desislaf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Selam patiler. Bu hafta icinde Malta'dan is teklifi aldim fakat cok fazla bir bilgim yok Malta'da yasam ve hayat standarti hakkinda. EU pasaportum oldugundan dolayi calisma ve oturma iznim var. Dogru durust yasaybilmek icin ne kadarlik bir gelire sahip olmam gerekiyor? Malta'da yasamis ya da yasayanlarin tecrubelerine ihtiyacim var :) TR'den kurtulup Avrupa'ya adim atmak icin iyi bir firsat mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Eu pasaportun varsa zaten trye bagimli degilsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 durduğun kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 EU pasaportun varsa zaten niye malta? Şimdilerde nasıl bilmiyorum ama eskiden içkisi kumarı ucuz ülke idi. Bulgaristandan biraz daha fazla para tüketiyorsun ama dediğim gibi baya zaman önce idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 ticari ..bekleme yapma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 erasmustan arkadaşım yaşadı 3-4 sene çok beğeniyordu adam istemeyerek madrid'e yerleşti lol aynen bu şansları olup da burada duranları anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 hareketli ülke, sürekli sıcak neredeyse, ucuz değil bunlar gidp kalan arkadaşlardan duyduğum yorumlar. uzun süre için sıkıcı dediler ha türkiye' den gitmeye değer mi diye sorarsan tabi ki yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Hee birde Türkler çok sevilmiyor. Malta şövalyesiyiz biz diye dolananlar bizim osmanlı torunuyuz şeklinde dolananlarla benzer kafada, tek fark onlar herbiden şövalye torunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 git lan, vergi yasalari da iyi sanirim. buradaki ingilizler falan da maltaya yerlestiler ailecek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 türklerden ağır nefret ediyorlar hamur işi ağırlıklı beslendikleri için kızlar hep koca götlü, butlu falan göt kadar bir yer, için felaket sıkılır onun dışında alternatifi türkiye ise GO GO GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Bu zamana kadar tr de kalmak benim yetolugum. Son zamanlarda bi kac basvuru yaptim, sonucunda da Malta'dan bir sirket teklif yapti. Soyle bir problemim var 2017'de evlenicem, kiz arkadasimida goturmeyi dusunuyorum sonrasinda oraya. Tabi su an evli olmadigimiz icin hem ailesi izin vermiyor hem de Malta'ya tek basima gitmeme pek sicak bakmiyor kiz :) baya bi gemileri yakip gitmem lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 çocuk olmadığı sürece bağlarını kopartıp gitmen senin için en hayırlısı zaten. diğer türlüsü daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Yak git,boşver. Ailesi izin vermiyorsa senin yapıcağın birşey yok. Malta göt kadar yer , valletta cok güzeldi.İstiklal caddesini anımsatıyor bana...(şuan ist.'un haline bakınca 100 kat güzel tabi) http://9227-presscdn-0-11.pagely.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/11/IMG_6239.jpg Malta yazın cok sıcak ve nemli, hayat ucuz genel olarak (kiraları bilmiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 bomba patlamıyor en azından abi, git ya. hakikaten yapamıyorum anasını satim yapabilsem hemen gidicem. önümde engel de yok, bayağı vasıfsız olduğum için iş bulamıyorum türk pasaportuyla haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Gitmek istiyorum ben de ya. Gidicem gibi de duruyor su an. Pazartesi gunu geri donus bekliyolar en gec. Hafta sonu bi konusayim hatunla bakalim. Her zamanda gecmiyor bu tip firsatlar ele. Istanbul da kalip hergun avrupa-asya arasi yolu ceke ceke yaslandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 abi durma git. zaten hem AB pasaportun varmış ne durursun buralarda. hatuna da rest çek hiç uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 bingildak said: türklerden ağır nefret ediyorlar hamur işi ağırlıklı beslendikleri için kızlar hep koca götlü, butlu falan göt kadar bir yer, için felaket sıkılır onun dışında alternatifi türkiye ise GO GO GO hmm koca got.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 abi hayatinizda size yapilmis teklifleri, (evli degilseniz) sacma sebeplerle geri cevirmeyin. gelmezse gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 hamur götü abi onlar squad götü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( allah her disiye guzel memeler ve zenci gotu versin yarabbim. amin (dinle isim bitti arkadaslar. artik kaldirabiliriz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 kaç kurtar kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 abi kaç git direkt önce malta sonra daha iyi bi yere geçersin belki.. kız arkadaşının ailesi ne demek izin vermiyo yalnız kızı da kaçır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Dragonfire said: Hee birde Türkler çok sevilmiyor. Malta şövalyesiyiz biz diye dolananlar bizim osmanlı torunuyuz şeklinde dolananlarla benzer kafada, tek fark onlar herbiden şövalye torunu. hahahaa(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 bingildak said: hamur götü abi onlar squad götü değil abi typo çok değişik yerlere götürdü sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 typo takılma, https://www.google.com.tr/search?q=squat+before+after&safe=off&espv=2&biw=1920&bih=955&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiVjO62x73NAhXIPRQKHcgoBKoQ_AUIBigB# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar