Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazir sistem oyun bilgisayar firmalari ?

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Hazir kurulmus belli versiyonlarda masaustu oyun bilgisayarlarini incelemek istiyorum Turkiye'de satis yapan.

Phoenix.com.tr yi inceledim hatta musteri hizmetleri superdi karsimdaki vatandas epey bilgilendirdi ve durust bi sekilde yardimci oldu. Fakat karsilastirmalar ve farkli bilgisayarlara bakmak istiyorum. Baska onerebileceginiz satis yapn siteler var mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

toplamak karışık geliyorsa bilen bir arkadaşınızdan rica edin 15 dakikada size çıkartsın parçaları. onu buraya koyun, birileri yorum yapar sonra siparişini verirsiniz. sipariş verirken inventus gibi bir markayı seçerseniz hem parçaları ucuza almış olursunuz hem de sisteminizi toplayıp gönderirler, parçaları takmakla uğraşmazsınız. hatta istanbuldaysanız ve kendiniz toplamakla uğraşmak istemiyorsanız inventus'a gidin kadıköy'e veya bir mail atın, size teklif göndersinler. orada çalışan elemanlar baya ilgili konuya (haliyle) her türlü yardımcı olurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

toplamak karışık geliyorsa bilen bir arkadaşınızdan rica edin 15 dakikada size çıkartsın parçaları. onu buraya koyun, birileri yorum yapar sonra siparişini verirsiniz. sipariş verirken inventus gibi bir markayı seçerseniz hem parçaları ucuza almış olursunuz hem de sisteminizi toplayıp gönderirler, parçaları takmakla uğraşmazsınız. hatta istanbuldaysanız ve kendiniz toplamakla uğraşmak istemiyorsanız inventus'a gidin kadıköy'e veya bir mail atın, size teklif göndersinler. orada çalışan elemanlar baya ilgili konuya (haliyle) her türlü yardımcı olurlar.

parça parça farklı mağazalardan + ikinci el karışık parçaları toplayıp, inventus'a götürüp kurdurtmuştum. h100i'li sıvı soğutmalı sistemi. 100 lira mı ne verdim. 120 yapmışlar fiyatı şimdi. parçaları inventustan alırsan onlar beleşe kurulumu yapıyor zaten.

http://inventus.com.tr/mi_info/FAQ.aspx
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

feverfeverray said:

Amaan, koca koca adamlar olduk. Ömür boyu bakım desteği mi yoksa iki folyodan çıkartacağın sesin hazzı mı?

En fazla 2 sene sonra yeniden toplayacagin sistem icin destek parasi odemek...

Esh seni bu işe alalım forumdakilerin aldığı parçaların kurulum ustası ol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...