sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 ooo rage var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 lol küfürler havada uçuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 ban gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Adam resmen duygularımı yazıya dökmüş ama yörüngeye gitmeye değmezdi bi netflix için asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 smartdnsproxy çalışıyor abi genelde, ben us kullanıyorum 80% eğer engellerse, deactive diyorsun fakir türk olarak takılıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 o kadar haklı ki kıyamadım yörüngeye gitmesine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 beyler ortak var mı girecek 4 kişi alırsak 10tl ye geliyomuş yollayayım 1 yıllık peşin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 vpn calısıyorsa girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 DNS-Trick calisti simdi, denedim. Ama bir geliyor, bir gidiyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Cosmos'un türkçe dublajı var görünüyor. Fakat açınca yok. Müşteri hizmetleriyle direkt görüşebilmek güzel. Söyledim, hata olduğunu, düzelteceklerini söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 patladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 patladıysa ucuzdan account alalım 3 aylık account için 13 lira veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 olm netflix çöktü lan şaka maka ahahaha, luke cage'i bitirmeye 2 bölüm kaldıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 :( eve gelmis ne güzel luke cage izlicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 http://downdetector.com/status/netflix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 iOS'da calisiyor, iPad'den devam ediyorum ben Luke Cage'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Netflix'in odeme sayfasini kontrol ettim bu arada, sadece $ yaziyor, ama kredi kartinin soyledigi: http://i.hizliresim.com/2jqG2N.png Anladigim kadariyla Kanada ya da USA arasinda gosterirken bir fark belirtmiyor, $ diyor ikisi de. Yani IP Kanada olursa yeterli sanirim, bende $ yazmaya devam ediyor diyordunuz. HD plan bu, ama ay sonunda $1 zam olacakmis bana =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 scrubs family guy vs gibi oyun oynarken göz ucuyla bakmalık diziler gelecek mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 gerge bizde dolar yazıyo ama 8.99 değil 9.99 acaba sen aldıgında 8.99 muydu ondan mı 1 dolar zam yapıyolar sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Eski uye oldugumdan indirimli kullaniyordum, indirim suresi bitti. Eski uyelere zamlar bir yil filan gec geliyor. Simdiye kadar oyle oldu en azindan. Iki zam gorduk, boyle yaptilar. Bende de Dolar yaziyor, ama Kanada Dolari o aslinda. Bir ay deneyin iste, olmazsa 3TL fazla oderseniz, olursa 5TL az. Sonra TL'ye donerseniz isterseniz. O kadar fark etmiyormus gerci, eskiden Euro aliyorlardi, 10TL fark oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 TR, 7.80 USD, işlem kuru 3.0058 TL - 23,45 TL 23.45 kesmiş benden canada ipsi ile açmıştım üyeliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 benden de dolar üzerinden kesmiş. tl fiyatlandırmaya nasıl geçiyoruz var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 12 ekim sonrası çekimler try üzerinden olacakmış. 2 gün farkla 5tl içerdeyim şu an mutsuzluk hat safhada sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Ben de 7 günle kaçırmışım. 40 küsür çekti benden de 4 ekranlık paket için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar