dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 en iyisini mi ariyor, en kotusunu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 yüksek performansı düşük fiyatla almak istiyor işte. asus zenfone telefonları gibi. bu kadar da matematikte zorlanmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 matematik degil, anlatim bozuklugu var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 iphone falan tartılşılıyodur diye girdim konuya 2 kitap okuyun da insanlarla yazılı sözlü iletişiminiz gelişsin arkadaşlar, olmuyo böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 sözlü iletişim değil kesir bilgisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Yüksek/düşük oran dediğinde matematiksel büyüklük giriyor işin içine ve başlık doğru oluyor. Fiyat performansı en iyi dediğinde düşük iyi olduğu için o da doğru oluyor. Genelde de fiyat performansı en iyi/kötü olan ürün denir zaten. Düşük/yüksek oran pek kullanılmaz. General mobile gm 5 ve vibe iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 ben vodafone kampanyasıyla huawei p8 lite aldım. 800 tl gibi bişeye denk geldi, şahsen yapamadığım bişey yok. pahalı telefon alınca biraz daha hızlı olması dışında ne oluyor bilmiyorum. ha pili çok dayanmıyo gibi ama her gün şarj ediyorum. belki o sıkıcı olabilir. lakin şu anda piyasada gün içinde sürekli internet+oyun gezinip de 3 gün şarjı dayanan telefon olduğunu sanmıyorum. edit: bundan önce iphone 4s'im vardı. hep iphone kullandım, zaman içinde güncellemelerle aşırı yavaşlaması sorunu yüzünden hep değişmem gerekti. bakalım bunda aynı sorunu yaşamıcam gibi geliyor bana. ayrıca iphone kullanmak baya amelelikmiş onu da anladım androide geçince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Gm 5 plusi bi calisanima aldim. Telefon guzel de, sarj dayanmiyor alete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 3.500mah pili bitiremez bi telefon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Oneplus 3 gelmiyor ki ülkeye, gelse böyle derdimiz olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Onceki onepluslar turkiyede hem cekim konusunda cok sikinti yasamislar. Siksik anlik kopmalar falan oluyomus. Sirf bu yuzden vazcaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 samsung galaxy a5 2016 kullanan ya da fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Yaw 3 senedir kullandığım telefon en son mefta oldu. 4-4.7 arası bir F/P, pili uzun giden, Arada facebook, whatsap mesajlaşma ve mail kontrol edeceğim bir telefon lazım. Ayrıcana İOS olmasın. Yani dosya rahat alsın versin, yüklesin, Vs. Windows olur , BB 10 olur. Android olur. Tek elle kullanılsın. Ne var öyle telefon ? kriterler F/P, Pil süresi, Dosya ve tek el kullanabilme :) ( gerçi windows phone den de emin değilim , Ondan varmı android gibi dosyalarına bakabilme filan ? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 patinin matematikle imtihani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Fiyatı düşük performansı yüksek alabileceğiniz en iyi telefon zenfone 2'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 windows phone alınmaz, uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 biri şu başlığı değiştirsin ya. onun dışında eğer sadece mail kontrol, fb, whatsapp gibi temel app'ler dışına çıkmayacaksan. f/p için, hız için windowzlar gayet iyi. Ben gün geçtikçe androidden soğuyorum ya şu sıralar app'lerin telefondan istediği izinlere baya canım sıkılıyor. Root şart yoksa paint indiriyorum telefona , imei numaramdan kontak listeme ordan wifi'a kadar her bişeyime izin istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 KillJoy said: biri şu başlığı değiştirsin ya. kulağa ters geliyor ama aslında mantıken doğru abi pay/payda sdfs. gavurdan ilk çeviren kazma pc dergisi hangisiyse ters yerleşmiş bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Flassh said: windows phone alınmaz, uzak durun. Pokemon go yok diye mi aşaladın wpları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Pokemon GO zenfone lardada çalışmıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 aro mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar