applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Neden vol:4 çünkü çok telefon değiştirmiyorum, bu 4. telefonum olacak benim. Haliyle seyrek aldığım için düzgün bişey alıp uzun süre idare ediyorum. Şimdi elimde Samsung S3 var haliyle baya eskidi falan. Iphone 6s ve Samsung S7'ye falan baktım. Samsung 4gb ram ıphone 2gb, Ekran çözünürlülüğü falan Samsung'da hep daha yüksek, pil ve sd kart olayını söylemiyorum bile. Ama işte kullandığım telefon inanılmaz yavaşlamaya başlayınca soğudum haliyle. Ama işte Iphone'da sanki gereksiz pahalı gibi IOS cok stabil diyorlar. Kararsız kaldım bir kaç güne alıcam ne alayım ? Bu 2 telefon dışında önerisi olan var mı ? LG G5 falan nasıl ? Edit: Öyle android'de custom rom falan uğraşan adam değilim. Hızlı çalışsın bana yeter, öyle cepten oyun delisi de değilim, hd grafikli oyun oynatsın derdim yok, pokuman oynucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 iphone pişmanlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ios da android de gelen update'ler ile max 3 sene içinde tıkanıyor. kafan basıyor elin alışmıştır al yine android geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ikisi de iyi 2. el satışına değer veriyorsan iphone daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 6s yapıştır haci, akarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 s7 ezer. herhangi bir apple ürünün yoksa hiç bulaşma. sonra benim gibi macbook var, apple tv var diye bırakamazsın pişman olursun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 edge aradaki 500 lira farka değer mi ? normal s7 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Trden iphone alinmaz artik olm. Kafayi peynir ekmekle yemediyseniz 4k vermeyin alete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 şuan s7'ye doğru kaydı ibre zaten. edge mi normal s7 mi onu değerlendiriyorum. 500 lira fark var cunku, sen ne diyorsun esh ? değer mi edge aldığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 up ayrıca şuan taksitle telefon almanın herhangi bir yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 abi s7 ile iphone u ayrı ayrı eline almadan karar verme nikinden utandırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Su aralar ASUS Zenfone 3un cikmasi lazim. Bi bak istersen deluxe versyonun fiyati 500 dolar civarinda olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 note 4 kullanıyorum, kendisi edge modeli de olan ilk telefon. hiç "keşke ec alsaydım :(" demedim. bence düz s7 al. hatta direk not4 al ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 [hr] wot döşemicem kısaca geçmişe bakarak, gelecek ile ilgili karar vermen konusunda yardım edeceğim: karar vermen gereken nokta şu aslında eğer 2-3 sene kullanıyorsan telefonu: şu an hangisine sahip olmak isterdin? galaxy s3 vs iphone 5 galaxy s4 vs iphone 5s note 4 vs iphone 6 bu arada aradaki fiyat farkı, temiz kullanıyorsan 2. el satarken kapanıyor. Skyfire said: iphone pişmanlıktır dedi samsung kullanan biri,peki sen söyle, hangilerini isterdin 2-3 yıllık telefon kullanacak olsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 LG G5 al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 applev0dka said: Samsung 4gb ram ıphone 2gb, şu çok talihsiz bi açıklama olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 KillJoy said: wot döşemicem kısaca geçmişe bakarak, gelecek ile ilgili karar vermen konusunda yardım edeceğim: karar vermen gereken nokta şu aslında eğer 2-3 sene kullanıyorsan telefonu: şu an hangisine sahip olmak isterdin? şu aslında mantıklı bi soru da, "2 sene sonra elimde hangisini isterim"den ziyade "keşke 2 sene önce ayfon alsaydım diyor muyum"u check ediyor gibi. tam anlatamadım. üstüne düşündükçe ben de emin olamadım hatta fark var mı yok mu :D kısaca yıllar içinde şu an kullandığın s3'e küfrettin mi etmedin mi? iphone kullananları görüp "ne güzel telefon keşke benim olsa" dedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 tamam abi onu diyorum. adamda s3 varmış. s3 yerine hangisi olsaymış? her türlü satacak yenisini alacak diye bakıyorum olaya, yani tee 2-3 sene önce hangisini alsaymışla aynı şey galaxy s3 vs iphone 5 galaxy s4 vs iphone 5s note 4 vs iphone 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 lg g4, g5, s7 iphone 6 serisi hele plus serisi tam saçmalıktır bence. pederde var plus böyle hantal telefon görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 adam diyor ki oyun oynamam, telefon gibi kullanırım ama pokemon go oynayacağım. demek ki gps açacak gezecek. bataryası iyi, ekran performansı-çözünürlüğü düşük bir şey önersin bence gurular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 s7 de iphone da iyi o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 KillJoy said: applev0dka said: Samsung 4gb ram ıphone 2gb, şu çok talihsiz bi açıklama olmuş onu mezardan çıkartıp jobs'a söyleyeceksin. fact sunmak ne zaman talihsizlik olmuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 çünki, ne kadar ikiside ram olsa da, kullanımları işletim sisteminde baya farklılaşıyor. en basitinden, s7 edge plus 1gb ram ile belki açılmaz bile ama iphone 6 1gb ram ile çatır çatır çalışıyor. Hatta piyasadaki herhangi 1 gb'lık android telefonda contact listesini bile açarken kasım kasım kasılırsın. şu an tecrübelerimle kıyasla dolayısıyla 2,5x android ram = 1x ios ram gibi düşünebilirsin aslında biraz daha karışık, gördüğüm kadarıyla; 1gb ios ram>2gb android ram 2gb ios ram = 4gb android ram gibi.. tl,dr: ram kıyaslama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 4 > 2 deal with it sırf böyle bir tipe dönüşürüm diye iphone almaya korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 adamlar optimizasyon yazilim uzmani olsun o kadar..ayni numarayi bir onceki seriyi *ic ederken kullanip yeni guncellemede telefonlari frenleyip yenisini aldirtiyorlar gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar