miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 bazi filmlerin us netflixte turkce altyazisi var ama tr netflixte film yok.Bunlari ne kadar surede eklerler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 bu tr netflixte çok az içerik var dizilerin yeni sezonları yok falan. sırf annem izliyor diye kullanıyorum yoksa belgesel izlemekten başka bişeye yaramıyo tr'si benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 30 Eylül'de 28 lira çekmiş benden 4 ekranlı paket için. Canada üzerinden yapmıştım, TR fiyatı 40 TL. Makul seviyeye çekmedikleri sürece böyle devam ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 ne var ne yok diye bakarken crime tv shows da the shield i gördüm. özlemişim ya izleyelim bari baştan itibaren tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 mac için detect edilemeyen bi vpn desenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 OS fark etmez. NetflixbyProxy subreddit'ine bak. Her ay başka biri çalışıyor, kovalamayı bıraktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 http://www.merlininkazani.com/Leyla_ile_Mecnun_Netflixde_tekrar_baslayabilir-oyun_haber-91047p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 netflix çinden çekiliyormuş. üstüne vpn banları, diğer ülkelere yeteri kadar seri verememesi ve film haklarının abd'de de çoğunu kaybetmesiyle batacak gibi netflix. başladılar bile zaten disney amazona falan satılır diye spgfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 analizler harika Netflix shakes off weak subscriber growth and its stock is skyrocketing https://techcrunch.com/2016/10/17/netflix-shakes-off-weak-subscriber-growth-and-its-stock-is-skyrocketing/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Tum arsivde Turkce altyazi var artik sanirim. 1440/1523 su anki sayi, o 83 sey de yerli eserler anladigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 internet 2mbite inince netflix de yalan oldu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 ayy netfiliks izleyemiyo musun kıyamams :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 8mbit internete 150 lira veren adam beni eleştirmesin ya. cehalet prime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 başka seçenek vardı da mı almadık ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Ya benim tv de Netflix nw48 hatası veriyor. Laptop ps4 de sorun yok. Bi de tv deki app Türkçeye döndü. Ne bok yiyecez bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 said: Sürpriz UBISOFT-NETFLIX Anlaşmasının Bize Getirebileceği 6 Oyun Dizisi! http://geekyapar.com/konular/oyun/surpriz-ubisoft-netflix-anlasmasinin-bize-getirebilecegi-6-oyun-dizisi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 amerika netflix'ine vpn ile erişmek için bir yöntem var mı şu anda; ya da bir vpn tavsiyesi? Yakın zamanda bir crackdown yapmışlar ve çökmüş sanırım çoğu VPN sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 yöntem derken? amerika ip'sinden çıkış yaparsan amerikan netflix'ine erişinsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 nope, her şeyi blockluyor netflix neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Netflix'in iOS uygulamasına Spotify mantığında offline izleme gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 as bayrakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 androidde de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Android emulatoru yukleme vakti geldi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Android'e de gelmiş evet, şimdilik Netflix yapımlarına sınırlı olacakmış. Neyse akşam serviste dönüş için süper oldu, Netflix yapımlarını bitiririm o arada diğerlerine de gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 buna baya karsi cikiyodu netflix daha bi kac ay oncesine kadar. hayatta yapmiycaz falan diyolardi amazon video'nun da butun dunyaya acilmasindan hemen once yapmak zorunda kaldilar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar