Livered Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Benim netflix bazı filmlerde duruyor yükleme çıkıyor % 25 de takılıyor - geri yapıp kaldığım yerden başlat deyince oynuyor neden olur. Bir de ben bazı dizileri arattım alttaki listede ismi çıkıyor ama kendi yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 ethernet kablosunda aynı sıkıntı vardı bende; yeni uç çaktım düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Wifi ile bağlanıyorum ben . Kablo yok arada :( 2.soruma cevap verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 korsan yayın hırsızlıktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Gelen ve giden listeleri yayınlanıyor aylık sitelerde. Onlara bakın uzun diziye başlamadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Livered said: Benim netflix bazı filmlerde duruyor yükleme çıkıyor % 25 de takılıyor - geri yapıp kaldığım yerden başlat deyince oynuyor neden olur. Bir de ben bazı dizileri arattım alttaki listede ismi çıkıyor ama kendi yok ortadaInternet anlık olarak kopup gelince ilk dediğin sorun yaşanıyor. Kopmaya da gerek yok, o an yeterli veri çekemez ise (başka bir yerden dl falan varsa olabilir) %25'te takılıyor, tekrar açınca düzeliyor dediğin gibi. İkinci sorun ise listede ismi var demek Netflix'te var demek değil aslında. Listede onu bulup, ona benzer öneriler sunmak için tutuyorlar. Farklı regionlarda netflix'te olabilir tabi o diziler/filmler, orasını bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Livered said: Bir de ben bazı dizileri arattım alttaki listede ismi çıkıyor ama kendi yok ortada netflix biraz çakal o konuda. örneğin "lost" yazıyorsun ama adamlarda yok, ancak adamlar tam bir t ürk esnaf olduğu için bende yok demiyor, lost a benzeyen şu diziler var onlara bak diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Livered said: Benim netflix bazı filmlerde duruyor yükleme çıkıyor % 25 de takılıyor - geri yapıp kaldığım yerden başlat deyince oynuyor neden olur. Bir de ben bazı dizileri arattım alttaki listede ismi çıkıyor ama kendi yok ortada İkinci sorunun cevabı olarak, o diziler Netflix'in databaseinde var, tanımlı ama şu anda yayın hakları yok. Dolayısıyla izleyemezsin, ama orada Netflix diyor ki sana "bak ne aradığını biliyorum da o yok bende, ona benzer şöyle bişeyler ver aşağıda onları izle istersen". Arattığın diziler başka ülkelerde olabilir (Friends), geçmişte alınıp lisansı bitmiş olabilir (House, MD), ya da hiç Netflix'e uğramamasına rağmen tanınıp database'e girmiş olabilir (Game of Thrones). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 2 gun once bende actirdim hesabi. Neyseki kota kalkti o yuzden en dolu paketten aldim 4k izliyorum dizileri. Hakan bitti stranger things 2. Sezonu ortaladim arada filmlere atiyorum kendimi falan. Acaba farkli ip den giris yapilsa ayni anda hesap ban yermi. 2 3 kisi ortak girelim diyoruz 40 liralik 4 ekranli pakede. Muhtemelen yer tabi ama yapan varmi tecrubelerini aktarabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 niye yesin abi zaten o 4kişilik paketin amacı, farklı 4 kişinin istediği gibi kullanması aynı anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 evet farklı ip hatta farklı ülkeden bile sabahlara kadar izlersin. legal zaten paket öyle. sadece beşinciyi sokarsan atıyor kalanları, eşe dosta paylaştırma çok nasılsa dört kişi bile aynı anda girmiyoruz diye(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 ulan 0ne ne adamsın asdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Oluyomus. Canli destekle konustum. 5 profil ayni anda 4 cihaz. Fazla fazla yeter. Danaya girer gibi giricez simdi arkadaslarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 ulan hergele madem sözümüze inanmayacaksın foruma niye soruyorsun. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 4 ekranlı paketi ne zannediyordun ilk acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Sadece aynı evden/network'den izleniyor sanmış çocuk işte. Spotify aile paketinin de öyle bir mallığı var , 5 kişinin de adresi aynı olacak vs. Adresi bir kere doldurduktan sonra göremiyorsun falan, bizim gibi 3. dünya ülkelerinde bunun sömürülmeyeceğini varsaymak çok naiflik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 cevap veremiyor şu an hot girls wanted belgeseli açtı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Sömürülmeyeceğini sanmıyor Netflix, sömürülmesini dikkate almamayı tercih ediyor. Sömürenlerle uğraşmayarak daha müşteri odaklı çalışırım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Bird box 7,5/10 izlettirdi. Sonu yüzünden puan kirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Birdbox'ı sevenler A Quiet Place'e bayılacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Bird Box fena değildi bence de izlettirdi. Sandra Bullock aktı. Frankenstein Chronicles iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 sandra bullock oynatıyoz diye sıçmışlar sürekli bi triplerde nedir bu kadının artisliği lan diyosun nehir saçmalık, sonunu da bitirememişler, tatmin etmedi 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 photographer said: Birdbox'ı sevenler A Quiet Place'e bayılacaklar. Evet onu da begendim. Bunun da sonu iyi degildi ama gayet de izlettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Bird box beklentimin üzerinde çıktı. Öykü akışı iyiydi. O şartlarda keşke full make-up kirpik allık ruj gezmeseydi keşke. zaman içerisinde çirkinleşse tomun sakalı bozulsa falan daha inandırıcı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 ''You'' adlı diziye başladım. Geçen haftalarda geldi Netflix'e. Bir bookstore managerının bir kızla tanışıp aşık olup onu takip etmesiyle başlıyor. Baya izletiyor kendini. Öyle bir bakayım dedim bugun 5. bölüm izledim. Aynı isimle bir kitabın dizi adaptationı. Tavsiye ederim. https://www.imdb.com/title/tt7335184/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar