Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 buda burda dursun asd: http://steamcommunity.com/id/palmdesert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 bu kim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 level 1049 adam 5029 oyun 3372 dlc sahibi sdfhusdnsgd ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 hayatını steam'e adamış işsiz. 1000 seviyeyi geçen tek kişi bu mu şimdi işsizlik yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 kaç para ediyor adamın account acaba? Servet yatıyor orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 yok bunun friend listinde lvl 1000 ustu birileri daha var, su var mesela, http://steamcommunity.com/id/strykery bunun setup: http://jisakunin.com/wp-content/uploads/2016/05/MLNrcIm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 palmdesert'un acc $17787 ediyor diyor internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 dat battlestation tho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 ne kötü bi setup ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 evi isitmaya para harcamiyordur iste overall oda sicakligi 60-70 derece sdfsd bide pipboy aldigi iyi olmus, o odadaki rad ile cevizli pekin ordegi piser rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Flassh said: ne kötü bi setup ya setup degil ki adam gitmis alienware almis paso normalde su setup'a 1x verecekse 2x, 2.25x falan odemistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 jonq said: Witcher 3 mü Fallout 4 mü? Sam ve kizillellma harici Fo4'u W3un ustune koyacak kimse yok. Gozu kapali W3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 jonq said: iki türüde seviyorum, önceki oyunlarını severek oynadım ancak çok vaktim olmadığından sadece birine başlamak istiyorum. Witcher 3 mü Fallout 4 mü? şunu sorman bile büyük hakaret sayın geralt beyefendiye tabiğsi wiççaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 humble monthly cod veriyo asd, hiç aklıma gelmezdi codlu bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 jonq said: iki türüde seviyorum, önceki oyunlarını severek oynadım ancak çok vaktim olmadığından sadece birine başlamak istiyorum. Witcher 3 mü Fallout 4 mü? Acıma direkt expansionlarla göm Witcher 3'ü rahat decadein en iyi oyunlarından biri. İlk iki oyunun çok üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Metro oyununda finalde kulenin tepesine çıkıp laserle işaretlediğimiz oyun 2033 müydü ona göre alıcam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Evet ilk oyundaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Teşekkürler, last light alayım hemen o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 ya bu cities-skylines cok tatlı duruyor. twitch'de falan izlerken hoşuma gidiyor, oynamak istiyorum. 5-6 ay önce falan crackli denemiştim baymıştı bir süre sonra. cok oynamak istiyorum ama kesin yine bayıcak ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Ucuzsa al bence. Steam workshopu var. Ordan da bişeler alırsın. End gamede oyalayacak bir yönetim simülasyonu yok ama şehir kurması zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 20 lira. aslında benim de hoşuma gitmişti başta ama sonra sanki ilerleyemiyormuşsun hissi, yavaş gelişme falan bir süre sonra baymıştı. simcity serisinde de yaşadım aynısını. netteki foto ve videoları görünce gaza geliyorum, ilk şehrim gelişmeden bayıyorum sdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 ya arkadaş düz w3 40 lira, season pass 80 lira, ikisinin bundle'ı 75 lira. library'de yatan w3 yerine hadi fiyatını düşmüyorsun, ekstra key ver bari. şu QQ'yu her indirim başlığında görürdüm, bu sefer bana denk geldi. almıyorum ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 balrum nasıl? balrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 razzRaziel said: hayatını steam'e adamış işsiz. 1000 seviyeyi geçen tek kişi bu mu şimdi işsizlik yeminle. Abi adam anladığım kadarıyls steamden parada kazanıyo olabilir. 540.000 tane stem market saleı var admaın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 http://i.imgur.com/4qSrHfZ.jpg 700'e kadar 400k tl, 1000'i siz hesaplayın. böyle işsizlik olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar