barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Neler? Basit şeyler de olabilir. x yıl sonra şunu alacağım gibi. ya da x yıl sonra şurada olacağım, burayı göreceğim. Y pozisyonuna yükseleceğim. kendi firmamı kurup ilk milyonumu kazanacağım gibisinden. Bakalım hayaller ve hedefler neler sizlerin. Mesela ben yelkenli yat almak istiyorum ama kurumsal köle olarak(müdür olsam bile) almam çok zor yakın ve orta vadede. yaşlılıkta belki çok üst düzey olursam. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Karı kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 artık mezun olmak istiyorum. yedinci yıl :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Şu hayattan tek istediğim şey hayvan gibi bahçeli ev. Kedi, köpek rahat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 yıllık brüt 230k dolar maaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ben de hem teraslı hem bahçeli ev istiyorum. hem ben rahat ediyim hem kediler sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ayda 15k TL net mayış istiyorum. İzmir'e temelli dönüp orada yaşamak/çalışmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Seneye prag ve yunanistan yapmak istiyorum. Her yıl 2-3 yer görüyorum artık geçen yıl başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 senko said: yıllık brüt 230k dolar maaş. Sen ne pis bi adam oldun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Bi benim hedef hayalci kalmış lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 benim gibi herhangi bir hedefinin olmamasından her türlü iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Araba yerine yelkenli alabilirsin abi gayet gerçekçi bi hayal, niye ezdin ki kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Ne güzel şu http://www.theyachtmarket.com/boats_for_sale/1314914/ :( daha bunun yılda 30k masrafı var. meh wastyrx said: Araba yerine yelkenli alabilirsin abi gayet gerçekçi bi hayal, niye ezdin ki kendini :) abi 230k euro + yılda 30k TL filan masraf. Ya da Tuzlaya filan koyacan yelkenlini. Bu kadar parayı da kurumsal hayatta müdür olarak kazanamıyorsun. Nitekim öyle bir pozisyonda alacağın paran aileye de gidiyor sdfs. Yelkenli alıcam bu kadar paraya dediğinde karın ve cocukların oyar seni sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Beyaz yakalının beyaz tavşanı beyaz yat sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 kardeş 240 bin euro'luk teknenin senelik 30k masrafı mı düşündürtüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 maslow amca ne demiş? yiyin sevişin güvenli olun, sonra kendinizi gerçekleştirin. hedefin seviyesi bu ihtiyaçlara göre olacaksa......................... there is sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 240bin euro'ya maserati gran tourismo alırım yelkenli ile falan işim olmaz. aston martin'de olabilir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Man-cave'ime şöyle bir desk kurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 daha yatı olmayanlar hayal kurmasın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Valla 125 kg oldum , önce kilo vermek lazım. Akabinde iş bulmak istiyorum , yazılım alanında. C# öğreniyorum güya ama tabii daha çok başlarda olduğumdan pek iş bulacak kapasitede değilim. Akabinde kiloyu verebilirsem eğer hanımda verirse bi çocuk yapalım istiyorum. Bunların hepsi olursa ondan sonra çevreyi genişletip kendi işini kurup işi müdüre bırakıp ben yatış yapiim erken emekli olayım marmaris bodrum vs gibi bi yere yerleşip keyif yapayım tabii ki herkes gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Ya aslında bu konuyu açmamdaki sebep biraz yazılı hedef koymak. Arada açıp bakarız. X sene sonra şunu başarmış olacağım gibi. Yanlış örneğimle başlayınca tabi konu o tarafa gitti. 3 sene içinde kendi işimi kurmuş olacağım. Batsa da çıksa da deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 bahçeli balkonlu ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ben kendim için hedef koymuyorum da hatun sevdiği bir iş ortamına girse artık da herkes rahatlasa ya. her gün işten dolayı demoralize durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Red said: 240bin euro'ya maserati gran tourismo alırım yelkenli ile falan işim olmaz. aston martin'de olabilir sdfs Maserati ile 2 saatlik mutluluğa sahip olursun yat ile yaşam boyu. Evi arabayı satıp yatta yaşamak bayadır bir moda. Hayalin bile sığ dicem o da çok saldırıyormuş gibi olacak diye demiyorum çünkü alakası yok tamamen nötr yazıyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Abi önce yelkenli al bi 18 metrelik biri satıyordu hatta onunla bi takıl, sonrasına sonra bakarsın. Birisi satıyordu hatta 60k mıydı hatırlamıyorum çok patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar