smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Hala TN de kalmak? Exp. ortası tek türk guildi olarak kalırsınız orada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Negzel olur :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 uo bölümü gibi olmuş burası bi iş çıkmayacak sizden anlaşıldı asfaf Şöyle toplansak süper olur, böyle yapsak manyak olur , guild kurarız oh oh mis herkes patiden tanıdık. Legion zamanı kimse kimseyi görmez. Aha şuraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 biz zamaninda kurduk ve deliverladik yogg saron down die oldu, ulduar turklerin eline gecti, realm first achievement aldik gavur haykirdi biri bunlari durdursun diye hih! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Twisting Nether'da paticik adında bir guild kursak hardcore dalsak oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paticik adinda bir guild ne kadar hardcore olabilir lan. En fazla orgy yapan kedi vidyosu paylasirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bu tarz paylaşımlar olacaksa ben gelebilirim ama kediler alliance kedileri olacaksa. orc, undead izleyecek kadar düşmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Bloodfeather - Horde tarafında 10-15 kişilik aşırı casual (reallife strikes hard, gg) komple Türk bir ekibimiz var. Pazar akşamları raid yaparız diye düşündük, bir gün daha ekstra. Paladin ve shaman healer eksiği var, dps olarak da hunter dk mage, monk iyi olabilir. Bilgilerinize efem. Battletag: coldwind#2587 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 mardox said: TN'de şu yeni penalty sistemi nedeniyle toxik türk trade chat olayı da belirgin azaldı. Bunun dışında herşey xrealm zaten eskisi gibi değil. Eğer hususi bir guild'le takılmıyorsanız başka realmde bile olsanız toxik türke denk gelirsiniz. şu nedir tam bir açıklanabilir mi? Spam diye işaretlediğimiz adamlar artık gerçekten banlanıyor mu çetten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 koyun gibi neden server server geziyor bu türkler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 lan ben silvermoonda başladım alliance, recruiting mesajlarının yarısı falan türkçe. çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Tayyiplerini ariyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Madcat said: Yeni sistemle belirli bir sayida report edilen kullanici incelendikten sonra account-wide silence cezasi aliyorlar. İlki 24 saat, her seferinde 2 katina cikiyor. Ceza alanlarin yapabildikleri ve yapamdiklari su sekilde : http://www.wowhead.com/news=254115/new-silence-penalty-coming-to-world-of-warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 oha mükemmel olmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Şu üstteki mesajı update edeyim hele bi. Coldwind said: Bloodfeather - Horde tarafında 10-15 kişilik aşırı casual (reallife strikes hard, gg) komple Türk bir ekibimiz var. Pazar akşamları raid yaparız diye düşündük, bir gün daha ekstra. Paladin ve shaman healer eksiği var, dps olarak da hunter dk mage, monk iyi olabilir. Druid öncelikli tank, monk veya shaman öncelikli healer ve lock dps eksiğimiz var. Bilgilerinize efem. Battletag: coldwind#2587 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Abi Twisting Nether'a migrate etsenize, guildcek kucak açarız size :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 abi 15~ kişiyi ikna edemem legion başlamadan biter bizim için. :) Sağda solda bazı serverlarda tek tük kalmış casual olarak tank-healer oynatmak isteyen tanıdıklarınız varsa haber veriniz pls, tyvm. Coldwind said: Bloodfeather - Horde tarafında 10-15 kişilik aşırı casual (reallife strikes hard, gg) komple Türk bir ekibimiz var. Pazar akşamları raid yaparız diye düşündük, bir gün daha ekstra. Paladin ve shaman healer eksiği var, dps olarak da hunter dk mage, monk iyi olabilir. Druid öncelikli tank, monk veya shaman öncelikli healer ve lock dps eksiğimiz var. Bilgilerinize efem. Battletag: coldwind#2587 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 TN'de CAPS LOCK guildi var, deadwoll açtı, ben de 2 3 gün önce girdim. full casual, leveling var şu an sadece, girmek isteyen bölümdeki başlığa gelsin :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Silvermoon dan sonra insanın TN ye dönesi gelmiyor . Geçen yokluktan Guild e gireyim dedim . Veni vidi vipe diye bir guild e girdim 90 kişi abartısız söylüyorum adamlar 90 kişi online ve 1 tane tartışma ,küfür vs.. yok. Çogunluk velet tabi ama silvermoon kitle cidden farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Abi gidip de TN'de ZALIMLAR diye guilde girerseniz konsept oyledir tabii. Halbuki CAPS LOCK oyle mi; yas ortalamasi yuksek, elit bir kitleyiiz. Her aksam siir dinletisi yapioruz ventrilo'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Zalımlar degilde "At Hırsızları " vardı onu biliom bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Benim favorim 'da oynayan Kefentr'dir. Okuyarsa sevgiler. Kazzak server'ındalardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar