axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Bizim ekipte 1 kişilik yer açıldı bu arada. Var mı ayda 10 liraya netflix ailemize katılmak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Aket-Atum said: İçeriklerin yayından kaldıralacağı zaman bir yerde yazmıyor değil mi? herhangi bir film veya dizinin içine girdiğinde bölüm seç,altyazı - ses ayalarları gibi şeylerin bulunduğu yerde yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Fin said: netflix uk baya iyi ya. USA den daha mı zengin? Deneyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 ben onu sex education'a cevap olarak yazmistim ya uk yapimi showlari sasirtici sekilde basarili geldi bana. US ve UK content olarak cok farkli degillerdir gibi geliyor bana Hulu'ya gectim ben gerci bu ayin 24ünde bitiyo netflix yenilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Denedim, eksikler var UK'de (hawaii 5-O yok mesela, filmlerde de eksikler var) bir iki fazlalık da buldum. Denenebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Kaede said: sex education fena ters köşe yaptı. bol bol feels, awkward ve cringe sosuyla aktı gitti 8.5/10 Baya geyik dizi bu ya, ben de eglendim baya ilk iki bolumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Ama sanki gspot anderson tam bu rol icin yaslanmis gibi, cok iyi oyunculuk helal sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 sex education ı 8 bölüm yapmak harbiden ayıp. toplasan 3 iç mekan 1 dış mekanda geçiyor ya vurun 16 bölüme de doya doya izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 derry girls aşırı geyik zaten 6 bölüm tadımlık. pazar günü öğlen başla akşam olmadan biter. VPN ile us ya da uk'e bağlandığımız zaman türkçe altyazı olmuyor değil mi? orjinal dili izle izlememiz gerekiyor? Gerçi brezilyada ve kanadada türkçe altyazı ile izleyebiliyordum, yazarken aklıma geldi daredevil 1. sezonu amerikada altyazı ile izledim ben. o nasıl oluyor peki? kendi kafamı karıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 derry girls çok salaktı. aptal aptal gülerek tek oturuşta bitirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Steve Carell ve The Office yapımcılarından Greg Daniels'in yeni dizisi geliyor Netflix'e, baya hype yaptım ben. Office gelmiş geçmiş en favori serimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 http://arkeofili.com/netflixten-gobeklitepeyi-anlatan-fantastik-dizi-geliyor/ göbekli tepeyle alakalı dizi çekiceklermiş şimdi de. başrolde beni beni bihterini oynayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Oha fikir çok iyi lan helal bihter mihter dinlemem izlerim orta kalite bişey bile çıksa derken said: Fantastik dizinin senaryosunu Nuran Evren Şit yazacak, çekimleri ise ‘Hakan: Muhafız’ı çeken ekip gerçekleştirecek. Ya niye yha =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 nuran evren şit'le şahsen tanışmışlığım var, yetenekli bi kadın işiyle ilgili bilgi birikimi de takdir ediyorum belki leak meak öğrenirsem ateşlerim buraya ama çekim ekibinden büyük şüphelerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 cekim ekibi torpilli, netflix turkiye ile goteparmak. birebir bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 More like Nuran Evren Shit amirite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Ultra HD Netflix hesabım var ve dün itibariyle bir kullanıcı boşta. Aylık ücretine ortak girebilirim diyen varsa pm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Bizim de öyle. Önce bize gelin çok daha iyiyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Derry Girls hoştu ama başroldeki sarı kızın abartılı oyunculuğu ve mimikleri berbattı. 6 bölüm zaten 2 saatte bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 friends from college baya kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 yok yaw güzel dizi biraz farklı tabi de, öyle kötü demeyelim yaw bazı sahneleri cringe tabi de, güldüren şeyler de yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 tvde bişey izlemeye çalışken saniyesinde max kalite açılıyor, ui vs de çok hızlı pcde izlerken tvye nazaran çok uzun sürüyor max kaliteye çıkması içeriğin bunu nasıl düzeltebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Alt+Shift+Left Click set buffer max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 ee olmuyor bu? eskiden shift+alt+ctrl+s'ydi onu da kaldırmışlar. d'lisi duruyor ama, stats için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 carmen sandiego en iyi netflix yapimi olabilir 10/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar