Grego Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 di 1-4 biyik 1-3 sam 1-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 gayet güzel aksiyon olmuş lan tiplere gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 bu arada bugün geliyodu galiba black mirror yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Grego said: di 1-4 biyik 1-3 sam 1-3 Albayı atlamışsın, şimdi gelir kaldırır sileceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 ha pardon baggio 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 bir şy oldu sandım ne büyütmüşler olayı. bu adamlar nasıl pc falan kullanabiliyor aklım almamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 abartmayı seviyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 nasil her okudugundan korkan insanlara donusmusler kiyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 entry girmiştim dalga geçmek için adam öm atmış üşenmemiş çok garip lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 yalniz biraz haklilik payi var sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 abi yıl 2017 telefonuna gelen bilinmeyen mesajdan, hatta uygulamanın tekinden gelecek mesajdan korkuyorsan bu hayatta haklılık payın hiç bir konuda oyk bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 abi şunda eleştirilebilecek tek şey ekşinin reklamlar ile insanlara mesaj atılmasına izin vermesi. ekşici olmadığım için bilmiyorum ama daha önceden böyle öm ile reklam yapılmadı sanırım? herifler de yeni hesap açamazlar şirketle konuşmadan yok onaylanacak da bilmem ne de.. onun dışında internet lan bu KİŞİSEL TELEFONUMA BİLDİRİM GELDİ KORKTUM ne kadar saçma bir argümandır, şimdi sen cep telefonunda facebooka girip video izlerken veya youtubeda veya chrome üstünde bir sitede bunu reklam olarak görsek sorun yok da ekşide görünce mi sorun var lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Grego said: di 1-4 biyik 1-3 sam 1-3 Oranlar ne icin anlamadim. Para kaldircaksak ozelden anlasalim, ona gore yapayim ne yapacaksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 said: ya arkadaş niye duygularımla oynuyorsunuz benim? mesaj yeşili yandı bi sevindirik oldum. ardından tehdit edildim ana biriyle bir ekşin var dedim o da bana özel değilmiş, yalan oldu. ne ayaksınız siz? bitirecem olm sizi. Eheh, olay direkt su ya. Karsi cinsden, platonikten mesaj beklerken `aman tanrim` cikmis kutudan, ona bozulmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 adamın hayatındaki aksiyon ekşi sözlükteki mesaj kutusu abi, yüklenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 fikir güzel de, böyle bir gecede kullanıcı sözleşmesi uydurup, ardından çat diye ekşişeyleri yayına alan uyanık avukatın para için yapmayacağı şey kaldı mı acaba. gerçi oda sedetin yanına kaçmıştı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 O avukatı ben de hiç sevmiyorum, Sözlük'ü de mahvetti o ayrı da Ekşi Şeyler güzel ya. Başta çok karşıydım önyargılıydım, ama her gün 1-2 bişi okuyorum güzel pratik hap gibi genel kültür veriyo, bilgi veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 işte kötü tarafı da o, sözlüğün çöplük olmasının kabulü ekşişeyler. seviyeyi tabana indirdi kullanıcı sayısı uğruna. reddit gibi örnek varken önünde, onedio olucam vizyonu. reddit reröre diye atlayan olursa not ; konsept olarak. IAma lar, kategorilendirme, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 reddit tutmaz abi burda. onedio tuttu, adam ona yöneldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Sözlük seviyesi tabana indi, düzgün içerik zaten uzun süredir bulunamıyordu. En son siyasi açıdan da korkaklığın sonucu olarak debe'yi kaldırdılar iyice patladı. Öyle olunca işe yarar tek tük entry'i seçmece okuyabilmek için güzel oluyor ekşi şeyler. Yoksa günlük içerik olarak sözlük felaket şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 tutmasın zaten, exclusive konseptlerin para yapacağı dönemler önümüzdeki 10-20 yıl, bu hala kullanıcı peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Esh said: yalniz biraz haklilik payi var sanki? var tabi, milyonda bir kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Türkiye’ye fazla netflix de black mirror da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 bi sn! simdi mesaj gelince pantolonu doldurup, saclari beyazlamis insanlardan bahsediyoruz oyle mi? abi ilginc... reklam kotuymus de ustteki mesaj ahahahahah bi de atarlanmis lan ahahahhahaha HOT KIRARIM AGZINI diye mesaj yollarsan adam dusup can verecek sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Pic related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar