bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 plus nasıl instagramcılar için yahu, tatlı su balığı kullanıcısı tablet boyutunda telefonu ne yapsın cebine sığmayacak falan. tek elle tutamadığın alette selfie bile çekemezsin asıdhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Kulaklık kötü görünüyor ama bir de canlı görmek lazım nasıl duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 şuanki kulaklığın kabloyu kesip deneyebilirsin nasıl duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 plus modeli direk fotoğraf ve kadın odaklı. yoksa erkek için slimfit bi kottan çıkarmak ölüm olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 bingildak said: Kanuni said: MIO fuse var ornegin bende o yapiyor yuzerken hr. smart watch değil ama bunlar, band var bir sürü. Yok maalesef, yüzerken bilekten bu sadece ki o da özelliği degil ama çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 KillJoy said: plus modeli direk fotoğraf ve kadın odaklı. yoksa erkek için slimfit bi kottan çıkarmak ölüm olabilir. fotoğraf ok abi de kadın odaklı falan değil. kadın iki eliyle zor tutuyor plus ı. cep telefonunu en çok selfie çekmek için kadınlar kullanıyor, plus ile selfie çekmek için kursa falan yazılman gerekiyor veya stick taşıycan cebinde asdasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 çantaya atma ve instagram, snap çılgınlığı yüzünden kadın odaklı. selfie çekmek bütün iphone'larda zor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Yo degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 ses dugmesi ile fotograf cekiyorsun nesi zor bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Kanuni said: bingildak said: Kanuni said: MIO fuse var ornegin bende o yapiyor yuzerken hr. smart watch değil ama bunlar, band var bir sürü. Yok maalesef, yüzerken bilekten bu sadece ki o da özelliği degil ama çalışıyor. nasıl yok abi, waterproof constant hr lı wrist band var bir sürü. misfit polar moov garmin tom tom hepsi on numara cihaz yüzme için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 plus olmayan modellerde rahat rahat selfie çekiyorsun plus eline sığmadığı için sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Kaç para olacak şimdi bu? 6.000 tl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 bingildak said: Kanuni said: bingildak said: Kanuni said: MIO fuse var ornegin bende o yapiyor yuzerken hr. smart watch değil ama bunlar, band var bir sürü. Yok maalesef, yüzerken bilekten bu sadece ki o da özelliği degil ama çalışıyor. nasıl yok abi, waterproof constant hr lı wrist band var bir sürü. misfit polar moov garmin tom tom hepsi on numara cihaz yüzme için abi cogunu aldim kullandim dinle beni. tomtom calismiyor suda. daha dogrusu bilekten olan hic birisi calismiyor hr. cunku su giriyor bilek ve hr lazerlerinin arasina, mio nun calismasinin sebebi yapilis amaci degil yapildigi malzemenin sikica bilege sarilmasi ve su gecirmez olusu hafiften ondan calisiyor. hic bir bilekten HR su anda swimming de hr almiyor. yaptiklari anca loop olcme ve kulac sayma vs. kalp uzerine anca takarsan hr oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Sesli kontrol, gülünce otomatik çeksin, arka sensöre dokununca çeksin, avuç içi gösterince çeksin ya da ses tuşu ile çeksin ama tabi bunlar ayfonda yok sanırım s7 edge ile hepsine sahip olunca tuhaf geliyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 DareJedi said: Sesli kontrol, gülünce otomatik çeksin, arka sensöre dokununca çeksin, avuç içi gösterince çeksin ya da ses tuşu ile çeksin ama tabi bunlar ayfonda yok sanırım s7 edge ile hepsine sahip olunca tuhaf geliyor tabi ayfon kullanıcılarına da tuhaf gelen şeyler var aslında... https://pics.onsizzle.com/charging-your-new-samsung-note-7-3571716.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Hiç patlayan iPhone yok zaten Note 7 bence size malzeme olsun diye yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Hahah speys.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Diyelim ki 2 ay önce yurt dışına giriş çıkış yapmış birisi var. Telefonu ABD'den bu ay getirtirsem bu kişinin pasaportuna kayıt ettirirken sorun olur mu? Ben devletin telefon çıkış tarihi ve 120 günlük ülkeye giriş süresini aynı anda kontrol etmediğini düşünüyorum ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 etmiyor zaten ben kardeşime aldırdım şubat ayında. yılbaşında almanya'ya gitmiş kuzenimin üstüne mart sonunda mı ne kaydettirdim. 1 ay falan kayıtsız dolaştım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 telefonun girişine bakılmıyor pasaport son 3 ay içinde yurtdışı çıkış giriş yapması yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 1 ay degil miydi pass suresi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 1 aya değiştirdiler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 120 gün diyor yalnız benim sormak istediğim daha farklıydı. Şimdi telefon 7 Eylül itibariyle tanıtıldı gelecek hafta resmi olarak ABD gibi ülkelerde satışa çıkıyor. Şimdi benim Türkiye'de satışa çıkmadan 2 ay önce giriş yapmış bi pasaporta kayıt ettirmem sırasında bir sorun olmaz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 telefonla hiçbir alakası yok abi kayıdın. pasaport giriş çıkışı ve giriş çıkış tarihi sadece kontrol edilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar