ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 desene fox tv dizileri dolacak netflixe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Abi hedef kitle belli degil mi? Yerli diiz vs max gereksiz isler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Yerli diziler degil de, eski Yesilcam filmleri guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 aha az önce son ütücü pozisyonuna kabulüm geldi, artık originals altyazı ve dublajları için gerçekten bana sövebileceksiniz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 oo hayırlı olsun :) ulan inşallah filtre gelir. Netflix ekranına girince sağdan soldan zırt pırt Türk filmi-dizisi çıkmasını istemiyorum :( edit: Tabii Yılan Hikayesi gelirse işin rengi değişir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Senin izleyip begendigin seylere gore sekilleniyor ana sayfa. Bir sure sonra kaybolurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 scrubs family gay vs gelse artık, oyun oynarken göz ucuyla bakmalık bi it crowd var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Biliyorum da "drama seviyorsun al kavak yelleri" "komedi seviyorsun al çocuklar duymasın"a dönmesin iş diyorum işte GERGE :D ha o dilde hiçbir şey izlemeyince altyazı bile kullanmadığımı görüp zamanla siler umarım da dediğine varır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 çocuklar duymasın son 30 yılın en iyi komedi dizisi bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Netflix'in arayüzü çok dandik değil mi? bi item'ın detayına bakmak için illa play etmem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Altındaki oka basaana onun yerine" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 evet, öyle yaparsam oluyormuş. Sanki iki saat öncesine kadar yoktu o ok orada :) Bu, ui'nin patates olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 netflixin görüntü kalitesi niye düşük bu kadar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 baya kötü ya. düzgün torrentler çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 öyle cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Bad troll is bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Havalie havuc kafalie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 dün gece baya kötüydü. Çıkışlar patates olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 ben dün bizimkilerle 2 film izledim, 10 numara 5 yıldızdı ama dns var evde onun etkisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 hızla ilgisi yok sağlam 1080p release'lere göre net bi şekilde kötü yani. yetersiz demiyorum sadece ondan kötü sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 yok abi hangi vpn denediysem kanada doları çıkmıyo bende. bedava brazilya vpn bulsam ordan alcam hemen onu da bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 varsayılan dil seçeneği olarak türkçe de eklense listeye iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Kanada Dolari'nin kendi sembolu yok, ayni Dolar sembolunu kullaniyor sanirim. Bir deneme hesabi ac, sonra ayarlardaki billing bolumunden kontrol et ne diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 lansmanla beklentim 20 lira gibi ucuz diyat + türkçe menüler. babam içinde kayboluyor girince garibim. güç bela polat alemdar seslendirmeli narcos açtı ama sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar