Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 $1 Tier The Darkness II Spec Ops: The Line Duke Nukem Forever BTA Tier ($6.60 şuan) Sid Meier's Civilization V NBA 2K16 Mafia II: Digital Deluxe Edition Battleborn Summer Skins Pack More next week $15 Tier Battleborn Battleborn platinum currency Borderlands: The Pre-Sequel https://www.humblebundle.com/2k-games-bundle battleborn'un bundle'a düşmesi. overwatch yok etti direk valla. f2p olur herhalde yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Alan varsa yazık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 battleborn harbi yazık olmuş. 60 dolarese alan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 bu ne lan hepsi var bende (battleborn hariç ona da para vermem asd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 sanırım bendede hepsi var ya gene hepsini bundlela aldım ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 2k'dan bir daha oyun almayacağım ya. çok net bir şekilde. battleborn'u almanın eşiğinden dönmüştüm. bu adamlar tam onun bunun çocuğu. oyunu 60 dolardan sattılar 2 ay sonra F2P yapacaklar. şimdiden in-game transaction başlatmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 xcom da bir süre sonra buraya düşer kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 XCom 2 duserse hmmmmm, ama sanmiyorum. XCom 1 dusebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 xcom1 üstüne para vereceklerdi en son, bundle'a yıllar önce girdi o. ikincisi girer önümüzdeki yıla en geç. battleborn moar leik stillborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Duke Nukem Forever : 52GPZ-B5VLC-E2B7Y The Darkness II : 4PAPC-MDV0Y-IQX20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 duke nukem'i aldım, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 darkness II yi ben aldım. teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Freedom force Freedom force vs third reich The bureau Xcom declassified Railroad tycoon 3 Eklenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 nba varsa alırım bi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Eklentilerde de bir numara yok, kanimca cok cacik bundle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar