Pascha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Bilindigi üzere Akıllı saatlerin babasıdır. Huawei Watch Black Stainless Steel Sahibinden Ps: Sahibinden ilanı henüz pasif olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Akilli saatlerin babasi olabilir ama 1400 liraya babayi alirsin bence :P Ben begendim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 amazonda 1120 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 kredi kartı bilgilerinide yazsaydın barkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 ilk koydugum deri kayışlısıymış 1120, paslanmaz çelik kayışlısı 1455 liraya geliyo app den bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 o değil de banane ya asd kusura bakma artık baltaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 @Fistan o saatin deri oldugunu farketmedin sanırım.. Ayrıca offical storada 449 USD olan saati nasıl oluyor da 318 usd ye satabiliyorlar anlayamadım ? Kutudaki preview iphone versiyonda yok galiba.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 mokoko said: kredi kartı bilgilerinide yazsaydın barkın :)) abi 1 hafta boyunca arastırdıgım lanet saati 400 usd den asagı satan yokken 10 dakikada 318 dolaraaa bulduum ben diyen cıkınca olabiliyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Fistan said: o değil de banane ya asd kusura bakma artık baltaya abi ne olur kuusra bakma yazmadan edemicem 8000 lira maaşımla 200 liranın hesabını yaptırdın bana gel 1200 vericem sana :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 deri kayışlısını daha cok sevdim ben 1120 lira onu alırım saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 8bin lira maaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 yatakta çok iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 çıkarmadan 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 10 bin tele maaşım var, bana kaça oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 8bin maaşlı fakirler basmış forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 400 bin tl cirosu olan firmanın veliahtı pozisyonunda çalışıyorum. Bana en son kaç olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 net mi bürüt mü multinet şirket hattı yol parası var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Saati bana hediye et şanın yürüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Para ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 8K tl bide hani $ olsa tamam da TL ne abi fakir işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 kesin brüttür ya, yol yemeği de katmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 gunde 15 lira masrafim var, ayda 450 liraya gecinebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar