Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 7

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

KillJoy said:

plus modeli direk fotoğraf ve kadın odaklı. yoksa erkek için slimfit bi kottan çıkarmak ölüm olabilir.

fotoğraf ok abi de kadın odaklı falan değil. kadın iki eliyle zor tutuyor plus ı. cep telefonunu en çok selfie çekmek için kadınlar kullanıyor, plus ile selfie çekmek için kursa falan yazılman gerekiyor veya stick taşıycan cebinde asdasasd
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

bingildak said:

Kanuni said:

MIO fuse var ornegin bende o yapiyor yuzerken hr.

smart watch değil ama bunlar, band var bir sürü.

Yok maalesef, yüzerken bilekten bu sadece ki o da özelliği degil ama çalışıyor.

nasıl yok abi, waterproof constant hr lı wrist band var bir sürü.

misfit
polar
moov
garmin
tom tom

hepsi on numara cihaz yüzme için
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Kanuni said:

bingildak said:

Kanuni said:

MIO fuse var ornegin bende o yapiyor yuzerken hr.

smart watch değil ama bunlar, band var bir sürü.

Yok maalesef, yüzerken bilekten bu sadece ki o da özelliği degil ama çalışıyor.

nasıl yok abi, waterproof constant hr lı wrist band var bir sürü.

misfit
polar
moov
garmin
tom tom

hepsi on numara cihaz yüzme için

abi cogunu aldim kullandim dinle beni.

tomtom calismiyor suda.

daha dogrusu bilekten olan hic birisi calismiyor hr. cunku su giriyor bilek ve hr lazerlerinin arasina, mio nun calismasinin sebebi yapilis amaci degil yapildigi malzemenin sikica bilege sarilmasi ve su gecirmez olusu hafiften ondan calisiyor.

hic bir bilekten HR su anda swimming de hr almiyor. yaptiklari anca loop olcme ve kulac sayma vs. kalp uzerine anca takarsan hr oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Sesli kontrol, gülünce otomatik çeksin, arka sensöre dokununca çeksin, avuç içi gösterince çeksin ya da ses tuşu ile çeksin ama tabi bunlar ayfonda yok sanırım s7 edge ile hepsine sahip olunca tuhaf geliyor tabi
ayfon kullanıcılarına da tuhaf gelen şeyler var aslında...
https://pics.onsizzle.com/charging-your-new-samsung-note-7-3571716.png
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Diyelim ki 2 ay önce yurt dışına giriş çıkış yapmış birisi var. Telefonu ABD'den bu ay getirtirsem bu kişinin pasaportuna kayıt ettirirken sorun olur mu? Ben devletin telefon çıkış tarihi ve 120 günlük ülkeye giriş süresini aynı anda kontrol etmediğini düşünüyorum ama :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
120 gün diyor yalnız benim sormak istediğim daha farklıydı. Şimdi telefon 7 Eylül itibariyle tanıtıldı gelecek hafta resmi olarak ABD gibi ülkelerde satışa çıkıyor. Şimdi benim Türkiye'de satışa çıkmadan 2 ay önce giriş yapmış bi pasaporta kayıt ettirmem sırasında bir sorun olmaz değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...