sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ben de bir şey dedim sandım ya. geçmiş olsun karşim asşlfjkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 refundda uninstall etmiyor. bi de refund ekstra uzun sürüyor indirimlerde çok bekliyosunuz. bu indirimde beş kuruş harcamadan bitti. The Vanishing of Ethan Carter | The Book of Unwritten Tales 2 Almanac Edition | Ryse: Son of Rome | Max: The Curse of Brotherhood | Lumino City | Hard Reset Redux | Gemini Rue | Fable Anniversary | Divinity II: Developer's Cut | Assassin’s Creed® IV Black Flag™ | Aarklash: Legacy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Shadow of Mordor Aarklash: Legacy T.E.C. 3001 The Long Dark meh bi indirimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 said: It seems this Steam Summer Sale was way more successful than the previous one: $236M vs $160M in revenue, 37M games vs 33M sold. https://twitter.com/Steam_Spy/status/750650356724539392 meh indirim diyoruz ama gelir katlanmış flash/daily saleli haline göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 geçen yaz da yoktu sanki daily. hatta ilk kez geçen yaz refund gelmişti de o zaman kalkmıştı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Bu kış kaldırdılar yanlış hatırlamıyorsam ve o zaman da cilve açıklamıştı çok başarılı oldu diye. Millet çok daha fazla oyun ziyaret edip çok daha fazla wishlist eklemesi yaptı diye açıklamışlardı. Bu sefer wishlistin baya baya ciddi boku çıkmıştır, kart almak için queue oylarken millet deli gibi eklemiştir. Çok akıllıca, nasıl bugüne kadar akıllarına gelmemiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 ya o queue gezme muhabbeti hakkaten çok mantıklı. almasan, wishlist'e eklemesen bile durduk yere ürün inceliyorsun göz ucuyla da olsa. firmalara da stat gidiyor tabi "OTUZ MİLYON KİŞİ baktı senin oyuna <3" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 O değilde indirimler eskisi kadar büyük değil bence, fiyatlarda da ufakda olsa 3-5 zam gelmiş gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Xenus said: said: It seems this Steam Summer Sale was way more successful than the previous one: $236M vs $160M in revenue, 37M games vs 33M sold. https://twitter.com/Steam_Spy/status/750650356724539392 meh indirim diyoruz ama gelir katlanmış flash/daily saleli haline göre. herkes 2 hafta sonra çıkacak oyuna %95 indirim gelir umuduyla beklediği için meh indirim diyor tabii de, o değerlere steam'in üye ve oyun sayısındaki artışı da hesaplayıp bakmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Valla Witcher 3 + season pass, rise of nations deluxe edition ve rogue legacy aldım. Daha fazla oyun alsam oynayacak vaktim olmazdı zaten. Bence indirimler iyiydi. Yakın zamanda çıkmış oyunlara çok büyük indirim beklemiyordum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 BADLAND: Game of the Year Edition -80% 3,60 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 telefon oyunu olm bu pc'de oynayıp yazık etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar