elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 O kasinmis bence :) Rahat ispik yapsin diye almislardir. Bimer cok aktif ve sonuca yonelik calisiyor.. mesaj attim sonucsuz kaldi ihtimali yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 bizim şirkettende 2 kişinin direk ebeynleri gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 yok ya bimere zamaninda 1 tane msg attim ..harbi calismadiklari yerden sikayetti.. 3 4 ay gecti gencten bir bayan sesi bimerden ariyoruz kac aydir ugrasiyoruz cozemedik sizin sorununuzu diye hatta anlayamadik bile dedi.. tamam dedim kapatin sikayeti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Şikayet neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 tibbi teknik bir mevzu..bir islem tedavi var..o islemi yaptirmak icin once a bilim dalindan plk sirasi beklemen derdini anlatman lazim..tetkik istiyorlar..ona kan veriyorsun ..o kanlar farkli bilim dallarina teste gidiyor sonuclarini bekliyorsun ..yine plk sirasi bekleyip dr un sonuclarini degerlendirip tedavi istemi yapmasina sira geliyor..tedavi istemini baska bir bolumden istemek zorunda kaliyor b bilim dalindan ..istedigi bolumun isi degil bu islemi ve tedaviyi yapmak ama sgk o tedavi icin cuzi miktarda para odedigi icin kimse o tedaviyi yapmaya yanasmiyor..tedaviyi yapmasi istenen bolum b bolumu bu islemi sgk ya girmeye kalktigi zaman sgk bu islemi odemiyor siz bu islemi yapamazsiniz deniyor..hani hayir icin bile yapacak olsan b bolumu olarak yaptirmiyor..a da kendi yapmiyor resmi olarak yapmayiz diyemiyor yonetim a ya laf geciremiyor vs vs..olayda resmi bir duzenleme yok su isi sen yaparsin diye tanimlama yok..etik olarak ters yasal olarak ters...vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Ntv de altyazı geçti 150 kişiyi almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Evet gözaltılar artmış. benide işten arayıp bugün gelme ortalık karışık dediler. Umarım psikologları da alırlar. Kadro açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Maklube niye cemaatçilerle özdeşleşmiş ben onu halen çözemedim. Arap yemeği, mardin'de ve güneydoğu anadolu bölgesinde falan aileler haftada bir yaparlar bunu ve cemaatçi değiller. Ama felaket lezzetli birşey. Bir gün tatmanızı dilerim. https://i.ytimg.com/vi/c9In3EQXQUU/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Bizde 87 kişi almışlar, 80 tanesi öğretim elemanı. Daha da artacak diyorlardı da bakalım, 200 kişi daha inceleniyordu en son. Biz bölümde fire vermedik, hain yokmuş aramızda :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 -Crawler-'ı alalım arkadaşlar. TOPLA TOPLA TOPLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 alınanlara hain demeyin abi. yargısız infaz çok tatsız bir şey. yarın sizi de alırlar alakalı alakasız bir şeyden dolayı arkanızdan eşiniz dostunuz hain derse tadınız kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Abi dalga geçiyorum sdf, yoksa yargısız infaz her açığa alınanı damgalamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Beyler thy de pilot göndersin bi kaç oraya da yoğunlaşalım hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 HAYINLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 çaşıtlık başka bişey deyil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 sdf ile gülücüklü suratlarla yumuşatamazsın, hamurunu biliyorum http://i.stack.imgur.com/5PaMY.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Keşke hamurumun ha'sını bilseniz de her gün nelerle başa çıktığıma dair fikriniz olsa anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 anlat pampa fişliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 iyi de adam, alınanlara hain dememiş ki; alınmayanlara hain değil demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 maklube genel olarak nurcularin yemegi diye geciyormus..feto nurculardan sadece bir kol..bildigin sait nursi.. Nurcu grupları 1996 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan rapora göre Nurcular'ın ilk bölünmesi genel hatları yazıcılar ve okuyucular şeklinde oldu.Günümüzde Türkiye'de altı grup olarak faaliyet göstermektedirler: Yeni Asya Grubu: Yeni Asya Gazetesi sahibi Mehmet Kutlular 'dır fakat cemaat lideri yoktur. Meşveret(toplantı oylaması) sonucu karar alırlar. Şûrâ Grubu: Mehmet Kırkıncı liderliğinde Doğu illerinde faaliyet göstermektedir. Kurdoğlu Grubu: Mehmet Kurdoğlu'nun liderliğini yaptığı grubun dershane denilen vakıf evleri mevcuttur. Med-Zehra Grubu: Muhammed Sıddık Dursun'un liderliğindeki grup, Marifet Eğitim dayanışma Vakfı vasıtası ile faaliyet göstermektedir. Acz-i Mendi Grubu, Aciz kullar tarikatı da denilen bu grup Elazığ ilinde 1985 yılında kuruldu. Diyanetin raporunda belirtilenlerin dışında aşağıdaki gruplar da mevcuttur Gülen Hareketi: Okul, yurt, dershane gibi eğitim faaliyetlerinin yanı sıra TV ve gazeteleri de mevcuttur Yazıcılar Grubu (Ahmet Hüsrev Altınbaşak-Altınbaşak 1977'de ölünce yerine Mehmet Sait Ertürk geçti.) Tenvir- İhlas Nur Grubu (Said Özdemir)-1963'te Ankara'da İhlas adıyla dört sayfa haftalık dergi çıkardı. Envar Grubu (Ahmed Aytimur) Sözler Grubu (Mustafa Sungur) Nesil Grubu (Mehmet Fırıncı) Zehra Grubu (İzzettin Yıldırım) yakin tarihleri vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 bingildak said: anlat pampa fişliyoruz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 çıkar umarım kuzen sağ sağlim. özelde de başladı çatır çutur gönderiyor firmalar sessiz sessiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Kuzenp panik atak hastasıydı, ilaçlarını alması gerekiyordu. Hemen gözaltına alınır alınmaz karakola iaçları götürmüşler. İlaçları ve avukat kartviziti ulaştırması için polislere teslim etmişler. Polis çok iyi davranmış "hemen ulaştırıcam merak etmeyin" demiş. Ama akşam polisler arayıp ilaçlarını istemiş, heralde rahatsızlandı. İlaçları vermemişler yani, yeni ilaç almak zorunda kalmışlar. Hiçbir şekilde iletişim kurmaya izin verilmiyor. Erkekleri bir ilçeye, kadınları bir ilçeye yerlertirmişler. En az 5 gün çıkamaz demişler. Cemaat bağlantısı ucundan dahi yok. İfade alınırken avukat talep ederse gelebilir demiş polisler. Ama ilaçları vermedilerse kartviziti hiç vermemişlerdir. Bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Olm bi dakka , Sen ust kattaki kiza recel goturup yurumeye calisan degil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar