Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

İçeriklerin yayından kaldıralacağı zaman bir yerde yazmıyor değil mi?

herhangi bir film veya dizinin içine girdiğinde bölüm seç,altyazı - ses ayalarları gibi şeylerin bulunduğu yerde yazıyor.
Mesaj tarihi:
ben onu sex education'a cevap olarak yazmistim ya uk yapimi showlari sasirtici sekilde basarili geldi bana.
US ve UK content olarak cok farkli degillerdir gibi geliyor bana Hulu'ya gectim ben gerci bu ayin 24ünde bitiyo netflix yenilemiyorum
Mesaj tarihi:
Kaede said:

sex education fena ters köşe yaptı. bol bol feels, awkward ve cringe sosuyla aktı gitti

8.5/10

Baya geyik dizi bu ya, ben de eglendim baya ilk iki bolumde
Mesaj tarihi:
derry girls aşırı geyik zaten 6 bölüm tadımlık. pazar günü öğlen başla akşam olmadan biter.

VPN ile us ya da uk'e bağlandığımız zaman türkçe altyazı olmuyor değil mi? orjinal dili izle izlememiz gerekiyor?

Gerçi brezilyada ve kanadada türkçe altyazı ile izleyebiliyordum, yazarken aklıma geldi daredevil 1. sezonu amerikada altyazı ile izledim ben. o nasıl oluyor peki? kendi kafamı karıştırdım.
Mesaj tarihi:
Oha fikir çok iyi lan helal bihter mihter dinlemem izlerim orta kalite bişey bile çıksa

derken

said:
Fantastik dizinin senaryosunu Nuran Evren Şit yazacak, çekimleri ise ‘Hakan: Muhafız’ı çeken ekip gerçekleştirecek.

Ya niye yha =(
Mesaj tarihi:
tvde bişey izlemeye çalışken saniyesinde max kalite açılıyor, ui vs de çok hızlı

pcde izlerken tvye nazaran çok uzun sürüyor max kaliteye çıkması içeriğin

bunu nasıl düzeltebilirim ?
  • Yeni Oluştur...