Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye

GERGE

Öne çıkan mesajlar

bu konular biraz böyledir. bir içerikte lgbt varsa o içerikteki kamera hatasını eleştirirsen bile homofobik olabilirsin. sen bildiğin ateşle oynamışsın. arcane direk açıklamadaki eşcinsellikle ilgili kısımların çıkarılmasını istediğini düşünmüş büyük ihtimalle.

eğer samimiysen dediklerinde hani benim dediklerimden devam etmiyorsan aynı şeyi savunuyoruz. bozmak gibi bi kelimeyi oraya koyarsan sonra çocuklar sokakta "o kız patlak" diye gezince şaşırmamak lazım. buna da arcane imam fln karşı gelmeyecektir tabii bence yanlış anlaşılma oldu sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

Black-ice said:

bekaret bozmak iğrenç bi kalıp. neyini savundunuz anlamadım. 18+ bile olsa iğrenç. bekaretini almak fln dese neyse. gerçi kadınlara dokunuyor ucu konudan şaşıyor ama yine de iğrenç.

sanırım adama vurasınız geldi sadece. homofob bişi de dememiş. filmin konusu lgbt olmasa böyle sert çıkışlar yapacak mıydınız lol

duyarını taştan çıkarmışsın resmen.

adamın derdi 'bekaret bozmak' ifadesi değil, burada verilen tepkilerde bununla alakalı değil.

sen o ifadeyi beğenmiyorsan eyvallah da, dayatma öyle genel bir ahlak kuralıymış gibi. tıptan, hukuka kadar ilgili her konuda bekaret bozulması denir. o ifadenin kötü/ayıp/yanlış tarafı yok.

Abi örnek veriyorum, daha önce kimseyle beraber olmamış sevgiline rahatça kullanabilir misin bu ifadeyi mesela? Yaşın da 17-18 öyle düşün.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

imamizer said:

Black-ice said:

bekaret bozmak iğrenç bi kalıp. neyini savundunuz anlamadım. 18+ bile olsa iğrenç. bekaretini almak fln dese neyse. gerçi kadınlara dokunuyor ucu konudan şaşıyor ama yine de iğrenç.

sanırım adama vurasınız geldi sadece. homofob bişi de dememiş. filmin konusu lgbt olmasa böyle sert çıkışlar yapacak mıydınız lol

adamın derdi 'bekaret bozmak' ifadesi değil, burada verilen tepkilerde bununla alakalı değil.

sen o ifadeyi beğenmiyorsan eyvallah da, dayatma öyle genel bir ahlak kuralıymış gibi. tıptan, hukuka kadar ilgili her konuda bekaret bozulması denir. o ifadenin kötü/ayıp/yanlış tarafı yok.

Abi örnek veriyorum, daha önce kimseyle beraber olmamış sevgiline rahatça kullanabilir misin bu ifadeyi mesela? Yaşın da 17-18 öyle düşün.

o ifadeyi kullanamayacağım bir durumdaysam zaten bekaretin bozuldu mu? bekaretin alındı mı? sorularını da aynı derece rahtsız edici bulurum.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

Black-ice said:

abi ahmed konusunu açıkladım doğrudur. ama bozmak konusunda ise benimkisi duyarsa duyar.

iğrenç bi laf. tıba da hukuğa da kafam girsin. tamamen kızlık zarının bozulmasından çıkmış iğrenç bi laf. ben kabul ediyorum kadınlar için uğraşan bir sjw olayım.

askerde olsun, iş hayatında olsun iğrenç aşağı sosyal kesimden insanların yanımda bu lafı kullanışlarına o kadar çok şahit oldum ki bu konuda tepki göstermem gerektiğini düşünüyorum. gerekirse bunun değişmesi için de ben duyarsal sjw olayım.
Sosyal ağlarda paylaş

diyelim bi ortamdasın, yeni tanıştığın insanlar var gidip bozmak falan demez kimse, almak der ne bileyim kaybetmek der. bunu netflixe yazmak da bu kadar yanlış bence.

eğer ahmed içtense dediklerinde -ki bunu da hani çok vurdunuz diye yazıyorum ffghj- yanlış bişey yok abi. bozmak kelimesi kullanılmasın. yok hukukta varmış tıpta varmış bize ne abi.

bir çocuk o dizi açıklamasından öğrenecekse eğer bunu bekareti bozdu diye değil aldı falan diye öğrensin. ki sonra sokakta o kız patlak'a evrilmesin lafları.

çok mu abartı çok duyar bir şey mi istiyorum gözünüzü seveyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

diyelim bi ortamdasın, yeni tanıştığın insanlar var gidip bozmak falan demez kimse, almak der ne bileyim kaybetmek der.

bigün bi yerde kaybetmek dersin de, senden büyük sjw ağzına vurur yalnız haberin olsun asdfgh.

ne demek kaybetmek?
pardon neyi kaybetmişim tam olarak?
diye ses incelir böyle giderek.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

post historyne bakinca 5dk surmedi sunu bulmam

https://forum.paticik.com/read.php?73,4921168,5534830#msg-5534830

he evet sjwlikten kasiyoruz yoksa buram buram homofobi kokmuyor.

7 sene önceki postumu bulmuş adam. 7 sene önceki tüm görüşlerin hayata bakışların falan aynı miydi senin? İnsan değişir gelişir eğitilir dünyaya bakışı değişir. Su forumun tarihinde insanların şimdi okuduğunda utanacağı ne kadar çok mesaj vardır saymakla bitiremezsin. Kişisel bir mevzu mu var bana karşı anlamadım. Seninle bir tartışma vs de yaşamamıştım ama neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

Son tartışmadan bağımsız her büyüyen şirket gibi netflix de hızlı içerik adına çok çerçöp fason dizi yaptırır oldu.

ya onlarin da alt kulturleri var..senelerce yalan ruzgari seyrettik biz..bizim diziler de dunyada anlamsiz bir pazar buluyor..nebleyim bollywoodcular var..

surumden kazaniyorlar iste ..vitrin zengin duruyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...