Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 hazır konusu acilmisken sorayım arenacı var mı TN de 3v3 cikar mı burdan ?
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Nsa'da ben direk atlarim 3v3'e de hic adam gibi arena yapmadim 2 exp'tir.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 arena icinde ayni realm gerekmio :3 arena team filan kalmadi, ilk legion content patchde guildlerde anlamini yitiricek community sistem sayesinde ret full monger gearim var, arena yapalim diyen olursa gelirim sahane hizli conq kasiliyor :D hos patch ile conq da gg olcak, invasionlar en iyi geari vericek neredeyse hatta 725 weapoin vericekler sonra legion ilk gun cope aticaz o weaponi filan :D
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 e iyiymiş o zaman rahatca gireriz server kısıtlaması olmadan. conquest gear topluyorum bende baya kolaylasmis zaten. ekleyin bir organize olup 3v3 girelim. Bnet: Dorza#2453
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 TN de Horde karakterlerim var. Rogue, Mage şu an patch ile Enhance de kasıcam.
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 ben de horde warlock oynuyorum su an.
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Ya milletin PVP yaptığı falan yok open world de. TN de Ally yok zaten, hoş kapıdan çıktığında direk cross realm desin o ayrı. 100-110 leveling de kimse birbirine salça olmaz zaten. Ben Arena kasmıyorum zaten. Ok guild meselesi anlamını yitirmiş olabilir de, bizde verry casual takılacaz. Takıldığımız zaman da pati tayfası olsun diyoruz. İlla çomar recruit etmemize gerek yok. Onca adam var, Legion gazıyla başlayacak ve benim gibi 4-5 aya bırakacak assfadfa. TN in defosu çok ama, AH, Gold ve hemen hemen herkesin orada en az 1-2 karakteri olması nedeni ile makul görünüyo bana. Yoksa ben her yerde oynarım. Hatta yeni bir serverda başlayacaksam kafa karıştırmaması açısından lvl 100 boostu ile tek bir class a odaklanırım vs. Herkes yazsın fikrini, oynamak istediği serverı ben her türlü uyarım. En kötü 1 karaktere transfer de çekerim np. Flam da da guild varmış, bende de var. İsmini beğenirseniz devam, yoksa değiştiririz onu da. Ben woryör kasıyorum ama oynayan çok olabilir. Bir Blood DK levellarım, bir de disc pri..Yeter kanımca. Hatta lvl 90 shammy, 85 druid, 100 mage de var.
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 100-110 leveling de kimse salça olmaz zaten diyorsun, hiç release'de pvp realmde oynamamissin belli. 5 kişi partide quest yapıp her gördüğü karşı cinsi raidleyenler yüzünden 1 hafta geriden kastım hep. Ya en birinci olucan rahat kasican, ya geriden gelicen rahat kasican. Ya da pve realmde oynican :D Ben de shaman oynuyorum, arenaya resto gireriz isteyenle.
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Warrior var fury ms, dungeonlarda tank giderim. Pvpye su an hazirim :) hatta turbo cleave setup deneyebiliriz ama hirsli insan olmasin pls keyjiliz.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 bu kadar konuşuyosunuz 1 ay sora dağılacak o guild adamsızlıktan veya dramadan
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Biz Drama olacak dediler geldik zaten. Öbür türlü zevkli olmuyo adsfsa.. Stormrage (PVE) dışında senelerce release lerde level kastım, ilk haftalarda herkes level derdiykenken gözünden yaş getirircesine gank mank görmedim, duymadım. Kaldı ki, MOP dahil WOD da leveling bölgelerinde birbirinizi görmüyorsunuz bile artık. Ayrıca bu kadar BG, Arena yapan insanlar niye buna takılıyo anlamıyorum. Gank olacak tabi sinir olacan ki, klavyeyi ısıracan adsfsfa.
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Valthon said: 100-110 leveling de kimse salça olmaz zaten diyorsun, hiç release'de pvp realmde oynamamissin belli. 5 kişi partide quest yapıp her gördüğü karşı cinsi raidleyenler yüzünden 1 hafta geriden kastım hep. Ya en birinci olucan rahat kasican, ya geriden gelicen rahat kasican. Ya da pve realmde oynican :D Ben de shaman oynuyorum, arenaya resto gireriz isteyenle. legion lvling zaten beta falan oynadıysan 10-12 saat sürüyor 100-110 ve her şey phasing olduğu için çok fazla adamla karşılaşmıyorsun lvl kasarken o yüzden sorun olacağını zannetmiyorum.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Ta tn'de ne ganki leveling sirasinda. 1 tane guild var ally side'da dise dokunur. Totalde de 100 kisi falan levellarsa levellar release'de. Muhtemelen hub'lardan bile cikamayacak adamlar dkfkf.
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Abi server hop diye bir addon var, oynarken pve realmlardan birine de gidilebilir o ara ortam aksiyon doluysa, eskisi gibi sorun olmuyor artık pvp veya pve.
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 tn de horde shammy var resto oynarım ama cuma günleri olmaz, onun dışında gelirim
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 TN ne alemde bu aralar? Method kaçtıktan sonra kimseler kalmadı falan diyorlar ?
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 lvl kasmasi dert degil pvp realmde world quest filan les flying olmiycak releasede ve artifact maxlemek olsun, gear olsun vs world questler expansion boyu onemli olucak WoD da 100 olduktan sonra garrisondan cikmak icin neden yok pek, legionda ise tam tersi dalaranda sitlemek baya baya salaklik olucak artifact maxleyene kadar :D
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Tekrar soyluyorum tn'de ally yok gibi bir sey. Dedigin durum the maelstrom'da, ravencrest'de vs. cok dogru da tn'de invalid argument direk. Tn'nin tek kotulugu berbat bir community'si olmasi.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 deadwoll said: Tekrar soyluyorum tn'de ally yok gibi bir sey. Dedigin durum the maelstrom'da, ravencrest'de vs. cok dogru da tn'de invalid argument direk. Tn'nin tek kotulugu berbat bir community'si olmasi. türk diyelim de insanların aklına başka bişey gelmesin.
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Şimdi kimler, hangi serverda, yapabilirsem hangi class ile oynamak istiyor onun bir surveyini yapayım. Neler soracağız onları kimle konuşayım. Kim önderlik edecek bu işe? Bak elimden geleni yapcam söz.
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 biz twisting nether - ally oynuyoruz. bomboş ortalık. legionda level kasmak büyük ihtimal imkansıza yakın olucak ama 8 kişi oynuyoruz. raid yapıyoruz. 10 a veya 14 e tamamlayıp pugdan ilerliyoruz.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Fransuxanin olmadigi sunucu secelim o zaman
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 eskiden daha zordu leveling ya, ilk günler zaten quest alanları insan kaynıyodu, herkes mob kovalıyodu,target yapmaktan canımız cıkıyodu. şimdi yerden toplananlar bile kişiye özel nerdeyse, quest moblarına dokunmak yetiyo falan
Öne çıkan mesajlar