feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 abi basligi varsa da cok ozur dilerim zira elim kolum bagli bir vaziyette kaldim balikesirdeyim ve kedimle kopegimi babama emanet ettim, camlari acik birakmamasini kacmayacagini ama sakat oldugu icin dusebilecegini milyonlarca defa tembihledim. babamin yapisi itibariyla yok abi boyle bir sey, super rahat. canina minnet hayvan kacmis falan, sevmiyor zaten. neticede sabahtan beri kayipmis bu hayvan, arayip kotu haberim var diyerek bana 15 dakika once haber verme zahmetinde bulundu: "3 SAAT KEDINI ARADIK YAA!" diye de ben azar yedim uzerine. bu hayvan dustuyse zaten sakat oldugu icin bir yere kapamis da olabilir kendini, eve geri tirmanamaz istese de. birlik mahallesinde oturan varsa siyah, on bacaklari ve patileri yamuk, bol tuylu ve kendi kadar kuyrugu olan bir kedi gorurse kucaklayabilir mi benim icin? ismi Raven, tepki veriyor adina. cevap bile verir. sansim cok dusuk biliyorum su an bu saatte bunu yapabiliyorum burdan sinir krizleri ile aglamak disinda.. telefondan ve bok gibi interneti olan bir yerden yaziyorum, fotograf ekleyemiyorum maalesef. kedidir doner denmesin ne olur, normal bir kedi degil ezilebilir, zaten sakat olan bacagini hic kullanamaz hale gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 hayvan sevmeyen ebeveyne kedi bırakılmaz! ne yaptın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 nası tepki veriyor ismine revın olum revın falan mo diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 birlik mahallesinde kedi olmak turkiyede ermeni olmak gibi bisi yalniz allah yardimcisi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Baban bilerek salmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 bulunmus bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 abi sokağa hiç çıkıyomuydu? hiç çıkmadıysa muhtemelen dona kalmıştır,saklanmıştır biyere.arabaların altına,bodrum katlarına,giriş katındaki evlere falan bakın.muhtemelen biyere saklanmıştır. bide köpeğin alışıksa kediye köpeğinle birlikte çık aramaya.adını söyleye söyleye.korkudan sana gelmese bile köpeğine gelir.zira ben öyle bulmuştum kedimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 rave ben sehir disindayim, ben evde olsam boyle bi baslik acmaz cikip 24 saat de olsa arar bulmustum zaten abi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 anlam olarak bi alakaları yok.revan-revanchism/revanchist in kısaltılmışı.ha yok ravenmış ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 feverfeverray said: rave ben sehir disindayim, ben evde olsam boyle bi baslik acmaz cikip 24 saat de olsa arar bulmustum zaten abi. :/ abi ozaman babana söyle veya daha istekli biri varsa ona elinde yaş mama-köpeğinide alıp çıksın.ismini söyleye söyleye bi turlasın.yakınlarda ise çıkar. umarım bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 İyi bari satanistler yememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 tabii ilk kacisi degil ama ankarada olmayinca cok panikledim hic guvenmiyorum babama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Hayvan kaciyorsa mutlu degildir zaten. Zorla tutmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 adına nasıl tepki veriyor raven diyince, buyur birader mi diyor birlik mahallesinde ancak böyle tepki verilir... ne kabus yerdi lan birlik mah hakketen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 siz evde yokken bakacak kimseniz yoksa nie evde hayvan besliyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 bulundu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 feverfeverray said: bulunmus bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 neutrino said: Hayvan kaciyorsa mutlu degildir zaten. Zorla tutmayin. hayir abi, disariyi merak ediyor. disarda takilip geri gelmek istiyor cogu kedinin yaptigi gibi cok bilionuz hepiniz ilgilenenlere de tesekkurler birlik mh cidden kabus tasinmak icin can atiyorum dun arkadasim mama vermeye gitmis bunlara, kopegi de gezdirmeye yine firlamis sokaga aptal kedim. korkup geri gelmis sonra. hayvan bile farkinda birlik mahallesinin ne boktan oldugunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Kediler YOLO tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 µh said: birlik mahallesinde kedi olmak turkiyede ermeni olmak gibi bisi yalniz allah yardimcisi olsun aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 10 gündür yok. başlığı uplayayım o yüzden. fotoğraflar burada. https://twitter.com/feverfeverray/status/861645602047881216 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Sen neden surekli kedi kaciriyorsun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 raven mi diyek reyvın mı? bide adını raven koyarsan kaçar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar