Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 7

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Peregrin said:

vasat olan telefonun 2 yil onceki alt modeliyle gecen ay cikan android flagship'i kafa kafaya bile degil, onu nabicaz

Neresi değilmiş yine, pleb convenience mi yoksa coolness meter mı? Ya da %1 oranla pil mi patlamış?

Her şey yıllardır kafa kafaya da alışkanlık ve tercih meselesi, herkes fanboyluğu ve faşistliği bırakıp birbirine saygı gösterse pazarlama hilelerini de ignore edip geçecek de olmuyor tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Peregrin said:

vasat olan telefonun 2 yil onceki alt modeliyle gecen ay cikan android flagship'i kafa kafaya bile degil, onu nabicaz

Neresi değilmiş yine, pleb convenience mi yoksa coolness meter mı? Ya da %1 oranla pil mi patlamış?

Her şey yıllardır kafa kafaya da alışkanlık ve tercih meselesi, herkes fanboyluğu ve faşistliği bırakıp birbirine saygı gösterse pazarlama hilelerini de ignore edip geçecek de olmuyor tabii.

selam,

http://www.youtube.com/watch?v=3-61FFoJFy0
Sosyal ağlarda paylaş

bir operatör eski iphone u alıp 7'yi daha ucuza vereceğini söylemiş. diğer operatörler de takip edecekmiş. hakkı alkan yazmıştı. ben onu bekliyorum.

bu arada 6s plus ile 7 nin amerika fiyatları aynı tr'de de öyle olursa 7'nin fiyatı 3150 olacak demektir. keşke olsa.

airpods un tasarımı vs iyi ancak fiyatı çok fazla. 60usd civarı olsa almayı düşünebilirdim
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

%1 oranla pil patlasa an itibariyle 120000 cihaz yapıyor, gelmiş geçmiş en büyük telefon faciası olur. Sayısız ileri derece yanık, yanan ev/araba olur. Tahminen en az birkaç ölü çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...