Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 senko said: Legion çizgi roman olarak bile cok sacmaydi Dizisi tam bir bullshit olur. okumadim ama ilk bolumden sonra baya merak etitm, dr strange gibi psychedelic bir hava mi var legion'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 arka sayfada video var onu izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ilk bölümü baya sevdim ben, şimdi de okuyorum neymiş ne değilmiş bu legion diye :) izlenir baya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 tambjk said: hype olmuş biraz. Sezon itibariyle güzel diziye aç ahali tutunacak dal olması umuduyla abartıyor. Bazı sahneler çok anlamsız ve sıkıcı geldi, anlatımda ciddi sıkıntılar var. Bu yönetmen bu işi kotaramıycak sanırım. Ahahauhauh Noah Hawley'ın yahu dizi, anlamsız gelmiş. Ben de dedim neden bu kadar efsaneydi bu bölüm. Fargoyu yapan eleman diziyi. Çok iyi değil miydi yahu çıldırdım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Trailer ne kadar tirtsa ilk bolum de bi o kadar iyiydi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Kimse birb*k anlamamış ilk bölümden, harıl harıl hikayeyi araştırıyor kim neymiş neciymiş diye, ama aynı zamanda da hayran kalmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 ilk bölüm beklemediğim kadar güzeldi ya.bikaç sıkıldığım kısım oldu ama genel olarak baya sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EleGiggle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 dizi baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 tambjk Legion gurmesi çıktı beyler, artık sadece o konuşsun başlıkta, adam kinq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Bu Beşiktaşlılar neden böyle yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 yekeyeke said: tambjk Legion gurmesi çıktı beyler, artık sadece o konuşsun başlıkta, adam kinq. Aksine izleyene kadar pek fikrim yoktu, izledikten sonra da birçok kişi gibi ciddi bir fikrim olamadı. Bunun sebebi de ilk bölümdeki anlatımın başarısız oluşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Anlatım hikayeyi önceden bilmeyen için başarısız gelebilir haklısın. wtf im watching kafası yaşatıyor. ben dizinin boktan bir şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum ilk bölüme kanmadım. gelmem böyle baitlere marvel kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Karakteri duymuştum önceden, ilk bölümün ortasıdayım baygınlıktan kapadım ara verdim. Sırf başladığım işi yarım bırakmamak için devam edeceğim az sonra. Biraz fazla bayık olmuş sanki, devamını izleyelim görelim bakalım. Böyle delinin manyağın hikayeleri bayıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Bölümü bitirdim, hype balonuna dönüşme potansiyeli çok yüksek bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 son 5 yıldır marvel'in film ve dizilerine bakınca hepsi belli bir standartın üzerinde. o yüzden kötü olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 bolumden birsey anlamayanlara soyle diyeyim, Legion olum boru mu :) adam kisilik bölünmesinin krali :p daha cok gorecegiz, "noluyo yaa" moddunu B)- ben cekimleri begendim, 8 bolumde ne kadar anlatabilirlerse anlatacaklar iste, adamin her kisiligi ayri bir "Hero" zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Su kadarini bilin yeter, Legion reality warper bir sizofren. Oteki sizofrenler gibi hayaller goruyor ama bunun hayalleri gercek oluyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 2. bölüm gelmiş. Haftasonu izlicem, izleyen var mı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Hype balonu patlamış sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ikinci bölüm güzel başladı yine aynı şizofreni haliyle gidiyordu ki uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EleGiggle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 izlerken diyosun,butun karakterler bu herifin kafasinin icinde de olabilir.sezon sonunu merak ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 yekeyeke said: 2. bölüm gelmiş. Haftasonu izlicem, izleyen var mı nasıl? hadi bir şans daha diyerek izledim de, yok yok resmen zaman kaybı dedim bitince. Kız güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 yha legion hangisi ((: topiği bu seviye çekmeyin lan köylüler gidin walking dead falan izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Lenny en merak ettiğim karakter oldu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar