dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 kadinlasitirilmis toplum sanrilari yuzunden, sacma yorumlar geliyor. eskiden toplantida falan dahi erekte olsan maks kimseyi rahatsiz etmeyecek sekilde otururdun. kimse de ses etmezdi. insanlik hali ya! simdi erkeker pipilerini iceri kacirip kiz oluyorlar. kadinlasmayin o kadar lan, sehirli metroseksueller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Ya adam hala okuduğunu anlamadan alıntılayıp aynı soruyu soruyor off. Uh mu utorrent mi neyse bak; Videodan gözlem yaptım, çıkarım yaptın, yorumlama yaptım. Anladın mı? Ayrıca çıksaymış işeseymiş banane yani. Ne zaman olacağını nasıl kestireceksin ki zaten. 5 saat 27 dkdan sonra triggerlanıyor gibi bi kanun mu var. Lan resmen adamı savunduğunu anlayanlarla dolu konu. Yeter harbi şiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 yeni model araçlarda titreşim az olduğu için amortisörlerin ayarını bozan tırcılar tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 sanssizsansli said: Ya adam hala okuduğunu anlamadan alıntılayıp aynı soruyu soruyor off. Uh mu utorrent mi neyse bak; Videodan gözlem yaptım, çıkarım yaptın, yorumlama yaptım. Anladın mı? Ayrıca çıksaymış işeseymiş banane yani. Ne zaman olacağını nasıl kestireceksin ki zaten. 5 saat 27 dkdan sonra triggerlanıyor gibi bi kanun mu var. Lan resmen adamı savunduğunu anlayanlarla dolu konu. Yeter harbi şiştim. abi yeter savunma ya zaten çok kötü kurguladın olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 sanssizsansli said: Yeter harbi şiştim. sistim derken... kabarttin mi yani? kendine kucuk kucuk dokunuyor musun, halka acik yerlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ben de klima sesinden bir tahrik olmadim degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 gitmeyin olum sanssız'ın üstüne. aa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Cokomantis said: yeni model araçlarda titreşim az olduğu için amortisörlerin ayarını bozan tırcılar tanıyorum. Ahahh iyiymis bu. Şanssiz bence erekte olacak yer ariyormus, titreşim bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 feverfeverray said: gitmeyin olum sanssız'ın üstüne. aa. adam sisirtmis, kabartmis zaten kimse ustune gitmez simdi. hele ayran ic, sakinle bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ya bence sen sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Abi bi de erkeklerde titreşim o kadar onemli degil. Sanssizin derinlerinde gomulu gspot uyarilmis olabilir, bazi insanlarda o noktalar daha hassas oluyor nedense (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 sıçtı, sıvıyor birazdan gelir mum diker :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 https://www.facebook.com/sidikliyumurta/videos/709176845850058/ Şu efsaneyi bi daha atayım o zaman ilk sayfada çok arkada kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Niye ulkede yanlis giden seylerin yanlis gittigini burada goruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ergenlikte çıldırıyodum lan ben. sağa sola saldırıyodum en sonunda(serviste). ama kan akışına elinle yön vermek diye bir şey yok. element uydurmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 elle kan akışına falan neden girdiniz abi? türkiyede değil miyiz? arkadaki kız etek giymiştir, aynadan onu görüp etkilenmiştir der hem adamı oltadan çıkartır hem de nefreti etek giyen kadına yönlendirmiş olursunuz. WIN/WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 tiLi said: ergenlikte çıldırıyodum lan ben. sağa sola saldırıyodum en sonunda(serviste). nası yani? http://caps.oyuntv.org/wp-content/uploads/foto-anlat-dinliyoruz-panpa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 soforu bilemem de vibrasyondan sıcaktan falan unintended olarak kalkabilir cidden. sonra sağa sola yatırmaya uğraşırsın. not: videoyu izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 olum şiir okuyor şüküne. seviyor okşuyor falan. unintended olarak kalksa utanarak bi itelersin gir lan içeri diye. adam süper rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ben de şakalı bişey yazıcaktım ama tek elle zor oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Şiir okuyor mu yoksa şük mü daha itici bilemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 süper otomatik sansür.. şiir güzel bir şey litfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Birinin kendi seyine siir okumasi ne abi, gozunun onune getir bakalim guzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ona kendini dik hissedeceği şeyler mırıldanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 neutrino said: Birinin kendi seyine siir okumasi ne abi, gozunun onune getir bakalim guzel mi yaklaşık şöyle olabilir https://www.youtube.com/watch?v=EZ3lw-eNrFk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar