Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

keyjıl guilt (legion)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TN ally tarafında level kasmanın imkansız oldugunu çözdükten sonra ve bir sonraki exp te quest chainin önemini algıladıktan sonra Silvermoon ally tarafına geçme kararı aldık. teşekkürler.
Mesaj tarihi:
En fazla 1-2 saat surer girememek.

Siraya yazilirsin ally icin atiyorum karsiya da iki horde girdiginde ally sirasi gelip girersin

+-%2 de gap birakip milletin beklemesini azaltirsin.

Yani %87 horde ne demek abi boyle bi mantik mi var?
Mesaj tarihi:
İsterse %200 bonus olsun progress yapamadığın zaman bi anlamı yok. Frostmane %95in üstüne çıkmıştı sanırım, en son canı istemeyen ally quest yaptırmıyordu hiçbi şekilde.
Mesaj tarihi:
Abi cozum bulmakzor olmamali.

Liberalizm pompalayip, insanlara boundary koymadigin surece sicmaya mahkum sunucular.

Belli sinirlar olacak abi: vanillada nasil sunucu isim irk falan degistirilmiyodu, simdi paraya donsun diye bokunu cikarmislar heralde.
Mesaj tarihi:
çözüm bulunur da olay play tuşuna bastığında play edememekten ibaret. her türlü önlem koyman gerek. önlem koyarsan support u bombalarlar, parası verdim aylık ücreti verdim ama arkadaşımla oynayamıyorum diye. kimse düşük pop realmlere transfer etmek istemiyor çünkü dedgaem
Mesaj tarihi:
Abi bi sunucu database guncellemesi yapilacak o zaman connected sunucular vs olacak ne bileyim.

Para verdik oynayamiyoruz olacak abi, git dolu olmayan yerde oyna? Yani onun hukuki altyapisi mevcut zaten
Mesaj tarihi:
ben senin dediğini anlıyorum ya. hatta yıllarca blizzard dediğin şeyi yapmaya çalıştı. recommended realm'dir, sıradır, dolu olanları listede aşağı itelemektedir ama mesela ben bir kere yeni realmde başladım deli doldu ilk ay, ikinci ay yine recomended a döndü ve oyunu bıraktım çünkü ekonomi çöktü direkt oyunda. yeşiller falan yüzlerce gold item bulamıyorsun falan.

aslında realm olayına çözüm olarak xrealm olayını üretti adamlar. farklı realmlerde olsan da arkadaşınla oynabiliyorsun işte. realmde faction dengesini push etme olayı var olan oyuncu üzerinden yürümesi gerektiği için (yeni gelen yeterli olmaz sayı olarak) oyuncu sayısının dalgalanmaması gerek. oyun bir ay 10 m sub görüyor, 2 ay sonra 4.5 m

böyle olunca çok zor bir hale geliyor.
Mesaj tarihi:
Yani expert degiliz tabi ama ne bileyim bos realmi pazarlamanin taktigi de vardir yani

Orada karakteri kasip baska sunucuya gecer mi insanlar evet gecer ama o gecinceye kadsr olan surede realm dolu kalmis olur.

Net
  • Yeni Oluştur...