cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Lopeth said: tvde bişey izlemeye çalışken saniyesinde max kalite açılıyor, ui vs de çok hızlı pcde izlerken tvye nazaran çok uzun sürüyor max kaliteye çıkması içeriğin bunu nasıl düzeltebilirim ? Ayarlarda bir yerde görüntü kalitesini otomatikten en yükseğe getirmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Fin said: carmen sandiego en iyi netflix yapimi olabilir 10/10. Yılllaaaaar yıllar önce böyle bir oyun yok muydu? where in the world is camen sandiego idi hatta tam adı.commodore 64'de mi oynuyorduk ataride mi teee 80ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 cacodemon said: Lopeth said: tvde bişey izlemeye çalışken saniyesinde max kalite açılıyor, ui vs de çok hızlı pcde izlerken tvye nazaran çok uzun sürüyor max kaliteye çıkması içeriğin bunu nasıl düzeltebilirim ? Ayarlarda bir yerde görüntü kalitesini otomatikten en yükseğe getirmen gerekiyor. bunlar full zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Shift+Ctrl+Alt + S calisiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 olmadı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 sostizm said: Fin said: carmen sandiego en iyi netflix yapimi olabilir 10/10. Yılllaaaaar yıllar önce böyle bir oyun yok muydu? where in the world is camen sandiego idi hatta tam adı.commodore 64'de mi oynuyorduk ataride mi teee 80ler oyunu bilmiyordum hem baya eskiymis hem tutorial puzzle tarzi bisiymis o yaslarda daha turkce bile okuyup yazamadigim icin :P daha cok prehistorik2 wolfied oynuyodum eski cizgi filmi su o versiyonu da cok severdim cok fazla ülke kültür sanat eseri tanitirlardi yeni versiyonu da keza oyle bi cirpida bi sezonu bitirdim SJW falan minumum 2 yerde denk geldi iste (fisherman'i fisherwoman olarak düzeltti sidekick sdf) normalde hayatta tahammul edemem boyle benten tarzi animasyona ama baya begendim https://www.youtube.com/watch?v=ToWuQSpROw0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 netflix size şu filmi tavsiye ediyor dediği için hadi seyredeyim dedim , IO ne felaket filmmiş sakın izlemeyin haha. Seyretmeden IMDB ye göz atmam gerekecek herhalde, netflix beni ne zannediyor anlamadım :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 hani hicbir sey olmuyor dedigimiz filmler var ya. onlarin hakkini yemisiz. io izleyince anladim. gercekten hicbir sey olmuyor. cok kotu amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Darksun said: netflix size şu filmi tavsiye ediyor dediği için hadi seyredeyim dedim , IO ne felaket filmmiş sakın izlemeyin haha. Seyretmeden IMDB ye göz atmam gerekecek herhalde, netflix beni ne zannediyor anlamadım :'( aynen direk imdb'den açıp bakıyorum ben hemen, 1-2 review okumadan başlamıyorum bişey izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Ya chrome un netflix imbdb puanları uygulaması var acaba neymiş diye bakarken kaçınıyorum dandini filmlerden ama TVde yok illa tableti telefonu alıp zıt zıt araştırmak gerekiyor. Xeşke TVye de gelse aynısı =/ Bu arada IO da ne dandikmiş arkadaş gömmüşler yorumlarda sonra kazıp çıkarıp daha derine gömmüşler. Ne bilim kısmı doğru ne senaryo iyi ne bişey. Baydı artık netflixin bu 3 puanlık filmleri yayınlama geyiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 sürümden kazanıyorlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 abi film o kadar rezil ki 2 cast var biri sonradan geliyor hatta. Film boyunca e herhalde bir şey olacak diyorsunuz yok abi mekan , karakterler, amaç herşey aynı resmen ya. 2 kişi ile film mi çekilir! efekt yok, olay yok, bilim kurgu namıma bir halt yok içi feci boş bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 beyler microsoft edge hariç full hd izleyemezsiniz browserla. sadece windows netflix app'i ile full hd açılıyor bilginize. chrome, firefox alayı 720p max. 4k zaten yok bilgisayar'da ekran 4k olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 axedice said: Ya chrome un netflix imbdb puanları uygulaması var acaba neymiş diye bakarken kaçınıyorum dandini filmlerden ama TVde yok illa tableti telefonu alıp zıt zıt araştırmak gerekiyor. Xeşke TVye de gelse aynısı =/ Bu arada IO da ne dandikmiş arkadaş gömmüşler yorumlarda sonra kazıp çıkarıp daha derine gömmüşler. Ne bilim kısmı doğru ne senaryo iyi ne bişey. Baydı artık netflixin bu 3 puanlık filmleri yayınlama geyiği Ben de bugün izledim, son 20dk kapattım dayanamayıp. Film Io'daki mühendis erkek arkadaşı 4.7 ışık yılı uzaktaki gezegene göreve gönderilen bir kızın, çocuktan intikam almak için ilk gördüğü zenciye ballı turp ikram etmesiyle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Super Netflix ve Netflix 1080p applarini kurun chrome'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 chromeda 1080p gostermiyor mu yoksa? what a lie have I been living Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Seru said: 4k zaten yok bilgisayar'da ekran 4k olsa bile. Emin misin? Benim bildiğim yakın zamanda ekran kartlarının hepsine geldi destek(Nvidia'da 10xx ve sonrası, AMD'de Polaris ve sonrası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 chrome extension falan kurmayın ya, efendi gibi kendi app'ini indirsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 biz de trailera kanıp demin io izledik kuzenle, hüsran oldu maalesef. io dediler iyota bağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Hadi ne izlicez dizi Punisher bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Sex Education... Hayır internet kafeden Nez klibi izleyen erbaşların izlediği dizileri de izlemiyorum ama iki haftadır en tepede o çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 O coktan bitti Yalniz turkce dublaj falan var abi, torrentledigim icin bilemiyorum, bu turkiyede oynadiysa betflixi kapatip binasini yakarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 True detective ve how to get away with murder izliyorum. Bunun disinda boyle ne bileyim mystery bisi lazim binge lik. Amy adams in dizisi cikti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Esh said: Hadi ne izlicez dizi Punisher bitti izlemediysen daredevil sezon 2'ye geçtim ben, bir tanesi hariç her bölümde punisher var ve takır takır saydırıyor, kendi ikinci sezonundan daha iyi char lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar