Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 http://www.businessinsider.com/youtube-still-doesnt-make-google-any-money-2015-2 http://www.wsj.com/articles/viewers-dont-add-up-to-profit-for-youtube-1424897967 gibi.
behran Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bizim ofise geldi iphone 7 plus modeli. prototip. 6s'den kalın. kamera çıkıntısı feci duruyor. masada düz duramıyor telefon.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Size yalan model gelmiş. Kalın olmayacağı bariz birşey çünkü, fakat kamera çıkıntısı büyük tabi. Şuan olma ihtimali %99 olan şeyler: [list] [*]3.5mm kulaklık girişi olmayacak. [*]Plus modeli çift kamera olacak [*]Normal modelin merceği daha büyük olacak. [*]iPhone 6s ile hemen hemen aynı görünecek (arkadaki anten bantları farklı sadece) [*]Dokunmatik ve haptic feedback'li Home Tuşu [/list] Geri kalan şeyler söylenti, yani; [list] [*]Space Black seçeneği [*]iOS10 ile Dark Mode seçeneği (Bu iOS11'e kaldı deniliyor) [*]Pro modeli (Smart Connector'lu) söylentisi sene başında çıktı ama son çıkan analizlerde olmayacak deniyor. [/list] Asıl değişimin sonraki iPhone modelinde olacağı söylenmekte.
behran Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 LathspeLL said: Size yalan model gelmiş. Kalın olmayacağı bariz birşey çünkü, fakat kamera çıkıntısı büyük tabi. Şuan olma ihtimali %99 olan şeyler: [list] [*]3.5mm kulaklık girişi olmayacak. [*]Plus modeli çift kamera olacak [*]Normal modelin merceği daha büyük olacak. [*]iPhone 6s ile hemen hemen aynı görünecek (arkadaki anten bantları farklı sadece) [*]Dokunmatik ve haptic feedback'li Home Tuşu [/list] Geri kalan şeyler söylenti, yani; [list] [*]Space Black seçeneği [*]iOS10 ile Dark Mode seçeneği (Bu iOS11'e kaldı deniliyor) [*]Pro modeli (Smart Connector'lu) söylentisi sene başında çıktı ama son çıkan analizlerde olmayacak deniyor. [/list] *Asıl değişimin sonraki iPhone modelinde olacağı söylenmekte. *Şuan olma ihtimali %99 olan şeyler: *3.5mm kulaklık girişi olmayacak. *Plus modeli çift kamera olacak *Normal modelin merceği daha büyük olacak. *iPhone 6s ile hemen hemen aynı görünecek (arkadaki anten bantları farklı sadece) bize gelen modelde bu özellikler var. pembemsi versiyon. plus
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Apple'da prototip gezmesi diye bir olay yok ki. Mockup olan gelmiştir, onlarda binbir yalan şeyler içeriyor.
behran Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 LathspeLL said: Apple'da prototip gezmesi diye bir olay yok ki. Mockup olan gelmiştir, onlarda binbir yalan şeyler içeriyor. iphone 4 prototipi barda unutulmuştu hatırlarsan. tanıtınca netleşir herşey. umarım bizdeki modeldeki kamera çıkıntısı olmaz. telefon düz duramıyor. baya rahatsız edici.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 nası rahatsız ediyo düz duramaması
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Ekranın belli noktalarına bastığında denge bozulup hopluyor zıplıyor.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 kılıfsız kullanıyosan oyle tabi de kılıf takınca oyle bi sorun yok.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 4 bin tele verip o gövdeyi elleyememek ayıptır ya. Kılıf ne plx.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 7 Eylül'de etkinlik olabilir söylentisi var ama daha duyurusu olmadı 8-)
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 4bin tl verdigin icin kılıfsız kıyamıyosun iste. istedigin zaman cıkarıp elleyebilirsin.
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ben öyle yapıyorum. akşamları yatarken seviyorum kasasını okşuyorum 6simin. dışarı donsuz çıkarmam ama.
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 onlarca adam silikon vadisinde aylarca çalışıp tasarım yapsın, sonra üzerine eminönünden aldığın kılıfı geçir. emeğe saygı pls
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Valla iphoneu kocaman kılıflarla kullananlara şaşırıyorum. Telefonu koruyacam diye bambaşka bir cihaz kullanıyorlar adeta :)
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 kimse kocaman kılıftan bahsetmedi ki. gayet guzel kılıflar var, guzelligini bozmuyo. yine de cıplak gibi degil tabi ama hic gerek yok defalarca dusuruyosun.
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 http://www.mobilcadde.com/fotograflar/orj/iphone-5-5s-orjinal-deri-kilif-14026611464426.jpg cahil cahil konuşmayın paraya kıyıp ikılıf alın
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Seffaf silikon takin gecin iste. Basina bisey gelse apple'dan yaptiramayacaksiniz servis parasi yuzunden. Samsung olsa neyse de, iphone bu. Please.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Plus a thule kilif aldim memnunum. Kalinlastirmiyo fazla, iyi koruyo Uag fazla kalin mesela
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 alete 4k verip düşerse tamir parası çok diye kasasına dokunamıyor olmak çok hüzünlü bir durum bence. zenginliğin subliminal fakirliği adeta. ben kılıfla en son ericson kullanmıştım (:P) zevk meselesi tabii ki benim dediklerim işin şakası.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Ben 2k verdim ama su yasima kadar kilifsiz telefon kullanmadim
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 abi elleme fantazisini istedigin zaman yapabiliyosun kılıf aletin uzerine yapısmıyo merak etme.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Babamin gm telefonuna da kilif aldim mesela. Olay para degil de, paranin zor kazaniliyor olmasina gosterilen saygi sanirim.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 paranın zor kazanıldığına saygı göstermek istiyorsan fp cihaz alırsın bence, iphone baya saygısızlık zor kazanılan paraya sadasd gövde konusu zevk meselesi abi hiç tartışmaya gerek yok, kılıfı sıyırıp elleme olayı falan komik geliyor bana. donu sıyırıp orada mı diye kontrol etmek gibi, erkek adam elinde taşır.
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 ciddi ciddi stereo kamera mi olacak abbow gelsin AR appler
Öne çıkan mesajlar