pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 her ne kadar çok oynayan olmasa da şansımı denemek istedim.. lejyon paketi dahil casual takılabileceğim, ortamın düzgün ve geyik sohbetinin aktığı bir guild var mı? oyuna(lara) çok zaman ayıramıyorum artık. haftada 1-2 raid yaparsam ancak yaparım işte. maksat sohbet geyik işte.
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Eger ingilizcen varsa "eat my crit" var. xrealm bi guild. Bu yuzden mythic raid ve social raid ekibi oluyor. Aktif donemde takvim cogunlukla dolu. Ek olarak rbg'ler fln.
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 İngilizce var da ilk tercih Türk guild, olmazsa int bakıcam zaten.
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Abi Geçen gece TN low da gördüm . sonra oyuna girdim 30 ortalama online lı guild te 1 kişi online dı :)
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Su community olayi gelseydi iyidi neyse patide herkesin bneti var birbirinde zaten Oybiyanlar yazsin release sonrasi toplasiriz bir baslik bulup olmsdi discord vs
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 release sonrası bi topluluk kuralım zaten ya, ilk defa bir wow expansion'ı release ile birlikte başlayacağım çok heyecanlıyım. daha önce rekorum Burning Crusade'de 2 ay sonrasıydı :(
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Böyle millet girmeye çalışıyor ama giremiyor. İlk gün rezillikleri vs. hiç bilmiyorum. Nasıl bir şey anlatsanıza sdafdsa
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 ben sana 2005 anlatabilirim? dur baslik varmi aratayim.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 eskisi gibi olmiyor artik, dead gaem
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 ya çok fazla sunucu var. peak yaptığı döneme göre yarısı kadar oyuncu vardır şu an eu serverlarda. lejyon ile yine ilk 1-2 hafta kanırtır sunucular o kesin.
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Release gecesi ilk 1-2 saat kanser sonra rahatliyo
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Legion icin server kapasitesi arttirildi deniyor, belki ondan low gorunmustur. Hala en canli oyunlardan ama legion da patlarsa gg olabilir.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 2. raid tieriyle beraber 2. filmi patlatsalar var ya, öyle bir sub. gelir ki oyuna piyuu. Ben de Legion'la falan başlayacağım da arkadaş ortamı olmadan raid, pvp falan hiç bir anlam ifade etmiyor. MoP ve WoD'u yalnız oynadım, ıyk diyebiliyorum sadece. Tek olayım achievement ve gold farm son 2 exp'tir.
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Laurelin said: Su community olayi gelseydi iyidi neyse patide herkesin bneti var birbirinde zaten Oybiyanlar yazsin release sonrasi toplasiriz bir baslik bulup olmsdi discord vs başlık açıp ne bileyim grego gibi takip etceksen beni yaz.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 grego gibi stalker olabilmek icin ayri yetenek gerekiyor
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Oynamaya cidden niyetiniz varsa server falan belirleyip simdiden kuralim bence guildi. Karakter levellayacaklar levellasin, classlar belli olsun falan. Zaten 6 7 kisi falan cekirdek kadro ayarlansa gerisi puglanir en kotu ihtimalle, lfg sistemi super. Legionda ayarlariz dersek herkes coktan kendine yer yurt ayarlamis olacak. Yalan olur olusum vs. isi.
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Bende dayanamadım açtım accountu. Mage oynayasım hiç yok, sıkılmışım cast et kaç vs. Waryör ya DK oynayım diyorum. Expansion gelene kadar da yapabildiğim kadar achievment+gold farmlayım. Boost hakkım da duruyo. Bilemedim. Ha bir de D.Hunter muhabbeti var, godmode tadında gezecekler ortada.
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Demon hunter dk kadar hype yaratmadı niyeyse.. Kiminle konuştuysam dh oynamak için "meh" diyor. Anlamadım valla
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Tamam o zaman deadwall. Şu işin bi kenarından başlasan gerisi gelecek gibi. Raid saatleri falan belirlense? mesela aramızda konuşa konuşa yapsak. Raidler -atıyorum- 12'de bitmese. daha makul saatlerde bitse. casual değil, semi hardcore, çalışan insanlardan oluşan bir guild oluruz gibime geliyor. mesela haftada iki gün (cumartesi akşamı olmaz ama mesela cuma akşamı olur, bir de pazartesi filan gibi absürt bir gün olur kimsenin sosyalleşmeyeceği) olur. Akşam sekizde başlar, onbirde biter raidler. Haftada 6 saat yapılan ve lfg ile aranmayan raidde abartı olmasa da baya kabul edilebilir progress çıkar. En azından salaklardan oluşmadığı için herkes ikinci try en fazla üçüncü tryda olayı anlar, ya da anlatılırsa anlar. Sonrası artık şansa bakar. Valthon said: Demon hunter dk kadar hype yaratmadı niyeyse.. Kiminle konuştuysam dh oynamak için "meh" diyor. Anlamadım valla abi bana sanki monktan farkı yokmuş gibi geldi. zaten heyecanlanmama sebebim de senin dediğin. DK'da da öyle heyecan yapamamıştım hani monk ilgimi çekmişti mesela. DK sırf hikayesi için ilgimi çekmişti. DH da o olacak gibi.
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Bu arada TN Horde da, lvl 25 hazır guild var bomboş..Bilginiz olsun.
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Levelling kolay kısmı ya. Madem oynayacak var 3-5 kişi de olsa toplanalım beraber oynayalım. Lau organizasyonu yapar sdf. Zaten guild olayı artık xrealm olabiliyor diye biliyorum.
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Bilmiyom haberim yok o meselelerden. Bayağı yeto durumdayım 2 gündür, ne yapacağını bilmeyen adam gibi..Waryör ü 100 leyecem.. TN deki guildi kullanacaksanız haber verin oyun içinden..Ya da plan neyse uyarım ben.. Soultan#2666
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Xrealm guild olmuyor ama discorddan xrealm puglanip raid, rbg ve galiba arena bile oluyor. Xrealmde guildchat ve trade yok, degismediyse
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Bende varim legion da beyler 11 ay olmuş oynamayali gaza geldim actirdim. Raid falan takiliriz
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Server ı belirleyin diyecem, Horde için en mantıklısı TN galiba halen. Zaten herkesin en az 1 karakteri vardır muhtemel orada. Ally için Silvermoon var PVE ama. Ben Ally bile oynarım o derece adsffa.. Bu arada guildin adını da değiştirebiliriz.
Öne çıkan mesajlar