Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim netflix bazı filmlerde duruyor yükleme çıkıyor % 25 de takılıyor - geri yapıp kaldığım yerden başlat deyince oynuyor neden olur.

Bir de ben bazı dizileri arattım alttaki listede ismi çıkıyor ama kendi yok ortada
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Gelen ve giden listeleri yayınlanıyor aylık sitelerde. Onlara bakın uzun diziye başlamadan önce.
Mesaj tarihi:
Livered said:

Benim netflix bazı filmlerde duruyor yükleme çıkıyor % 25 de takılıyor - geri yapıp kaldığım yerden başlat deyince oynuyor neden olur.

Bir de ben bazı dizileri arattım alttaki listede ismi çıkıyor ama kendi yok ortada
Internet anlık olarak kopup gelince ilk dediğin sorun yaşanıyor. Kopmaya da gerek yok, o an yeterli veri çekemez ise (başka bir yerden dl falan varsa olabilir) %25'te takılıyor, tekrar açınca düzeliyor dediğin gibi.

İkinci sorun ise listede ismi var demek Netflix'te var demek değil aslında. Listede onu bulup, ona benzer öneriler sunmak için tutuyorlar. Farklı regionlarda netflix'te olabilir tabi o diziler/filmler, orasını bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Livered said:

netflix biraz çakal o konuda. örneğin "lost" yazıyorsun ama adamlarda yok, ancak adamlar tam bir t ürk esnaf olduğu için bende yok demiyor, lost a benzeyen şu diziler var onlara bak diyor.
Mesaj tarihi:
Livered said:

İkinci sorunun cevabı olarak, o diziler Netflix'in databaseinde var, tanımlı ama şu anda yayın hakları yok. Dolayısıyla izleyemezsin, ama orada Netflix diyor ki sana "bak ne aradığını biliyorum da o yok bende, ona benzer şöyle bişeyler ver aşağıda onları izle istersen".

Arattığın diziler başka ülkelerde olabilir (Friends), geçmişte alınıp lisansı bitmiş olabilir (House, MD), ya da hiç Netflix'e uğramamasına rağmen tanınıp database'e girmiş olabilir (Game of Thrones).
Mesaj tarihi:
2 gun once bende actirdim hesabi. Neyseki kota kalkti o yuzden en dolu paketten aldim 4k izliyorum dizileri. Hakan bitti stranger things 2. Sezonu ortaladim arada filmlere atiyorum kendimi falan.

Acaba farkli ip den giris yapilsa ayni anda hesap ban yermi. 2 3 kisi ortak girelim diyoruz 40 liralik 4 ekranli pakede. Muhtemelen yer tabi ama yapan varmi tecrubelerini aktarabilir mi
Mesaj tarihi:
evet farklı ip hatta farklı ülkeden bile sabahlara kadar izlersin. legal zaten paket öyle. sadece beşinciyi sokarsan atıyor kalanları, eşe dosta paylaştırma çok nasılsa dört kişi bile aynı anda girmiyoruz diye(:P)
Mesaj tarihi:
Sadece aynı evden/network'den izleniyor sanmış çocuk işte.

Spotify aile paketinin de öyle bir mallığı var , 5 kişinin de adresi aynı olacak vs. Adresi bir kere doldurduktan sonra göremiyorsun falan, bizim gibi 3. dünya ülkelerinde bunun sömürülmeyeceğini varsaymak çok naiflik.
Mesaj tarihi:
sandra bullock oynatıyoz diye sıçmışlar sürekli bi triplerde nedir bu kadının artisliği lan diyosun
nehir saçmalık, sonunu da bitirememişler, tatmin etmedi 5/10
Mesaj tarihi:
Bird box beklentimin üzerinde çıktı. Öykü akışı iyiydi. O şartlarda keşke full make-up kirpik allık ruj gezmeseydi keşke. zaman içerisinde çirkinleşse tomun sakalı bozulsa falan daha inandırıcı olacaktı.
Mesaj tarihi:
''You'' adlı diziye başladım. Geçen haftalarda geldi Netflix'e. Bir bookstore managerının bir kızla tanışıp aşık olup onu takip etmesiyle başlıyor. Baya izletiyor kendini. Öyle bir bakayım dedim bugun 5. bölüm izledim. Aynı isimle bir kitabın dizi adaptationı. Tavsiye ederim.

https://www.imdb.com/title/tt7335184/
  • Yeni Oluştur...