Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BLAME! Movie

GERGE

Öne çıkan mesajlar

İkiden fazla miktarda isimli insan karakter olsun, ayak seslerinden ve tabanca atışlarından başka da ses duyulsun diye konsepte tecavüz edip Shingeki no Kyojin jenerasyonu animesi haline getirmişler. İzlerim elbette ama bir zamanlar (15 13-14 sene önce) Manga'sına hayran olmuş birisi olarak ne diyeceğimi bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

blame'in daha önce animesi var mıydı? bunu izlemeden önce onları da izlemek gerekiyor mu?
bi de wolverine snikt diye bi seri vardı çok keyifliydi, ona benziyor sanki bu

2000'lerin başında manga'nın atmosferi konusunda fikir vermek için birkaç dakikalık bölümleri olan, toplamda 37 dakikalık bir ONA seti yapılmıştı.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=EunStGCKlSU?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
cgi ajin'deki gibi kötü değil aslında hatta sidonia'dan bile iyi ama fps gene yerlerde. netflix desteği olunca düzelir diyordum. aynı tas aynı hamam. gerçi teknik konular varmış sanırım 2d kısımları (anime standartı) 12 fpsymiş. 3d ona uysun diye 12 fps ile renderlanınca sırıtıyor baya. 60 fps versiyon çıkmadan ya da svp'siz izlenmez.

anime original hikayesi bayat olmuş biraz. ama visuallar müthiş, cyberpunk dystopia severlere ilaç gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
İnanılmaz bir kurguymuş. Anime sayesinde mangasına başlayacağım, ilk mangam olacak =)
Galiba filmde aktarıldığından daha umutsuz ve karanlık bir ortam manga ortamı diye düşündüm izlerken, sonra biraz okudum doğru çıktı. Netflix olunca biraz mass'e oynamak zorunda kalıp o kadar da karanlık ve umutsuz olamıyorsun galiba =)

Ben tavsiye ederim, izleyin. En azından ne izlesek ya diye düşündüğünüz anda yapıştırın ya da dystopia'nız geldiğinde :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...