xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Hazir kurulmus belli versiyonlarda masaustu oyun bilgisayarlarini incelemek istiyorum Turkiye'de satis yapan. Phoenix.com.tr yi inceledim hatta musteri hizmetleri superdi karsimdaki vatandas epey bilgilendirdi ve durust bi sekilde yardimci oldu. Fakat karsilastirmalar ve farkli bilgisayarlara bakmak istiyorum. Baska onerebileceginiz satis yapn siteler var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 takip ediyorum bu başlığı. ARTIK toplamak bana çok karmaşık gelmeye başladı. Phoenix dışında yer varsa ben de öğrenmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 asus rog lar da var. ama fazla pahalılar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Donanım tavsiyesi içinse şayet http://www.logicalincrements.com burayı incele bayağı başarılı kombinasyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 monster'a baktim ama tam aradigimi bulamadim. masaustu istedigim icin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 toplamak karışık geliyorsa bilen bir arkadaşınızdan rica edin 15 dakikada size çıkartsın parçaları. onu buraya koyun, birileri yorum yapar sonra siparişini verirsiniz. sipariş verirken inventus gibi bir markayı seçerseniz hem parçaları ucuza almış olursunuz hem de sisteminizi toplayıp gönderirler, parçaları takmakla uğraşmazsınız. hatta istanbuldaysanız ve kendiniz toplamakla uğraşmak istemiyorsanız inventus'a gidin kadıköy'e veya bir mail atın, size teklif göndersinler. orada çalışan elemanlar baya ilgili konuya (haliyle) her türlü yardımcı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 dediğin gibi fiyatlarda çok fark olmassa bende bir yerden hazır kurulu olarak almaktan yanayım en azından karşında sürekli bir muhattap oluyo böyle olunca. Phoenix de fiyatlar nasıl çok uçuk mu bu arada hiç inceleyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 phoenix'i bilmiyorum ama inventusdan baya bir satın alma yaptım. hem fiyatları rekabetçi hem de satış/teknik personeli iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 teknik destekle gorustum. vatandas bana http://www.phoenix.com.tr/lucent-serisi/ bu seriyi tavsiye etti. arttirmak bana kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 en pahalısı o olduğu için onu tavsiye etmiş olabilirler :) 1080 founder var içinde. 700 dolar amerikadaki satış fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 hp workstationlar iş görmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 iyi konusunu actigimiz iyi oldu. bu makineyi istiyorum iste. hangi siteden devam edeyim detayli inceleme ve hazirlama konusunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 phoenix'in kız takımında oynadığım için 970'li kasamı burdan almıştım indirimle. öneriyorum. sahibi de personali de çok tatlış insanlar cidden. daha az veririm parça parça toplarım diyosanız bilemem ama eğer garantisi tek yerden olsun falan diyip hazır alacaksınız phoenix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 bu phoenix in omur boyu teknik destegi olmasi iyi. ama yinede toplama pc yapan yerlere bakip arada ciddi fark varsa durum dusunulebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Hazir kasa meh. Olm dunyanin en kolay ve en zevkli islerinden biri kasa toplamak. O kitularin rijidligi, acilmasi, yeni elektronik devre kokusu. Anlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Amaan, koca koca adamlar olduk. Ömür boyu bakım desteği mi yoksa iki folyodan çıkartacağın sesin hazzı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 bingildak said: toplamak karışık geliyorsa bilen bir arkadaşınızdan rica edin 15 dakikada size çıkartsın parçaları. onu buraya koyun, birileri yorum yapar sonra siparişini verirsiniz. sipariş verirken inventus gibi bir markayı seçerseniz hem parçaları ucuza almış olursunuz hem de sisteminizi toplayıp gönderirler, parçaları takmakla uğraşmazsınız. hatta istanbuldaysanız ve kendiniz toplamakla uğraşmak istemiyorsanız inventus'a gidin kadıköy'e veya bir mail atın, size teklif göndersinler. orada çalışan elemanlar baya ilgili konuya (haliyle) her türlü yardımcı olurlar. parça parça farklı mağazalardan + ikinci el karışık parçaları toplayıp, inventus'a götürüp kurdurtmuştum. h100i'li sıvı soğutmalı sistemi. 100 lira mı ne verdim. 120 yapmışlar fiyatı şimdi. parçaları inventustan alırsan onlar beleşe kurulumu yapıyor zaten. http://inventus.com.tr/mi_info/FAQ.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 feverfeverray said: Amaan, koca koca adamlar olduk. Ömür boyu bakım desteği mi yoksa iki folyodan çıkartacağın sesin hazzı mı? En fazla 2 sene sonra yeniden toplayacagin sistem icin destek parasi odemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Ben istanbulda olsaydim bana getirin iki birayla kurardik derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 @xwhiplashx ikinci fikir almak için inventus'u ara, bütçem bu oyun için donanım kurmak istiyorum bana teklif hazırlayıp gönderir misiniz diye rica et. tek tek böyle ilgileniyolar mı bilmiyorum ama denemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Esh said: feverfeverray said: Amaan, koca koca adamlar olduk. Ömür boyu bakım desteği mi yoksa iki folyodan çıkartacağın sesin hazzı mı? En fazla 2 sene sonra yeniden toplayacagin sistem icin destek parasi odemek... Esh seni bu işe alalım forumdakilerin aldığı parçaların kurulum ustası ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Kasadaki parçaları da kendiniz takabilirsiniz, belki anakart biraz zorlar o 10 dakka alır en fazla. sonrasında her şeyin soketi belli zaten. İlk defa yaptıktan sonra ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Kasa isi suruyo abi 6-8 saat. Dallama bilgisayar firmalari gibi kurarsan 1 saatte de takilir ama ne cable management ne parcalarin oturup oturmadigi garantisi olur. Bunun daha led aydinlatmalari var sivi sogutmasi var windoze yuklemesi irfanview kurmasi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 ne ledi ne sıvısoğutması ya züppe misin .s .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar