KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 içinde gtx 1080 var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 tabi ki önemli olan iç güzelliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Bende 760T var, üst ızgara Corsair H100i için komple açık olmasına rağmen içeriye hiç toz almayan acayip bir kasa. Tüm toz öndeki fanların dışarıdan rahatlıkla silinebilen filtrelerinde kalıyor, içerisi tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Güzel kasaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 yani ben fractal'ı dayanıklı diye önermiştim bu arada. görsel açıdan tatmin etmeyebilir seni ivit. ama kasaya sık bi tane, kurşun geri sekiyo asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 feverfeverray said: yani ben fractal'ı dayanıklı diye önermiştim bu arada. görsel açıdan tatmin etmeyebilir seni ivit. ama kasaya sık bi tane, kurşun geri sekiyo asd. Ben bu sinirle onu bile parçalarım yani. Bakalım ya Alpha var aklımda alacağım onu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Ben yeni şundan aldım memnunum edit: ama psu var bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 kasa filtreleri çok büyük kolaylık ama fonksiyon olarak sahip olmak istedikten sonra dışarıdan takması çok kolay bir şey. kasanın kendinde yoksa bile alın takın. http://inventus.com.tr/mi_products/ProductList.aspx?DTID=2740 mıknatıslı, çıt çıt diye takıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Arka tarafa 120 MM radyatör sığmıyormuş... Carbide 400 lü olana bakıyorum güzel aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=90806 Şu nasıl ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 abi bunu alacağına fractal al ya hu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Şu 780t gibi şık duran başka kasa önerisi olan var mı ? Siyahlı kırmızılı doom'lu kasaları sevmiyorum. Hanım da madem bilgisayarı yenileyeceksin, düzgün duran bir şey al diyor oturma odasına koyacağız mecburen. 780t beyazı çok güzel ama çok da büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Wispy said: oturma odasına koyacağız mecburen. off dram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 3 oda var ne yapalım, biri çocuk zaten. Yatak odasına mı koyalım salona mı koyalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Cocugu kickleyin odasini bilgisayar odasi yaparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 mini cube olanlardan al abi. hem goruntu olarak cocuk kasasi gorunumde degiller, hem de derli toplular. yanarli donerli cocuk kasalarini cocukken dahi sevemedim gerci. paki / hindistan kamyonlari gibi kasa kullaniyordu millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Corsair 400c aldım baya da oldu. Yazmayı unutmuşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Dasaa'nın önerisiyle mini ITX'lere yöneldim. Bunların da sanırım özel board'ları oluyormuş. Normalde Gigabyte'a bakıyordum ama buna uygun ITX uyumlu board Asus buldum. Gider bunu TV'nin yanına bile koyarım, Şimdi bu minik kasayı alsam, buna uygun Asus board'u taksam i7 6700 - 16gb DDR4 ram, 1080GTX gibi bir makinada problem yaşar mıyım yer ve uyum problemi olur mu gibi sorularım var. Bir bilen cevaplarsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 gigabyte mini-itx kasalar için özel ekran kartı üretiyor onlara bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Geçen yeni kasa olarak bunu aldım kendime vatandan. Coolermaster HAF XB EVO. Önceleri bir garipsedim, ama eve gelip kurulumu yapınca, düşüncelerim değişti. Bu fiyata inanılmaz bir kasa. Tam bir F/P. Çok rahat, üst kapağı açıyorsun, bütün donanım el altında. İster uzay kasa olarak kullan, ister kapalı kullan. Boyut olarak nerede ise tam küp şeklinde, büyükçene bir şey. ATX anakart sığıyor içine. Almayı düşünen var ise, şekilci de değilseniz, çok sağlam saç malzemeden yapılmış, bol bol yeri olan bir kasa. Tavsiye ederim. http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-haf-xb-evo-x-dock-atx-cube-usb-30-siyah-kasa.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Bende şu var, çok memnunum: Thermaltake Core V31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 NXZT ürünlerinede bakabilirsin. Hem kalitesini hem tasarımlarnı şahsen beğeniyorum. Bu da Deepcool'dan tam oturma odalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 http://www.teknobiyotik.com/dark-n10-usb-3-0-5-fanli-pencereli-bilgisayar-kasasi.html#!prettyPhoto 4'ü ledli 5 fan ile birlikte geliyor güç kaynağını ve hdd'yi alttaki kapalı yere koyuyorsun, kablolar klasik diğer tarafta kapağın altında kalıyor, kasa içi boş kalıyor baya. 41 cm ekran kartı, 16 cm cpu fan desteği 200 tl falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 ya benim küçük sessiz kasalar hoşuma gidiyor öle kocaman kasalara ne gerenk var. şöle bi kasa var misal hoşuma gitti model :Fractal Design Define Nano S Black Silent Mini ITX Mini Tower Computer Case Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 buna atx anakart sığıyor mu? sığmıyorsa sığanı da var http://www.corsair.com/en/carbide-series-330r-titanium-edition-silent-mid-tower-case şuna hallenmiştim de sonra review falan izleyince bişeyini beğenmedim (tam hatırlamıyorum lel) vazgeçtim. onun yerine corsair obsidian 450d aldım, önüne 280mm'lik radyatör sığıyor gibi görünüyor, hatta öyle de satılıyor da h115i'nin radyatörü böyle 0.75 milimle falan sığmadı, mecbur tepeye taktım. öyle olunca içeri üfleyen fanlar dışarı üfleyen fanlardan az oldu, her mini boşluktan hava(&toz) çekiyor içeri. %100 istediğim gibi olmadı, içimde kaldı biraz. tabi compatible liquid coolers listesinde h115i yok, ben bunu alırken nası farketmedim hayret :( altta 2 tane 120mm'lik fan için yer var. oraya da mı döşesem sdfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar