sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 http://store.steampowered.com/app/388880/ Az önce bitirdim, muhteşemdi muhteşem... Mystery çözmeceli adventure oyunu, yaptığınız seçimler oyunun sonuna etki ediyor. Senaryo, hikaye anlatımı, grafik stili, seslendirmeler ve de müzikleri, her şeyiyle mükemmele yaklaşıyor. Gerim gerim geren, tüyleri diken diken eden yerleri falan da var. Indie'lere destek verelim. Ben indirimden aldım %50, şu an 30 lira ama bu fiyata da çok net değer. He ola ki paranıza kıyamadınız, adventure seviyorsanız %50 indirime girdiğinde kesinlikle alın. Oturup burada çok tartışılacağını, sayfa sayfa post atılacağını falan beklemiyorum tabii, maksat bilmeyenler oyunu duysun. Accayip hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Indirim zamani yazsaydin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Steam'de yorumlara baktım da bu bildik adventure'lardan ziyade, tıklamalı film tarzına benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Revangelis said: Indirim zamani yazsaydin ya Yazdım zaten indirim başlığına çok güzelmiş falan filan diye. Şimdi bitirince de başlık açiim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 eldar said: Steam'de yorumlara baktım da bu bildik adventure'lardan ziyade, tıklamalı film tarzına benziyor. Evet Telltale oyunları gibin diyebiliriz. Ama Walking simulator değil yani. Hikayeye direk etki ediyorsun bir sürü şey yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 çok mu korkunç, Soma gibi mi yoksa gerim gerim modda çok ii hikaye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 yok korkunç değil. öle gerim gerim olduğu yerler de çok fazla değil. horror soslu mystery diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 harbi nefis oyunmuş eyvala sabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Marquezetto said: harbi nefis oyunmuş eyvala sabo Ne demek canım, bu adamlara destek verin yeter. Çıkarsınlar paso böle oyunlar. Canımızı yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 evde zart diye ışıklar gidip de kapı kitlenince altıma sıçtım eahu atmosfer çok iyiymiş insanı içine çekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Bitirdim oyunu da sonu biraz sönük kaldı sanki. Sondaki bzt bztlamalar aslında kurtulmadığımızı mı gösteriyor, yoksa öylesine mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 zipzip said: Bitirdim oyunu da sonu biraz sönük kaldı sanki. Sondaki bzt bztlamalar aslında kurtulmadığımızı mı gösteriyor, yoksa öylesine mi? son Alex bu olay ilk kez olduğunda kendini arkadaşları için feda etti ve sürekli olarak aynı günü başa sararak yaşayıp duruyor :( bu arada bir sürü son olduğunu tekrar hatırlatayım ama o bzzt bzzt değişmiyor. yani alex öyle, yapacak bişe yok :( kimlerin kurtulduğu, kimlerin öldüğü falan değişiyor ama seçimlerine göre. mesela abisini falan da kurtarabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Ben kaçtım valla adadan herkesle. Michaleı kurtaramadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Yoksa kaçamadım mı lan daha demin bitti baya uykum gelmişti ama sonunu görecem dedim hırsla. Herkesi anlattı ama. Ben kendim de şunu yapıyorum diye seçtiğimiz yerde mi hintledi loopta oldugumuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Luriel said: Yoksa kaçamadım mı lan daha demin bitti baya uykum gelmişti ama sonunu görecem dedim hırsla. Herkesi anlattı ama. Ben kendim de şunu yapıyorum diye seçtiğimiz yerde mi hintledi loopta oldugumuzu. aynen orası, creditlerden bi 20 saniye falan önce oluyor. youtube'dan bakabilirsin herhangi bir ending'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 lan sonu :/ zaten "lan çok mutlu son bitti" diye düşünüyodum tam sonra patlattı bombayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 vaay çok ilginç bir oyun, listeye attım tenks (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 %50 indirim gelmiş. pati'ye güvenip basıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 %50 indirimde genşler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Ya şunu uplayıp durmayın Oxenfurt diye okuyup Witcher evreninde geçen oyun yapıyorlar diye ümitleniyom, sonra hayalkırıklığı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 bitirdim simdi. walking sim gibi bir sey olmus acikcasi adventure dan cok. ordan oraya git konus konus :) fena degil gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 İstisnasız her seferinde oxenfurt diye mi okur bir insan ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 bundle'a girmiş, yanında Grim Fandango Remastered da veriyorlar, kaçmaz https://www.humblebundle.com/day-of-the-devs-2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 tenks sabo güzel bundlemış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 day of tentacle var ama ben vita'ya istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar