Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Gecikmemistir de artik biri olmeden haber niteligi kazanmiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bu kadar geyik üzerine haberini yapmama kararı çıkmış olabilir mediyandaş lardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 mantikli. bi an gerilmistim, "artik ulkemi taniyamaz oldum" diye alarm caliyodu beynimde. gecen seneki haber de sigara icen kadinin tartisip hakli cikip olayin dayaksiz bitmesiydi zaten. ya adam olecek, ya da "ramazanda sigara icti ve dayak yemedi" diye haber olacak belli ki. klasik dayak sarmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 istanbulda atılmış facebookta dolaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Bu sene istanbulda oruc tutmayana dayak atmaya calisanlar dayak yiycek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 İstanbul Bahçeköy wins http://haber.sol.org.tr/toplum/istanbulda-yasanan-ilk-ramazan-saldirisinin-magduru-sola-konustu-158426 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Bu sayılmaz, olay iftardan sonra olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 http://www.diken.com.tr/ramazanin-ilk-tahammulsuzlugu-universiteliler-sariyerde-saldiriya-ugradi/ İstanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Tabi ki sayılmaz bu haber, Konya 2,5 üst diyorum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ne demek sayılmaz daha nolsun götüne demir mi soksalardı çocukların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Adana derken İstanbul çıktı neyse önümüzdeki senelere bakacağız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 sipeyskeyk said: ne demek sayılmaz daha nolsun götüne demir mi soksalardı çocukların Niye aklina hemen gote bisey sokulmasi geliyor kotu ceza olarak hm?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Ensar psikolojisini bozmuş olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 neutrino said: sipeyskeyk said: ne demek sayılmaz daha nolsun götüne demir mi soksalardı çocukların Niye aklina hemen gote bisey sokulmasi geliyor kotu ceza olarak hm?! Çünkü kötü, sen seviyorsan ben karışmam sacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Yok benim hiç aklıma bile gelmiyor,"öldürseler mi lan" falan derdim ben sen direkt g.te gidince dikkat cekmis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Tamam kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mahallenin barzo delikanlıları yine mahallelerinde yaşayan noyan tier birini dövmüşler, gecenin bi vakti. Bu yüzden sayılmaz. Dayak sebebi oruç tutmamak, yemek yemek yada sigara içmek olacak ve haliyle sahur ile iftar arasında bir zaman diliminde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Kızlı erkekli gezmek ve alkol almak, gayet sayılır. Şu iddiayı İstanbul harici iller ve İstanbul'un ilçeleri olarak ikiye bölmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 kızlı erkekli gezip alkol alma dayağı 365 gün yenebilecek bir dayak ama. ramazan spesifik olması için gün içinde yemekli sigaralı olması lazım bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 neutrino said: http://www.diken.com.tr/ramazanin-ilk-tahammulsuzlugu-universiteliler-sariyerde-saldiriya-ugradi/ İstanbul. Dafuk? Bütün gün Sarıyer'de fosur fosur sigara içtim. Bi allahın kulu bana bişey demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 iyi hadi sayılmasın haklısınız, sıradan bir dayak gibi duruyor. sebep oruç olmadığı sürece beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 https://www.facebook.com/cevatizm/videos/1815101452058183/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 pattisliborek said: çomarland istanbul. Winrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 AHAHA İSTANBUL MU? BEN KAZANDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Masakari said: Mahallenin barzo delikanlıları yine mahallelerinde yaşayan noyan tier birini dövmüşler, gecenin bi vakti. Bu yüzden sayılmaz. Dayak sebebi oruç tutmamak, yemek yemek yada sigara içmek olacak ve haliyle sahur ile iftar arasında bir zaman diliminde olacak. Bence oruc saati disinda da olsa Ramazan'da icki icti diye dovulmek de sayilmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar