bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 mobil fiyatları iyicene sapıttı ya. 4 bin tele neredeyse alet. şaka mıdır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 iphone 7 nin piyasaya girişini bekleyip 3k ya note 7 2.5k civarına s7 edge almak en mantıklısı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 bingildak said: mobil fiyatları iyicene sapıttı ya. 4 bin tele neredeyse alet. şaka mıdır nedir. Teşekkürlerini devlete iletebilirsin. Normalde S7 ile aynı fiyattan çıkacaktı piyasaya ama 8% TRT vergisi diye birşey icat olunca malesef +300 TL fiyat binmiş oldu. Sadece bu modelde değil tabi ki tüm modellerde. Hangi ülkede aldığın her TV ve telefondan devlet televizyonuna vergi gidiyor acaba bu kadar yüksek oranda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Bence cok mantikli is cikariyorlar ya. Sims falan oynasalar boyle wcg de her yil birinci olurlar. OTV %25 KDV %18 TRT %7 %40 vergi toplamda. Hic bir sey uretmeden, arge yapmadan, milyarlarca dolar yatirim yapip uretim yapan firmalar ile ayni geliri elde ediyorsun. Samsung, Turkiye satislari ile 100m dolar kazaniyorsa, T.C de bu satistan 80m dolar kazaniyor. Temiz iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 valla benim almamam için yeterli oldu, beklerim. telefona 3k bile inanılmaz saçma gelirken rakamın daha da yukarılara çıkması tuzu biberi oldu ;) htc 10 u gidip direkt alabilirim aslında ama 3. telefon olacak htc, sıkıldım gayri değişiklik gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 stormeagle said: Bence cok mantikli is cikariyorlar ya. Sims falan oynasalar boyle wcg de her yil birinci olurlar. OTV %25 KDV %18 TRT %7 %40 vergi toplamda. Hic bir sey uretmeden, arge yapmadan, milyarlarca dolar yatirim yapip uretim yapan firmalar ile ayni geliri elde ediyorsun. Samsung, Turkiye satislari ile 100m dolar kazaniyorsa, T.C de bu satistan 80m dolar kazaniyor. Temiz iş. Evet malesef dediğin doğru. Bunların yanında 2200 civarı patent bulunan ufacık şeyi ben yaptım diye böbürlenen iftiharımız Vestel gibi firmalarımız var!!! Kasası hariç herşey yurtdışından geliyor. Üzücü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 abi gidin gurcistandan falan alın da bu kazıgı yemeyin, gerci orda nasıldır bilmiyorum, olmadı pegasusdan indirimli bi avrupa bileti alın, yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 bugün dükkanda inceledim. kasası bayaa güzel olmuş. samsung kalemini de denemiş oldum, güzel ama bi süre sonra kalemi tak çıkar yapmaya üşenirim gibi geldi. s7'ye de baktım, pek fark yok gibi aralarında. 3.5k, vr hediyeli olsa da biraz pahalı geldi. serçe parası. sanırsam arabistandan edge olmayan s7 getirtçem. ucuz yollu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 S7 edge tercih etmeyen üzülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 "nutella yerim" said: abi gidin gurcistandan falan alın da bu kazıgı yemeyin, gerci orda nasıldır bilmiyorum, olmadı pegasusdan indirimli bi avrupa bileti alın, yazık Avrupa bileti neden alsın abi, mediamarkt.de'de s7 edge 719 Euro (2375 TL falan) Hepsiburada'da 2500? Bir şey mi kaçırıyorum. Araplarda falan ucuz yani belki gürcülerde de ucuzdur onu bilmiyorum, ama Türkiye'de ucuz satılan telefonlar genel olarak araplardan geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 bunda şimdi "snapdragon chipli olanlar daha iyi ama tr'ye gelmiyor, ekinoks chipli geliyor ama dandikmiş" case'i var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 evet öyle. Samsungun kendisi tonlarca video yayınlıyor exynos serisi snapdragondan çok daha hızlı diye ama hız falan hikaye. Güncelleme veremiyorlar exynos lara. snapdragon ezergeçerus yapıyor. Zaten madem daha hızlı, neden top ülkelere snapli versiyonunu yolluyorsun da biz fakirlere exynos yolluyorsun gardaş. Beta tester gibi kendi işlemcilerini test ettiriyorsun bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 calimero said: "nutella yerim" said: abi gidin gurcistandan falan alın da bu kazıgı yemeyin, gerci orda nasıldır bilmiyorum, olmadı pegasusdan indirimli bi avrupa bileti alın, yazık Avrupa bileti neden alsın abi, mediamarkt.de'de s7 edge 719 Euro (2375 TL falan) Hepsiburada'da 2500? Bir şey mi kaçırıyorum. Araplarda falan ucuz yani belki gürcülerde de ucuzdur onu bilmiyorum, ama Türkiye'de ucuz satılan telefonlar genel olarak araplardan geliyo. avrupa pahalı hakkaten. araplar da çok ucuz değil galiba ya, s7 1900 lira, s7edge 2200 lira. kayıt parasıyla 2050 ve 2350 olur. paralel ithalatlar hepsiburada'da 2200 ve 2550. Arabın artısı yanında VR hediye. Ama TRT vergisi başladıysa araplar da yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 abi kardeşim s7 edge 1700 liraya aldı batman'dan. adam da üzerine bir şeyler koyuyordur heralde, arap 2200 falan değildir sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 2700'e Note 7 getirteyim isteyene sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Just another "Samsung pişmanlıktır" post: BBC "Samsung, more bang for your buck!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Sadece 30 küsür cihazda görüldü diyip hepsini geri çağırmak ilginçmiş. Samsung TR de açıklama yapmış, iade edebilirsiniz diye. Hayatımda ilk kez ayfon alabilirim diye tereddütte kaldım geçen hafta o yüzden almamıştım note 7. Bakalım ayfon 7 nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Bright said: Just another "Samsung pişmanlıktır" post: BBC "Samsung, more bang for your buck!!" Ne kadar saçma bir yorum. Mercedes arabalarını geri çağırdığında Mercedes'te pişmanlıktır diyor musun? Pil üreten iki firma var, onlardan birinin ürettiği pillerdeki problemden dolayı oluşan stabilizasyon problemi, dünyada bunun görüldüğü cihaz sayısı 50'yi geçmiyor. Açılmış ya da açılmamış cihazların hangisinde hangi firmanın pili olup olmadığı bilinmediğinden global olarak böyle bir karar alınarak tüm cihazlar toplatılıyor şu anda. İsteyene para, isteyene problemsiz cihaz verilecek. Şu saçma yorumlarınızı ve gereksiz "fanboyluklarınızı" gerçekten kendinize saklayın. Komik duruma düşmekten ileri gitmiyor malesef. Markanın gücüdür tüm cihazları bir anda toplatabilmek, refurbished cihazları kutulayıp sıfır diye kullanıcılara dağıtmıyorlar en azından! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 ginaly said: 2700'e Note 7 getirteyim isteyene sdfsd nirden kayıt ık bık var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 @Afterdeep Biri Samsung SDI, diğeri hangisi? Fanboyluk yok ki o post'ta, Samsung'la dalga geçiyorum sadece ki Apple'dan yoğun tiksinirim. Bütün gün Samsung SDI'ın pillerinden 15-20A(oficial tech spec'i 15A olan pil) çekiyorum ben ayrıca, bir sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=HQQOiilJwJ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 paralel elma elma lobisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Afterdeep said: Markanın gücüdür tüm cihazları bir anda toplatabilmek, refurbished cihazları kutulayıp sıfır diye kullanıcılara dağıtmıyorlar en azından! çöpe atıyolarmış toplattıkları cihazları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 rakip mi len bu apple bunla uğraşsın haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Vay be yazik ya. Dusunsene arkadasin sana telefon getiriyo amerikadan, burada iade de edemiyosun. Ne zaman gotumde patlayacak diye bi korkuyla yasiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar