Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul'da FRP isteyen?

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İlk oyunu oynadık 7 kişiyle. Karakter yaratıp bir chromatic kestik sadece gerçi. Karakter yaratımı uzun sürdü epey. Daha nereye gidiyorlar bilmiyorlar karakterler gerçi, yavaş yavaş gireceğiz öyküye.
Mesaj tarihi:
dragon niye assagi indiki 5ede bir kere mi üflüyorlar. Yukardan üfleyip dursaydi.Zaten bir kere daha uflese perte cikiyorduk. Ohhh mis intro team wipe sonra gene char yaratalim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
oldun said:

dragon niye assagi indiki 5ede bir kere mi üflüyorlar. Yukardan üfleyip dursaydi.Zaten bir kere daha uflese perte cikiyorduk. Ohhh mis intro team wipe sonra gene char yaratalim.

Ejderler her tur breath atamiyor. Her turun basinda d6 atiyorsun, 5 ya da 6 gelirse recharge oluyor. Bizim ejder en eziklerdendi ama, atmadim hic d6. Random encounter zaten o, random encounter'da party wipe yapan dm tum kufurleri hak eder.

Dragonborn yok oyunda bu arada.
Mesaj tarihi:
Niye random encounterda party wipe olmuyor abi merakımdan soruyorum? Ben herhalde hardcore darksun oyunlarına alıştığımdan olsa gerek, her encounterı partynin tamamı veya en azından birkaçının ölebileceği bir mücadele olarak görmeye alıştım :)

Hele ki dragon diyorsun amanın
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Young dragon ejdarha sayilmaz tam. Bir Ogre boyutunda, ve CR 10 sadece.

Aylar surecek bir campaign'e gidiyorsun, sonra yolda giderken queste zardan random cikan adam ile oyunculari olduruyorsun. Olmaz abi, DM oyunculara bu kadar dusman olmamali, amac eglenmek. Zaten bastan soyledim, party wipe olmadigi surece oleni sakatlamak yeterli bence. Party wipe game over ama.
  • Yeni Oluştur...