Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note 7 (6)

Bone

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

mobil fiyatları iyicene sapıttı ya. 4 bin tele neredeyse alet. şaka mıdır nedir.

Teşekkürlerini devlete iletebilirsin. Normalde S7 ile aynı fiyattan çıkacaktı piyasaya ama 8% TRT vergisi diye birşey icat olunca malesef +300 TL fiyat binmiş oldu. Sadece bu modelde değil tabi ki tüm modellerde. Hangi ülkede aldığın her TV ve telefondan devlet televizyonuna vergi gidiyor acaba bu kadar yüksek oranda...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence cok mantikli is cikariyorlar ya. Sims falan oynasalar boyle wcg de her yil birinci olurlar.

OTV %25
KDV %18
TRT %7

%40 vergi toplamda. Hic bir sey uretmeden, arge yapmadan, milyarlarca dolar yatirim yapip uretim yapan firmalar ile ayni geliri elde ediyorsun.

Samsung, Turkiye satislari ile 100m dolar kazaniyorsa, T.C de bu satistan 80m dolar kazaniyor. Temiz iş.
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Bence cok mantikli is cikariyorlar ya. Sims falan oynasalar boyle wcg de her yil birinci olurlar.

OTV %25
KDV %18
TRT %7

%40 vergi toplamda. Hic bir sey uretmeden, arge yapmadan, milyarlarca dolar yatirim yapip uretim yapan firmalar ile ayni geliri elde ediyorsun.

Samsung, Turkiye satislari ile 100m dolar kazaniyorsa, T.C de bu satistan 80m dolar kazaniyor. Temiz iş.

Evet malesef dediğin doğru. Bunların yanında 2200 civarı patent bulunan ufacık şeyi ben yaptım diye böbürlenen iftiharımız Vestel gibi firmalarımız var!!! Kasası hariç herşey yurtdışından geliyor. Üzücü...
Sosyal ağlarda paylaş

bugün dükkanda inceledim.
kasası bayaa güzel olmuş. samsung kalemini de denemiş oldum, güzel ama bi süre sonra kalemi tak çıkar yapmaya üşenirim gibi geldi.
s7'ye de baktım, pek fark yok gibi aralarında.
3.5k, vr hediyeli olsa da biraz pahalı geldi. serçe parası.
sanırsam arabistandan edge olmayan s7 getirtçem. ucuz yollu.
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

abi gidin gurcistandan falan alın da bu kazıgı yemeyin, gerci orda nasıldır bilmiyorum, olmadı pegasusdan indirimli bi avrupa bileti alın, yazık

Avrupa bileti neden alsın abi, mediamarkt.de'de s7 edge 719 Euro (2375 TL falan) Hepsiburada'da 2500?

Bir şey mi kaçırıyorum. Araplarda falan ucuz yani belki gürcülerde de ucuzdur onu bilmiyorum, ama Türkiye'de ucuz satılan telefonlar genel olarak araplardan geliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

evet öyle. Samsungun kendisi tonlarca video yayınlıyor exynos serisi snapdragondan çok daha hızlı diye ama hız falan hikaye. Güncelleme veremiyorlar exynos lara. snapdragon ezergeçerus yapıyor.

Zaten madem daha hızlı, neden top ülkelere snapli versiyonunu yolluyorsun da biz fakirlere exynos yolluyorsun gardaş. Beta tester gibi kendi işlemcilerini test ettiriyorsun bize.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

"nutella yerim" said:

abi gidin gurcistandan falan alın da bu kazıgı yemeyin, gerci orda nasıldır bilmiyorum, olmadı pegasusdan indirimli bi avrupa bileti alın, yazık

Avrupa bileti neden alsın abi, mediamarkt.de'de s7 edge 719 Euro (2375 TL falan) Hepsiburada'da 2500?

Bir şey mi kaçırıyorum. Araplarda falan ucuz yani belki gürcülerde de ucuzdur onu bilmiyorum, ama Türkiye'de ucuz satılan telefonlar genel olarak araplardan geliyo.

avrupa pahalı hakkaten.
araplar da çok ucuz değil galiba ya,
s7 1900 lira, s7edge 2200 lira. kayıt parasıyla 2050 ve 2350 olur.
paralel ithalatlar hepsiburada'da 2200 ve 2550. Arabın artısı yanında VR hediye. Ama TRT vergisi başladıysa araplar da yalan olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Sadece 30 küsür cihazda görüldü diyip hepsini geri çağırmak ilginçmiş. Samsung TR de açıklama yapmış, iade edebilirsiniz diye.

Hayatımda ilk kez ayfon alabilirim diye tereddütte kaldım geçen hafta o yüzden almamıştım note 7. Bakalım ayfon 7 nasıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Just another "Samsung pişmanlıktır" post:
BBC

"Samsung, more bang for your buck!!"

Ne kadar saçma bir yorum. Mercedes arabalarını geri çağırdığında Mercedes'te pişmanlıktır diyor musun? Pil üreten iki firma var, onlardan birinin ürettiği pillerdeki problemden dolayı oluşan stabilizasyon problemi, dünyada bunun görüldüğü cihaz sayısı 50'yi geçmiyor. Açılmış ya da açılmamış cihazların hangisinde hangi firmanın pili olup olmadığı bilinmediğinden global olarak böyle bir karar alınarak tüm cihazlar toplatılıyor şu anda. İsteyene para, isteyene problemsiz cihaz verilecek.

Şu saçma yorumlarınızı ve gereksiz "fanboyluklarınızı" gerçekten kendinize saklayın. Komik duruma düşmekten ileri gitmiyor malesef. Markanın gücüdür tüm cihazları bir anda toplatabilmek, refurbished cihazları kutulayıp sıfır diye kullanıcılara dağıtmıyorlar en azından!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...