Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Kasayi masanin altina koyup ustune ayak uzatacak adam kasa falan toplamasin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 benim hiç sıvı soğutmam olmadı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 4 teker de takın kasanın üstüne biner gezersiniz evin içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Valvyn said: Esh said: feverfeverray said: Amaan, koca koca adamlar olduk. Ömür boyu bakım desteği mi yoksa iki folyodan çıkartacağın sesin hazzı mı? En fazla 2 sene sonra yeniden toplayacagin sistem icin destek parasi odemek... Esh seni bu işe alalım forumdakilerin aldığı parçaların kurulum ustası ol yani herkesin 2 senede bir degistirmeye durumu yetmeyebilir esh. 4-5 sene kullanan adamlar icin ideal bence niye oyle diyorsun. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Durum yaratacaksiniz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 yani simdi yok mu soyle iyi bi hazir sistem sitesi ? bu arada http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7854 http://www.phoenix.com.tr/lucent-serisi/ lucent mi yoksa i7-260502 ? ya da lucent gibi ne tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 o kadar para verip de 980ti lı kasa almanın bir anlamı yok şuan, 7.5k'ya kasa toplayıp 250 gb ssd koymuşlar o da üzücü lucent iyi gibi gözüküyor zaten 1080 fe falan koymuşlar, satışa çıkması daha zaman alır onun muhtemelen kart satışlarının daha başlamadığını düşünürsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 ya niye kasıyorsun hazır sistem alıcam diye. ankaradaysan git al inventustan işte hepsini, toplamasını da yapar onlar sen yapamam diyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Antalyada tvt'ye sorucam ayni sistemi gosterip fiyat alicam. 1080fe henuz ellerine ulasmamis zaten. Gelecek hafta kesin gozuyle bakiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 xwhiplashx said: Antalyada tvt'ye sorucam ayni sistemi gosterip fiyat alicam. 1080fe henuz ellerine ulasmamis zaten. Gelecek hafta kesin gozuyle bakiyorlar. http://www.sanalmarketim.com/msi-nightblade-x2085eu-core-i76700k-8gb-128gb-ssd-2tb-gtx980-4gb-win-10-home/p_64170/ Antalyada isen, git bu adamlara . Heriflerin merkez Antalya. içine istediğin parçayı eklet. Konyaaltı caddesinden, Atatürk çay bahçesinin yanından Yüzüncü yıla doğru giden Hızır Reis caddesi üstünde, sağ tarafta Eternal bilgisayar görecen. Google maps Sanalmarketim yazıver yeri çıkıyor zaten. Adamlar her türlü yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Bunlardanda bi teklif alayim ayni sekilde. Saolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Su sanalmarketim linkindeki pc de win 10 home var abi. Home nedir ya. Koyun ultimate / professional falan. 700liralik netbook sanki. Win 10 home. Ou yeee. Best os ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 home ile ultimate arasında ne fark var ki o kadar performansı etkileyecek ? ıvır zıvır gadget farkı değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Normal kullanıcı için hiçbir fark yok ta, arkadaş 2tb ram kullanıcak sanırım, ondan pro istiyor. Diğer gelen özellikler bitlocker, uzaktan erişim falan pro hariç kurulamayan özellikler zaten. Windows 10 Home Cortana kişisel asistan Microsoft Edge web tarayıcı Dokunmatik destekli cihazlar için Continuum tablet modu Windows Hello yüz tanıma, iris tarayıcı ve parmak izi ile oturum açma Fotoğraflar, Haritalar, Mail, Takvim, Müzik ve Video gibi evrensel uygulamalar XBOX One sahipleri için oyun kaydetme ve paylaşma Windows 10 Pro Home sürümündeki tüm özellikler Domain Join servisleri BitLocker sürücü şifreleme Uzaktan kontrol servisleri Group Policy düzenleyici İşletmeler için Windows Update Windows 10 Enterprise Pro sürümdeki tüm özellikler Uzun vadeli arttırılmış hizmet Cihaz koruma Hedeflenen Müşteri Kitlesi Windows 10 Home --> Genel Tüketiciler Windows 10 Pro --> Küçük İşletmeler Windows 10 Enterprise --> Büyük İşletmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 xwhiplashx said: Antalyada tvt'ye sorucam ayni sistemi gosterip fiyat alicam. 1080fe henuz ellerine ulasmamis zaten. Gelecek hafta kesin gozuyle bakiyorlar. tvt'de 10 numara. eğer antalyadaysan hiç inventus, phoenix falan uğraşma. tvt'deki adamlar hem ilgili, hem bilgili hem de sana rekabetçi fiyatlarla 10 numara sistemi toplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ya kasayi burada biz de toplariz. ben phoenixten kendim ozellestirdigim bi kasa almistim mesela. bence bilgisayar alacaklar detay versin toplayalim, ona gore artik inventus mu phoenix mi mail atip fiyat gecmelerini rica edersiniz.. hangisi daha uygunsa o alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?6,7932669,8427751,page=77#msg-8427751 konusu var zaten onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 biliyörüm. sürekli hazır kasalar linkleniyor da ona ithafen söyledim. ki esh de söyledi sanırım biz de toplarız diye. onda sıkıntı yuook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Esh said: irfanview kurmasi var... şunu yapıp derin bir oh çekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ya bana da aynısının 3D modelleme yapmalısı lazım, öyle aman aman bir araştırmaya girmedim ama en azından rendering için gerekli sistemin oyun sisteminden farklı olduğunu biliyorum eheh bilen varsa ve bilgilendirirse ne tatlış olur ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ekran kartı olarak gtx970 işini görür. ram'lere abanmak lazım. render olayı ram'lere bakıyor çünkü diye biliyorum. 8 GB ile acayip yavaş renderlıyordum ben ufacık şeyleri. 16 ya da 32 uygun olur deyü tahmin ediyorunk. amd işlemciden uzak durunuz. yumurta pişiyor üzerinde amd sistemlerin. yeni nesil işlemcileri nasıl bilmiyorum.. benim arkadaşım daha yeni toparladı gtx970'li sistem. 3D çalıştığı için. çok memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 alienware serisine ne diyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 feverfeverray said: ekran kartı olarak gtx970 işini görür. ram'lere abanmak lazım. render olayı ram'lere bakıyor çünkü diye biliyorum. 8 GB ile acayip yavaş renderlıyordum ben ufacık şeyleri. 16 ya da 32 uygun olur deyü tahmin ediyorunk. amd işlemciden uzak durunuz. yumurta pişiyor üzerinde amd sistemlerin. yeni nesil işlemcileri nasıl bilmiyorum.. benim arkadaşım daha yeni toparladı gtx970'li sistem. 3D çalıştığı için. çok memnun. gtx970 fiyatına baktım da şimdi uuuuhhhhh 2000 e kasa toplar mıyım diyordum da yarısından fazlası ekran kartına gidecekse bir süre daha bekleyeyim, ben piyasadan baya uzak kalmışım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 http://www.dell.com/tr/p/alienware-alpha-r2-desktop/pd?ref=PD_Family hatta buna ne diyosunuz ? ekran karti tam nedir ama yav ? http://gpu.userbenchmark.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 BabacumMostors said: gtx970 fiyatına baktım da şimdi uuuuhhhhh 2000 e kasa toplar mıyım diyordum da yarısından fazlası ekran kartına gidecekse bir süre daha bekleyeyim, ben piyasadan baya uzak kalmışım ahah 2kya çok zor abi ya. 1080lerle falan 970'in fiyatı düşecek diye tahmin ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar