bir de herifler. nasıl pazarlayıp iteliyorlarsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Hep kaan gibi jönler iteliyo millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 sipeyskeyk said: Öyle deme abi... İstediğim zaman osurabiliyorum! Kimde var böyle güzel imkan... Pazar çalışmak iyidir abi.. her pazar tum ekip calisiyor amk. gecen gun cocugun biri kamptan bi kizi bafilemis. kiz da uyanik bunu polise vermis amk. adamin polise verdigi hormeti kesin paylasmislardir. fucki fucki de yok amk. ve millet 9-17 calismaktan agliyor. 10k para aliyodum ama rahat batti la falan diyor cok 1st world problems lan. gotunuzu parmaklayin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Öyle olmuo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 2-3 parmak dene sen haci. senin uzulmeye hic yerin yok da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 3 un 5 in hesabini yapmayacaksin..fisting sart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 1-bi tshirte 200 tele veriyorum, cok cuzi ya... 2-uffff hayattan tatminim yok..... :( fisting tabii sart bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Azerbaycanda rus kaynamiyi mu olm "Oh mama gelirem" ler havada ucusmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Vercen 50$ i tatava yapmayip basip gececeksin yani nedir bu sikintin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 dasaaa said: 1-bi tshirte 200 tele veriyorum, cok cuzi ya... 2-uffff hayattan tatminim yok..... :( fisting tabii sart bunlara 200 tl vermiyorum o tişörtleri de 200 tl ye almadım, biri orada bir model görüp 200 tl demiş sen de mal gibi atlamışsın :/ indirimleri var o markanın 50% falan çakıyorlar, tavsiye ederim. Çok cüzi yaa da demedim, ilgili mesaja bakarsan çok uçuk değil dedim. Nereden tutsan kompleksli ve failsin be DASAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Ben de bi ara d&g tshirt alip o parayi verdim ama su anda bershkanin 20 liralik siyah ve beyaz tshirtleriyle takiliyorum. Yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Ince , genis yaka ve tiril Yaz icin ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 bershka'nin da iyi oluyor aynen hafif salas oluyor bir de modeller, hosuma gidiyor kotun ustune fln guzel yakisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 bunalımdan beyaz yaka modasına mı geçtiniz sdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 moda muhim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 7 sayfa görüp efendi gibi okumaya başlamıştım, 17 olduğunu fark edince durdum, bunalımınız bana da geçmesin diye son sayfaya atladım. v yaka tişört falan konuşulduğunu görünce rahatladım. ben de 3-5 paragraf yazmıştım da bir yere bağlayamayınca darlanıp sildim. bence bir akşam içmeye gidelim, kafayı kırdıktan sonra birbirimizi çok fazla dinlemeden "evet abi yaa"ya bağlayalım <3 :( edit: harf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 evet abi beni de alın gidelim içmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Sen önce şu imzanı değiştir. Döveceğim ne yaaa DÖVCEM olacak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 ya alla alla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Alışırsın yakında, bunların baskıları yüzünden Türkçe dil bilgim gelişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 benim bu depresyon biraz geçti bu hafta da deneyim bakayım işi sevmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 sipeyskeyk said: dasaaa said: 1-bi tshirte 200 tele veriyorum, cok cuzi ya... 2-uffff hayattan tatminim yok..... :( fisting tabii sart bunlara 200 tl vermiyorum o tişörtleri de 200 tl ye almadım, biri orada bir model görüp 200 tl demiş sen de mal gibi atlamışsın :/ indirimleri var o markanın 50% falan çakıyorlar, tavsiye ederim. Çok cüzi yaa da demedim, ilgili mesaja bakarsan çok uçuk değil dedim. Nereden tutsan kompleksli ve failsin be DASAAA. hadi hadi. realiteyi cikartip suratina vurunca hemmmen saldirayim psikolojisi. demek ki damarina bastim istemeden. demek ki modern toplumun muhtesem iki yuzlulugunu farkettirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 "istemeden" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 WaNTeD said: bunalımdan beyaz yaka modasına mı geçtiniz sdkf hayatlari beyaz yaka modasi ustune zaten. o bunalim falan "ayh cok beyaz yakaliyim ama arada sesimi cikartmazsam sistemin carklari arasinda ezildigimi dusundugumu sanmazlar. objelere paralar sacan ruhumun kapitalist denklemlerini kabul ettigimi dusunmesinler. hem de havali dursun" dusuncesi. cok kuul oluyor oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar