Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Çocuğun günahımı aldık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Ben demiştim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 taklitler aslını yaşatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 herkes noyana özeniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 summonladınız yine. noyan tarot dersi veriyor musun? hazır gelmişsin darlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 tarot dersi ne ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 fal bak diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Hee enerji olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Lvl up ;) bile yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Narsist olmasa Noyan iyi çocuk aslında, baya eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 ben eglenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 feverfeverray said: summonladınız yine. noyan tarot dersi veriyor musun? hazır gelmişsin darlayayım. İsteyenler oluyor ama şimdilik tarot kursları vermiyorum. Fakat psikanaliz / tarot harmanlayışımı çözümlemek isteyenlere daha çok lvl-up seanslarıma katılmalarını öneriyorum.. Daha sonrası için LvL-Up terapisi eğitmenliği eğitimi vereceğim 22 seanslık kur sistemimi tamamladıktan sonra O:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Remus said: Narsist olmasa Noyan iyi çocuk aslında, baya eğlenceli. Eskisi kadar narsist değilim hatta daha çok dalga geçiyorum kendimle fakat başkaları hakkında kötü konuşarak saçmalayacağıma kendim hakkımda iyi konuşarak saçmalayı tercih etmek farklı açılardan çok daha güzel bir davranış olduğunu düşünüyorum O:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 lvl-up seansı diyip duruyosun da, kafana göre element uydurmuşsun, google'a yazınca senin adın ve pati forum linklerinden başka bişey çıkmıyo. benim level kaç, ulti kaçta açılıcak, ona göre bişey dersen item karşılığı gelebiliriz arkadaşlarla. grup yapınca exp düşmez inş warcraft mantığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Killjoy'un tattiği işlemedi malesef. (çokda umitliydim) Tavsiyelere açığım. En son konuşmaylım :) şeklindeki lafının üzerine bir ne yapsam bilemedim. Killjoyun taktikler 10 numarada olmayınca olmuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 konusmak istemiyor iste abi let it go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 boşver abi sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Afasd konuşmayalım :) yediysen o kadar zamanın üstüne geçmiş olsun baya sinirlendirmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Aldım gazı susucam sdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Update ediyorum, tekrar konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar