Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sales 2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok bunun friend listinde lvl 1000 ustu birileri daha var,

su var mesela,
http://steamcommunity.com/id/strykery
bunun setup:
http://jisakunin.com/wp-content/uploads/2016/05/MLNrcIm.jpg
Mesaj tarihi:
evi isitmaya para harcamiyordur iste overall oda sicakligi 60-70 derece sdfsd

bide pipboy aldigi iyi olmus, o odadaki rad ile cevizli pekin ordegi piser rahat.
Mesaj tarihi:
jonq said:

iki türüde seviyorum, önceki oyunlarını severek oynadım ancak çok vaktim olmadığından sadece birine başlamak istiyorum.

Witcher 3 mü Fallout 4 mü?

şunu sorman bile büyük hakaret sayın geralt beyefendiye

tabiğsi wiççaaa
Mesaj tarihi:
jonq said:

iki türüde seviyorum, önceki oyunlarını severek oynadım ancak çok vaktim olmadığından sadece birine başlamak istiyorum.

Witcher 3 mü Fallout 4 mü?

Acıma direkt expansionlarla göm Witcher 3'ü rahat decadein en iyi oyunlarından biri. İlk iki oyunun çok üstünde.
Mesaj tarihi:
ya bu cities-skylines cok tatlı duruyor.

twitch'de falan izlerken hoşuma gidiyor, oynamak istiyorum.
5-6 ay önce falan crackli denemiştim baymıştı bir süre sonra.

cok oynamak istiyorum ama kesin yine bayıcak ya :(
Mesaj tarihi:
20 lira.

aslında benim de hoşuma gitmişti başta ama sonra sanki ilerleyemiyormuşsun hissi, yavaş gelişme falan bir süre sonra baymıştı.

simcity serisinde de yaşadım aynısını. netteki foto ve videoları görünce gaza geliyorum, ilk şehrim gelişmeden bayıyorum sdasfa
Mesaj tarihi:
ya arkadaş düz w3 40 lira, season pass 80 lira, ikisinin bundle'ı 75 lira. library'de yatan w3 yerine hadi fiyatını düşmüyorsun, ekstra key ver bari.

şu QQ'yu her indirim başlığında görürdüm, bu sefer bana denk geldi. almıyorum ulan.
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

hayatını steam'e adamış işsiz. 1000 seviyeyi geçen tek kişi bu mu şimdi işsizlik yeminle.

Abi adam anladığım kadarıyls steamden parada kazanıyo olabilir. 540.000 tane stem market saleı var admaın.
  • Yeni Oluştur...