Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ihtiyaç duymuyoruz.

online film sektörü steam gibi olmadıkça yalan.

sinema salonları bitse de olur. internetten izleyelim anasını satayım artık şu filmleri vizyona girdiği gibi. alsınlar 15tl film başı.
Mesaj tarihi:
quixef said:

PrudenT said:

onu yapan şirketin sistemi "up for grabs" mantığıyla işliyor. bütün bölümler rastgele çevirmenlere gidiyor, sen kabul etmezsen bir sonrakine gidiyor, böyle ilerliyor. 40-50 civarı türkçe çevirmen var diye biliyorum. bunların 10-15 tanesi falan saç baş yolduracak cinsten :D 50'ye bile bölünmüş olabilir yani o yüzden.

Netflix TR de sansür mü var yahu?

Louis CK izliyorum, bir yerde adam "It's because he is a pu**y" diyor, biliyorum çünkü daha önce o kısmı başka yerden seyrettim, ama oraya gelince iki saniye atladı ve p-word u takiben devam etti.

normalde yok, gerge'nin dediği gibi bir mesele vardır muhtemelen. çok ağır küfürler olan diziler var çünkü. şu ırkçı ailesi olan arkadaşından bahsettiği şovu diyorsun herhalde :D ılık süt mü ne içiyordu sdfh
Mesaj tarihi:
Bright said:

O zaman bir kişi satın alır 100 kişi korsanlar :)

şimdi de korsanlıyorlar zaten sdfs.

steam gelmeden önce hepimiz korsan oyun oynuyorduk. bu sektöre de bi steam lazım sdfs.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kamerayla cekiyorlar simdi, kac kisi izliyor onlari? iTunes'de yayinlaninca ya da disk cikince izliyor neredeyse herkes.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Netflix cok hizli girdi de, katalog tamamlaninca Netflix Boom soner zaten =) 1019/1264 su an.

Gerge, bunu nereden takip ediyorsun?

Bi news feed var mi? Şu diziye şu dil eklendi gibi...
Mesaj tarihi:
az önce keşfettiğim üzere onlarca türk filmi ve dizisi de yolda, an itibarıyla özetleri falan düzenleniyor. mahallenizdeki teyzelere falan haber verebilirsiniz :D isimleri yazmadığı için hepsini bilmiyorum ama leyla ile mecnun'u gördüm aralarından.
Mesaj tarihi:
NDA kapsamımız belli, üzerinde çalıştığım şeyi söylemem yasak değil (daha önce yayınlanmamış/gösterime girmemiş film ya da dizi bölümü olmadıkça veya video falan paylaşmadıkça) :)
  • Yeni Oluştur...