Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 hacı o değil de, suark'ın mega tavsiyesi aslında çok mantıklı. ama bence bugün ne yaparsan yap kurtarma sınavı olacak. fail'ını kabullenmişsin ve bu yüzden yapmışsın şeklinde. ayı gibi hediyeye boğsan her baktığında "hı evet 2. yıldönümümüzü unuttuğunda almıştı slk .S.S" diyecek. hele ki pahalı hediyenin "para harcayarak düzeltemezsin, kalbimi kırdın anlamıyor musun senin için her şey maddiyat mı duygusuz adam" counter'ı var ki sırf o yüzden düz doğum gününde bile pahalı hediye almaktan tırsarım heh. bence önce tüm shitstorm'u tankla. haklısın hacı de. ondan sonra yap ne yapacaksan. o da elinden can havliyle elinden kolundan tutup HADİ KIRLARDA YEMEĞE ÇIKIP YAĞMURDA YÜRÜYCEZ GEL BAK KOŞ diye olmasın bi zahmet. ha ama tekrar söylüyorum suark'ın tavsiyesi de aşırı mantıklı. bi kere adam evli. ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 olan olmuş diyip oyuna devam etseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 di mi takımlı falan bişeyse diğer elemanlara da ayıp olmuştur sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 eşine olgun davranmasını, böyle ufak unutkanlıklarla ona verdiğin değeri veya hayatındaki önemini sorgulamasının doğru olmadığını söyle. sonra tekrar bilgisayara dön oyun oynamaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 çağır lole lig atlayın beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 hiç yapılmaması gereken bi hata yapmışsın dostum gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 imamizer said: eşine olgun davranmasını, böyle ufak unutkanlıklarla ona verdiğin değeri veya hayatındaki önemini sorgulamasının doğru olmadığını söyle. sonra tekrar bilgisayara dön oyun oynamaya devam et. Evli değilsin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ayrılma sakın AYRILMA en az 1 hafta boyunca her gün sanki yıldönümünüzmüş gibi hediye hazırla ALMA hazırla, en sonda güzel bir yemeğe götür. sonra sevişin, kadınının her istediğini yap KÖPEĞİ OL DOSTUM sdfğgks ciddiyim ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 mesela imam da "sonra oyuna devam et. like a boss." kısmına kadar aşırı haklı. ama bunun da "sen evlilik yıldönümümüzü, bla bla bla [insert evliliğe aşklı sevgili fedakarlıklı falan aşırı anlam here] günümüzü unutmaya UFAK UNUTKANLIK mı diyosun" diye counter'ı var. o cinnetten sonra da sakin kalıp aynı tavrı koruyabileceksen, "seni anlıyorum. öte yandan şu an çok sinirlisin ve bence bunu şu an tartışmamız doğru değil" gibi sağduyulu cevaplar verebileceksen bi şansın olur ama zaten şu ana kadar paniklemişsindir, yalan olur o iş. büyük kavga çıkar, geri adım da atmazsın falan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Ahahah offf nasil abartilmis, nasil topigi acanin esi canavar gi betimlenmis adam yuzde yuz haksizken :D Kurtarmasi filan yok bunun, hinlik ile oyunlarla filan duzeltilmez boyle agir faillar. Hani yazildigi gibi daha once tirt birsey degil evlilik yildonumu Alicak karsisina konusucak iste, ozur diliycek ebn bir hata yaptim, esseklik yaptim kacirdim yuzdyuz haklisin anlayisini siginiyorum diycek ve kurallari sen koy kendimi affettirmek istiyorum diycek iste bu kadar basit. Kadin erkek farketmiyor herkes hata yapar, onemli olan hatalari kabul etmek, hasari hali altina supurmek yerine tamire calismak ve ortak noktada bulusabilmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 onu bile düşünmeye uğraşmıyorsun bana soruyorsun cevabını alır, kuralları sen koy sen söyle ne yapacağımı derse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Yildonumu ne ya koylu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Laurelin said: Ahahah offf nasil abartilmis, nasil topigi acanin esi canavar gi betimlenmis adam yuzde yuz haksizken :D Kurtarmasi filan yok bunun, hinlik ile oyunlarla filan duzeltilmez boyle agir faillar. Hani yazildigi gibi daha once tirt birsey degil evlilik yildonumu Alicak karsisina konusucak iste, ozur diliycek ebn bir hata yaptim, esseklik yaptim kacirdim yuzdyuz haklisin anlayisini siginiyorum diycek ve kurallari sen koy kendimi affettirmek istiyorum diycek iste bu kadar basit. Kadin erkek farketmiyor herkes hata yapar, onemli olan hatalari kabul etmek, hasari hali altina supurmek yerine tamire calismak ve ortak noktada bulusabilmektir. Ne hatası ya, şu mesaja bak tam bir anadolu kezbanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Yazı/şiir konusunda nasılsın? Hatanı kabullen, özürünü dile. Telafi edebilmek için maddi kaynaklara yönelme. Otur içinden geçenleri yaz, çantasına koy. İstersen ufak notlardan sabah tek tek bulabileceği küçük sürprizler hazırla. En kötüsü sabah erken kalkıp 10 numara kahvaltı hazırla, işe sen bırak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 sipeyskeyk said: Erkek olarak başlayabilirsin sürece topicteki tek yararli tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 op evden kovuldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Shean said: ayrılma sakın AYRILMA en az 1 hafta boyunca her gün sanki yıldönümünüzmüş gibi hediye hazırla ALMA hazırla, en sonda güzel bir yemeğe götür. sonra sevişin, kadınının her istediğini yap KÖPEĞİ OL DOSTUM sdfğgks ciddiyim ayrıca bu da en kotusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 cacodemon said: Yazı/şiir konusunda nasılsın? Hatanı kabullen, özürünü dile. Telafi edebilmek için maddi kaynaklara yönelme. Otur içinden geçenleri yaz, çantasına koy. İstersen ufak notlardan sabah tek tek bulabileceği küçük sürprizler hazırla. En kötüsü sabah erken kalkıp 10 numara kahvaltı hazırla, işe sen bırak falan. abi siz büyürken blue jean falan mı okudunuz bunlar ne valla gözlerim yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 adam regular beyaz yakalı kadın için formül vermiş, ne bluejean'i allanse. bluejean varken postit mi vardı türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 çıkar masaya vur al sana yıldönümü de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 2 kere vur hatta al sana 2. yıldönümü BAM BAM şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 patiye yildonumunu unuttum uhuhuhu diyen adamdan BAMBAM diye ses cikmaz. pitipitpit diye cikar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Dostum vakit geç olmuş ama toparlamak için geç değil. Yarın sabahtan tut kolundan, havaalanına götür, amcam teyzem dayım babam gelecek karşılamamız lazım diyerek, oradan hop hafta sonu Paris'tesiniz, 3 gün 4 gece. Uçakta anlatırsın artık, yetişmedi sürprizim özür dilerim ama planlamıştım, yok bilet bulamadım da bilmem ne de, oradan toparlarsın, paralar gidecek yapacak bişey yok. Ama 2. seneyi bırak geçmiş patlaklarını da temizlersin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 dediklerini yapması için patronun oğlu mevkisinde olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Ahah uzayekki kezban demis hemen, direk hani su foruma bu gibi konularda yazdiklarinizi toplayip kiz arkadaslariniza, karilariniza filan yollasam ne komedi olur :D Anadolu degil hani marsta bile ikinci yıldönümünü unutmanin ozuru yok 4-5 filan sallamassin sonrada daha ikinci senede unutmak lel direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar