Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazir sistem oyun bilgisayar firmalari ?

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Valvyn said:

Esh said:

feverfeverray said:

Amaan, koca koca adamlar olduk. Ömür boyu bakım desteği mi yoksa iki folyodan çıkartacağın sesin hazzı mı?

En fazla 2 sene sonra yeniden toplayacagin sistem icin destek parasi odemek...

Esh seni bu işe alalım forumdakilerin aldığı parçaların kurulum ustası ol

yani herkesin 2 senede bir degistirmeye durumu yetmeyebilir esh. 4-5 sene kullanan adamlar icin ideal bence niye oyle diyorsun. <3
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar para verip de 980ti lı kasa almanın bir anlamı yok şuan, 7.5k'ya kasa toplayıp 250 gb ssd koymuşlar o da üzücü

lucent iyi gibi gözüküyor zaten 1080 fe falan koymuşlar, satışa çıkması daha zaman alır onun muhtemelen kart satışlarının daha başlamadığını düşünürsek
Sosyal ağlarda paylaş

xwhiplashx said:

Antalyada tvt'ye sorucam ayni sistemi gosterip fiyat alicam. 1080fe henuz ellerine ulasmamis zaten. Gelecek hafta kesin gozuyle bakiyorlar.

http://www.sanalmarketim.com/msi-nightblade-x2085eu-core-i76700k-8gb-128gb-ssd-2tb-gtx980-4gb-win-10-home/p_64170/

Antalyada isen, git bu adamlara . Heriflerin merkez Antalya. içine istediğin parçayı eklet.

Konyaaltı caddesinden, Atatürk çay bahçesinin yanından Yüzüncü yıla doğru giden Hızır Reis caddesi üstünde, sağ tarafta Eternal bilgisayar görecen. Google maps Sanalmarketim yazıver yeri çıkıyor zaten.

Adamlar her türlü yardımcı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Normal kullanıcı için hiçbir fark yok ta, arkadaş 2tb ram kullanıcak sanırım, ondan pro istiyor. Diğer gelen özellikler bitlocker, uzaktan erişim falan pro hariç kurulamayan özellikler zaten.

Windows 10 Home

Cortana kişisel asistan
Microsoft Edge web tarayıcı
Dokunmatik destekli cihazlar için Continuum tablet modu
Windows Hello yüz tanıma, iris tarayıcı ve parmak izi ile oturum açma
Fotoğraflar, Haritalar, Mail, Takvim, Müzik ve Video gibi evrensel uygulamalar
XBOX One sahipleri için oyun kaydetme ve paylaşma

Windows 10 Pro

Home sürümündeki tüm özellikler
Domain Join servisleri
BitLocker sürücü şifreleme
Uzaktan kontrol servisleri
Group Policy düzenleyici
İşletmeler için Windows Update

Windows 10 Enterprise

Pro sürümdeki tüm özellikler
Uzun vadeli arttırılmış hizmet
Cihaz koruma

Hedeflenen Müşteri Kitlesi

Windows 10 Home --> Genel Tüketiciler
Windows 10 Pro --> Küçük İşletmeler
Windows 10 Enterprise --> Büyük İşletmeler
Sosyal ağlarda paylaş

xwhiplashx said:

Antalyada tvt'ye sorucam ayni sistemi gosterip fiyat alicam. 1080fe henuz ellerine ulasmamis zaten. Gelecek hafta kesin gozuyle bakiyorlar.

tvt'de 10 numara. eğer antalyadaysan hiç inventus, phoenix falan uğraşma. tvt'deki adamlar hem ilgili, hem bilgili hem de sana rekabetçi fiyatlarla 10 numara sistemi toplarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ekran kartı olarak gtx970 işini görür. ram'lere abanmak lazım. render olayı ram'lere bakıyor çünkü diye biliyorum. 8 GB ile acayip yavaş renderlıyordum ben ufacık şeyleri. 16 ya da 32 uygun olur deyü tahmin ediyorunk. amd işlemciden uzak durunuz. yumurta pişiyor üzerinde amd sistemlerin. yeni nesil işlemcileri nasıl bilmiyorum..

benim arkadaşım daha yeni toparladı gtx970'li sistem. 3D çalıştığı için. çok memnun.
Sosyal ağlarda paylaş

feverfeverray said:

ekran kartı olarak gtx970 işini görür. ram'lere abanmak lazım. render olayı ram'lere bakıyor çünkü diye biliyorum. 8 GB ile acayip yavaş renderlıyordum ben ufacık şeyleri. 16 ya da 32 uygun olur deyü tahmin ediyorunk. amd işlemciden uzak durunuz. yumurta pişiyor üzerinde amd sistemlerin. yeni nesil işlemcileri nasıl bilmiyorum..

benim arkadaşım daha yeni toparladı gtx970'li sistem. 3D çalıştığı için. çok memnun.

gtx970 fiyatına baktım da şimdi uuuuhhhhh 2000 e kasa toplar mıyım diyordum da yarısından fazlası ekran kartına gidecekse bir süre daha bekleyeyim, ben piyasadan baya uzak kalmışım ahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...