reyou Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 apple vr cikarip da 7+ uyumlu yaparsa, yalarun edasiyla aldirir millete seve seve bu telefonuda. ama en kotu 6+ destekli yapar heralde ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 1080p ekranda vr, 65" tv de vcd izlemek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Apple vr a girmeden sektore yatirim yapilmaz. Sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 twitter 128GB iPhone 7 Plus Türkiye'de 4350 TL.Gidiş dönüş Paris uçak bileti+iPhone7 Plus 128GB=3505 TL. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 adnan menderesin "ben odunu aday gostersem milletvekili sectirtirim" demesi gibi. "vasat telefon cikartsam deli gibi sattiririm" demis apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 vasat olan telefonun 2 yil onceki alt modeliyle gecen ay cikan android flagship'i kafa kafaya bile degil, onu nabicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 https://i.redd.it/idk8q3764jkx.png Only Apple® has the Courage™ to do something like this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 apple.com/tr fiyatları açıklayıncaya kadar ortada dolanan rakamlar sahtekarların işi. Her yıl aynı tuzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Peregrin said: vasat olan telefonun 2 yil onceki alt modeliyle gecen ay cikan android flagship'i kafa kafaya bile degil, onu nabicaz Neresi değilmiş yine, pleb convenience mi yoksa coolness meter mı? Ya da %1 oranla pil mi patlamış? Her şey yıllardır kafa kafaya da alışkanlık ve tercih meselesi, herkes fanboyluğu ve faşistliği bırakıp birbirine saygı gösterse pazarlama hilelerini de ignore edip geçecek de olmuyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 bkz : note 7 konusu, performans test videosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 kulaklık adamın üzerinde hanımın küpesi gibi durmuş, xdressing initiaition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Pil teknolojisi yetmemis abi dedigim gibi, o kulaklik cubuklari daha kisa olacakti. Boyle 6-8mm kisa olsa is yapardi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 O çubuklar öyle sarktığı sürece bi b.k olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Baggio said: Peregrin said: vasat olan telefonun 2 yil onceki alt modeliyle gecen ay cikan android flagship'i kafa kafaya bile degil, onu nabicaz Neresi değilmiş yine, pleb convenience mi yoksa coolness meter mı? Ya da %1 oranla pil mi patlamış? Her şey yıllardır kafa kafaya da alışkanlık ve tercih meselesi, herkes fanboyluğu ve faşistliği bırakıp birbirine saygı gösterse pazarlama hilelerini de ignore edip geçecek de olmuyor tabii. selam, http://www.youtube.com/watch?v=3-61FFoJFy0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 kulaklik berbat otesi bir tasarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 güzel bence akar yolda bulurum ben bunlardan diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 bir operatör eski iphone u alıp 7'yi daha ucuza vereceğini söylemiş. diğer operatörler de takip edecekmiş. hakkı alkan yazmıştı. ben onu bekliyorum. bu arada 6s plus ile 7 nin amerika fiyatları aynı tr'de de öyle olursa 7'nin fiyatı 3150 olacak demektir. keşke olsa. airpods un tasarımı vs iyi ancak fiyatı çok fazla. 60usd civarı olsa almayı düşünebilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 s7edge > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Yeni fiyatıyla 3k ya gelen. 6s 128gb mı almalı yoksa 400 liralık farkla 7 32 gb mı almalı karar veremedim. Sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 6s cok hizli , 2 sene daha goturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 az daha bekle 8 çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Baggio said: Neresi değilmiş yine, pleb convenience mi yoksa coolness meter mı? Ya da %1 oranla pil mi patlamış? %1 oranla pil patlasa an itibariyle 120000 cihaz yapıyor, gelmiş geçmiş en büyük telefon faciası olur. Sayısız ileri derece yanık, yanan ev/araba olur. Tahminen en az birkaç ölü çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 iphone 6 serisi ile baya memnunum, buyuk de konusmayayim ama 7 serisi telefon almam gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 iphone sahibi olmayıp şuan alacak için hangisi ideal orası önemli benim için 6s 128gb göz kırpıyor , bi yandan 7 deki fusion chip in battery life konusunda etkisi çok olurmu , diğer özellikleri için değer mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 En az 64 alinmali ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar