Killer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 topic epic threadlerde yerini alsın ya. eşi bide okumuş konuyu mithat bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ayrıca evlenip boşanmış biri olarak da evlilik yanında getirdiği fırsatları değerlendiremiyorsan çok saçma bir durum. evli olmanın getirdiği tek iyi sayılabilecek şey başına bir şey gelse aile olarak sayıldığı için hayat arkadaşının yoğun bakımda vs yanına girebilmesi ve fişinin çekilip çekilmemesinde karar verme yetkisinin olması miras hukukuna girmiyorum bile hani yurt dışına yerleşeceksen evlilik yoluyla hayat arkadaşını da yanına alıp gitme şansın oluyor bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Mithat said: Space için meme http://www.stayfitbug.com/wp-content/uploads/2009/09/Manboobs.jpg al ramazan ramazan kufrettirdin. yine de allah cezani vermesin, tuttugun dal kurumasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Jeeztro said: ben dasaa yı fakir biliyordum abi fakirler evlenemez mi yani? fakirlikten kirilsam bile ruh ikizimi bulmus olamaz miyim? hayatima deger katacak yegane insani fakirim diye, "ya sen git, sensiz ruhum da fakir olsun" diyerek geri mi cevirmem lazimdi. hayir ne abi bu fakirleri ezmeye calismak? paran var ver seviyesizsin. onu ne yapacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 off allahtan benimki çok heyecanlı, 1 hafta önceden başlıyor şu yıldönümünde ne yapsak bu yıldönümünde ne yapsak diye, unutma ihtimalim pek kalmıyor sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 dasaaa said: Jeeztro said: ben dasaa yı fakir biliyordum abi fakirler evlenemez mi yani? fakirlikten kirilsam bile ruh ikizimi bulmus olamaz miyim? hayatima deger katacak yegane insani fakirim diye, "ya sen git, sensiz ruhum da fakir olsun" diyerek geri mi cevirmem lazimdi. hayir ne abi bu fakirleri ezmeye calismak? paran var ver seviyesizsin. onu ne yapacagiz. bence fakirler nefes bile almasın. ama seni sevdiğimden kıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 bunu duymamis olayim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 evlendikten sonra daha büyük bir koliye mi taşındınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Ben ne yapayım lan. 25 aralık - 1 şubat - 2 şubat hep özel günler. Birde 14 şubat. 3 haftada 4 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Fetih haftasi vs birsey uydur onu kutla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Red said: evlendikten sonra daha büyük bir koliye mi taşındınız. hahaha cok komiksin kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 anaa dasaa evlenmiş mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ev hediyesi yurtiçi kargo kutusu yolliym boş evin bi odası da benden olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 dasaaa said: gecen sene subat ayinda abi. ya davet edecektim ama cok alakasiz olur gibi geldi. kusura bakmayin abv beni davet etmedin. yenge azeri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 baba tarafi iranli, anne tarafi rus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 asdfasdfafd saka maka iranli kadinlar 10 numara ya. bu aralar gözdem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 iyiler elbette. hem de kulturluler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Seele yi Suark sandım bir an, şantajın dibine vurucaktım bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 adam kac aydir orda. korkudan tek kelime etmedi iranli kadinlar hakkinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Seele said: asdfasdfafd saka maka iranli kadinlar 10 numara ya. bu aralar gözdem. Ss aldim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 kotu sey soylerse boynunu kirarim iyi bisi soylese esi boynunu kirar. susmasi mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Riverwind said: Seele said: asdfasdfafd saka maka iranli kadinlar 10 numara ya. bu aralar gözdem. Ss aldim ;) seni abine söylerim akilli ol!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Mithat nerdesin? Keep us updated plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 BabacumMostors said: evli olmanın getirdiği tek iyi sayılabilecek şey başına bir şey gelse aile olarak sayıldığı için hayat arkadaşının yoğun bakımda vs yanına girebilmesi ve fişinin çekilip çekilmemesinde karar verme yetkisinin olması abi naptın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 benim bildiğim vergisel bir avantajı yok mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar