Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzenl almislar

masa

Öne çıkan mesajlar

tibbi teknik bir mevzu..bir islem tedavi var..o islemi yaptirmak icin once a bilim dalindan plk sirasi beklemen derdini anlatman lazim..tetkik istiyorlar..ona kan veriyorsun ..o kanlar farkli bilim dallarina teste gidiyor sonuclarini bekliyorsun ..yine plk sirasi bekleyip dr un sonuclarini degerlendirip tedavi istemi yapmasina sira geliyor..tedavi istemini baska bir bolumden istemek zorunda kaliyor b bilim dalindan ..istedigi bolumun isi degil bu islemi ve tedaviyi yapmak ama sgk o tedavi icin cuzi miktarda para odedigi icin kimse o tedaviyi yapmaya yanasmiyor..tedaviyi yapmasi istenen bolum b bolumu bu islemi sgk ya girmeye kalktigi zaman sgk bu islemi odemiyor siz bu islemi yapamazsiniz deniyor..hani hayir icin bile yapacak olsan b bolumu olarak yaptirmiyor..a da kendi yapmiyor resmi olarak yapmayiz diyemiyor yonetim a ya laf geciremiyor vs vs..olayda resmi bir duzenleme yok su isi sen yaparsin diye tanimlama yok..etik olarak ters yasal olarak ters...vs vs..
Sosyal ağlarda paylaş

Maklube niye cemaatçilerle özdeşleşmiş ben onu halen çözemedim. Arap yemeği, mardin'de ve güneydoğu anadolu bölgesinde falan aileler haftada bir yaparlar bunu ve cemaatçi değiller.

Ama felaket lezzetli birşey. Bir gün tatmanızı dilerim.

https://i.ytimg.com/vi/c9In3EQXQUU/hqdefault.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

maklube genel olarak nurcularin yemegi diye geciyormus..feto nurculardan sadece bir kol..bildigin sait nursi..

Nurcu grupları
1996 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan rapora göre Nurcular'ın ilk bölünmesi genel hatları yazıcılar ve okuyucular şeklinde oldu.Günümüzde Türkiye'de altı grup olarak faaliyet göstermektedirler:

Yeni Asya Grubu: Yeni Asya Gazetesi sahibi Mehmet Kutlular 'dır fakat cemaat lideri yoktur. Meşveret(toplantı oylaması) sonucu karar alırlar.
Şûrâ Grubu: Mehmet Kırkıncı liderliğinde Doğu illerinde faaliyet göstermektedir.
Kurdoğlu Grubu: Mehmet Kurdoğlu'nun liderliğini yaptığı grubun dershane denilen vakıf evleri mevcuttur.
Med-Zehra Grubu: Muhammed Sıddık Dursun'un liderliğindeki grup, Marifet Eğitim dayanışma Vakfı vasıtası ile faaliyet göstermektedir.
Acz-i Mendi Grubu, Aciz kullar tarikatı da denilen bu grup Elazığ ilinde 1985 yılında kuruldu.
Diyanetin raporunda belirtilenlerin dışında aşağıdaki gruplar da mevcuttur
Gülen Hareketi: Okul, yurt, dershane gibi eğitim faaliyetlerinin yanı sıra TV ve gazeteleri de mevcuttur
Yazıcılar Grubu (Ahmet Hüsrev Altınbaşak-Altınbaşak 1977'de ölünce yerine Mehmet Sait Ertürk geçti.)
Tenvir- İhlas Nur Grubu (Said Özdemir)-1963'te Ankara'da İhlas adıyla dört sayfa haftalık dergi çıkardı.
Envar Grubu (Ahmed Aytimur)
Sözler Grubu (Mustafa Sungur)
Nesil Grubu (Mehmet Fırıncı)
Zehra Grubu (İzzettin Yıldırım)

yakin tarihleri vs..
Sosyal ağlarda paylaş

Kuzenp panik atak hastasıydı, ilaçlarını alması gerekiyordu. Hemen gözaltına alınır alınmaz karakola iaçları götürmüşler. İlaçları ve avukat kartviziti ulaştırması için polislere teslim etmişler. Polis çok iyi davranmış "hemen ulaştırıcam merak etmeyin" demiş. Ama akşam polisler arayıp ilaçlarını istemiş, heralde rahatsızlandı. İlaçları vermemişler yani, yeni ilaç almak zorunda kalmışlar.

Hiçbir şekilde iletişim kurmaya izin verilmiyor. Erkekleri bir ilçeye, kadınları bir ilçeye yerlertirmişler. En az 5 gün çıkamaz demişler. Cemaat bağlantısı ucundan dahi yok. İfade alınırken avukat talep ederse gelebilir demiş polisler. Ama ilaçları vermedilerse kartviziti hiç vermemişlerdir. Bakalım neler olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...