Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 ben gelirim demiştim sonraki mesajları bakamamıştım kaçırmışız bak, yok mu oynatacak başka kimse :)
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Bone gelirse ben gelmem abi. Hemen tadını kaçırıyor.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 gerge whatsapp telefonumu ozelden attım ekle kanka goruselim
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 forum üzerinden de oyun oynatsanıza abi? gayet güzel katılım olur.herkes istanbulda değil,millet imrendiğiyle kalıyor
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 _Rave said: forum üzerinden de oyun oynatsanıza abi? gayet güzel katılım olur.herkes istanbulda değil,millet imrendiğiyle kalıyor https://forum.paticik.com/read.php?16,6537485
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bone kaç kere mesaj attım dönüp bi "bilader boş yerimiz yok," bile demedin. şimdi kalkmış link veriyosun. shame.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 İlk oyunu oynadık 7 kişiyle. Karakter yaratıp bir chromatic kestik sadece gerçi. Karakter yaratımı uzun sürdü epey. Daha nereye gidiyorlar bilmiyorlar karakterler gerçi, yavaş yavaş gireceğiz öyküye.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Forum üstünden değişik olabilir aslında ya :)
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Ikinci oyuna o 7 kişiden 3ü garanti satış koyacak.
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 forum üzerinden süper olabilir lan.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Agustos sonu tasincam ben de tekrar istanbul'a. Bi ozenmedim degil simdi:(
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 sene 2016, hala 80-90 zanneden var.
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 gergeymis bu arada op. abi ankara birakilip istanbula gidilir mi? ben ankaradayken soyleseydin katilirdim aslinda.
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Ejderha dan fireball yiyip ne istiyorsun demiş dragonborn var yalnız oyunda
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 dragon niye assagi indiki 5ede bir kere mi üflüyorlar. Yukardan üfleyip dursaydi.Zaten bir kere daha uflese perte cikiyorduk. Ohhh mis intro team wipe sonra gene char yaratalim.
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Kısaca Gerge bir daha sizin karakter yaratmanızla uğraşamam noob sürüsü demiş sghsdfhs
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ya aslında dpsin cogunu okçular ve ben yaptım melee dps cok ahım sahım değildi ama dur birader ateş üfleme diyen dragonborn tad kattı olaya
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 oldun said: dragon niye assagi indiki 5ede bir kere mi üflüyorlar. Yukardan üfleyip dursaydi.Zaten bir kere daha uflese perte cikiyorduk. Ohhh mis intro team wipe sonra gene char yaratalim. Ejderler her tur breath atamiyor. Her turun basinda d6 atiyorsun, 5 ya da 6 gelirse recharge oluyor. Bizim ejder en eziklerdendi ama, atmadim hic d6. Random encounter zaten o, random encounter'da party wipe yapan dm tum kufurleri hak eder. Dragonborn yok oyunda bu arada.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Niye random encounterda party wipe olmuyor abi merakımdan soruyorum? Ben herhalde hardcore darksun oyunlarına alıştığımdan olsa gerek, her encounterı partynin tamamı veya en azından birkaçının ölebileceği bir mücadele olarak görmeye alıştım :) Hele ki dragon diyorsun amanın
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Young dragon ejdarha sayilmaz tam. Bir Ogre boyutunda, ve CR 10 sadece. Aylar surecek bir campaign'e gidiyorsun, sonra yolda giderken queste zardan random cikan adam ile oyunculari olduruyorsun. Olmaz abi, DM oyunculara bu kadar dusman olmamali, amac eglenmek. Zaten bastan soyledim, party wipe olmadigi surece oleni sakatlamak yeterli bence. Party wipe game over ama.
Öne çıkan mesajlar