Harvey Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 after credits var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 http://aftercredits.com/2017/06/wonder-woman-2017/ Bu siteyi filmlere girmeden kontrol edin, ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 HarveyQuinn said: after credits var mı ? yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 vivident reklamı gibi film. 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Sicacam artik bu super hero filmlerine. Bu da onlardan birisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 yok ev hanımı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 7sinde gittim. inanılmaz kötü bir film yani. rottentomatoes vs hepsi yüksek puan. oturdum inceledim, feministler organize iş çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 filmin cok kotu oldugu zaten fragmandan belliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 filmin güzel sahnelerinin tamamı fragmanda vardı zaten.birde daha başta belli ediyor konu kendisini dc beceremiyor bu işi.bıraksınlar nolan batman yapmaya devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Seru said: 7sinde gittim. inanılmaz kötü bir film yani. rottentomatoes vs hepsi yüksek puan. oturdum inceledim, feministler organize iş çıkarmış. :( giderim belki diyodum hiç şey etmiyim o zaman. param cebimde kalsın. iskender yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 hav dı fak AUDIENCE SCORE 92% TOMATOMETER 93% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Berbat bi filmdi Is yerimdeki herkes woow moow diye anlatinca gittim. Isyerimdeki herkesin salak oldugu kanisina vardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 halbuki rottentomatoes gayet dürüst, political stance almadan eleştiri yapabilen, hak ve rüşvet yemeyen düzgün insanlardan oluşan bir platform niye öyle olmuş ki :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Yav he ya koca internetteki tek dürüst platform Paticik Continue circlejerking good sirs, by all means Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 ne diyorsun abicim, bizim bi çıkarımız mı var yaptığımız yorumdan? beğenmeyen beğenmedim diyor. fazla agresifsin sen biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 quixef said: Yav he ya koca internetteki tek dürüst platform Paticik Continue circlejerking good sirs, by all means olm sen izledin mi filmi? felaket diyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 https://i.hizliresim.com/Q7JOnj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 DA2019 said: http://aftercredits.com/2017/06/wonder-woman-2017/ Bu siteyi filmlere girmeden kontrol edin, ben öyle yapıyorum. Onca muhabbetten en yararlısı şu sitenin takdim edilişi. Teşekkürler. Film çok kötü değil. Gal Gadot iyi. Gerisi boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 gal gadot bebek gibiydi. savas sahneleri falan guzeldi. herkes dc komik film yapmis dedi diye o beklentiyle gittim. iki kere falan guldum sanirim. komik momik deildi. villian elemani sevdim. setup icinde (setup agir tirt bence orasi ayri) tutarliydi. gal gadot ne guzel masum olmus cok guzel bide kari ya. neyse wonder woman EN sevmedigim karakterlerden dcnin en baslari da cok sikiciydi ama ona ragmen ww1 bilmemne eglendim ben. begenmedim genel olarak iyi bir filmde deil bence ama eglenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Hayatımda okuduğum en tutarsız eleştiri kadın seni ele geçirmiş qenq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 neresiyle neresi tutarsiz anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 yavudi kadına güzel demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Güzel film aslında gibi başlayıp yok lan güzel değil güzel olan kadındı ile bitmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 arasçım tek elle hem popcorn hem kola zor olmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 wonder woman gibi salak bi karakter anca bu kadar olurdu gibi dusunuyorum. cok ovulmesine ragmen cok bi beklentim yoktu filmden. bekledigimden iyi diyim. ama hatun bebbbek bebbbbek. bebilito. tam bir mamasita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar