Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Kanuni olarak aklima su geliyor abi benim. Haksiz rekabet. Iftira olmaz bu, iftira boyle olmaz cunku. Haksiz rekabet davasi kazanilabilir ama bence. Kimsenin daha once acmamis olmasi garip ama. Once bir acik var mi onu arastirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 açmışlar ya, soruşturdum. birçok şirketin devam eden davası varmış. kesin bir açık var yoksa o site ayakta kalamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 sms ile kisi dogrulanmasi varmis.sikayet yazanlarin o bilgilerini talep edebilirsen calisanlari olup olmadigini ispatlayabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Cok begendim sistemi ya, somursunler sirketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Allahtan şirket değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Şirretim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Adres ver, mekanı basalım uusssssttaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Rasmon said: Şirretim ama. ben de senin bu hallerini seviyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Ilk kurulduklarinda bir şeye yariyorlardi belki, tuketici yaninda bir platform gibiydi. Ya da ben daha uyanmamistim. Ama artik hic bir anlami olmayan, hatta firmalarin silah olarak kullandigi bir platform olarak görüyorum. Tabi parayi veren ve onlarin tarafinda olan firmalar için, diğerleri için durum tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Bu arada niye garbage? İnternet 'e acsaymissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Patlatiyimmi sikayetvari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 oo cabukVigilante Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 xaty şirket nasıl müşteriye karşı silah olarak kullanıyor? bilmediğimden soruyorum. benim gördüğüm şirketler hep cebelleşiyor en basit konularda yanıt vereceğiz de kötü görünmeyeceğiz diye. gerçekten sorun yaşayıp da sorunu çözülmeyen müşterilerde var da işte 20% sı falan, geriye kalan "kargom 1 gün gecikti" veya "ürünü beğenmedim" falan gibi garip garip şikayetlerden ibaret. garbage çünkü devam etmeyecek bir konu ya. geyikten trollden geri kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Ben müşteri tarafından bakıyorum tamamen, yorumlarım ona göre. Senin tarafındaki durumu duyunca çok şaşırmadım, adamlardan beklenecek bir hareket. Bahsettiğime gelince, marketteki firmalar ikiye ayrılmış durumda. Basitçe; bir kısmı sikayetvar tarafındayken, diğerleri değil. Şikayetvar tarafında olan birine şikayet yapınca, müşteriye problem çözümü için ulaşılcak benzeri bir standart cevap (belki otomatik) konulup durum çözüldü olarak güncelleniyor. Aslında problemin çözüldüğü falan yok, bunu belirtip geri açtıramıyorsunuz da. Firmaya bakınca da %99 problem çözdü, mutlu müşteri vb gösteriyor. Bazı firmalar bu şekilde davranabilirken, bazıları gerçekten çözmek zorunda kalıyor ve oyalanıyor. Hatta çözse bile sistemde çözüldü olarak gözükmüyor doğru şekilde vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 problemin çözüldüğünü müşterinin verdiği "teşekkür" oranı belirlemiyor mu? kullanıcı beğenirse veriyor, beğenmezse vermiyor. ben öyle gördüm en azından. şirket "bu çözüldü" diyemiyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 en son şikayetim çözüldü diye işaretlenip çözülmediğinde ve benim hiç bir şekilde müdahale edemediğimde bırakmıştım siteyi. sonradan düzelttiler mi bilmiyorum ama arkada böyle bir para rezilliği de dönüyorsa hiç sanmıyorum düzelttiklerini. parayı veren düdüğü çalıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 valla ben de içerisinde olmadığım için bilemedim, bizim avukatlık bürosu ilgileniyor, dişe dokunur bir gelişme olursa uplarım başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bir kaç sene önce şikayet vara açtığımşikayetle ilgili restoran telefon etti ama o sırada araba kullanıyor olduum için daha sonra aramalarını söyledim ki aramadılar, şikayetvar da ise sorun çözülmüş görünüyordu şerefsiz burger king çalışanı 2008 de 80-TL paramın üstüne oturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Her markanın her şikayete tavrı ve sistem o yönde, değişen hiçbir şey yok. "Müşterimize ulaşılmıştır sorunu çözülecektir" falan yazıp KAPATIYORLAR şikayeti. Sizinle görüşen adamla daha beter kavga etmiş ya da sonradan arayın demiş olabilirsiniz, sorununuz çözülmeden gazınız alıp geçiştirilmiş olabilirsiniz, hiçbir şey fark etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Rasmon said: Allahtan şirket değilim. Allaha şirkettin ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 telefonla aradık telefonu cevap vermedi diyerek çözüldüye çevirmişlerdi benimkini bi keresinde. finansbanktı galiba.... şikayetvar 5 para etmez bir site. alternatifini yapıp işletebilen daha fazla para kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Kafasına göre parayı verenin generic mesajlarına çözüldü yazıyolar. Garanti bankasını sikayet ettim hiç bişi yapmadılar tek yazdıkları. İşte kisisel bilgi olduğundan sube ile görüşmeniz gerekli. Çözüldü oldu. Lan zaten sube ilede telefondada gporustum cozemeyince yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 doktorsitesi, eniyihekim.com gibi siteler var sağlık çalışanları için.. doktor önerileri, şikayetleri vs oluyor. Olumsuz yorumlar para ile sildiriliyor. sikayetimvar.comda da çözülmeyen sorunların çözülmüş olarak görünmesi çok normal. O kadar para veriyorsun, adamlar parayı firmadan kazanıyor. tüketicinin değil firmanın yanında olması çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 etik diye bir şey var. para kazanmak için yapılan her şey normal olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 yoo gayet de normal. ne etigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar