Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AMD RX 480

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada reviewlere yeni bakabildim, bu kartı tabii ki de 1070gibi olacak diye beklemiyordum.

980ti da fazla olurdu ama 970-980 arası bi kart sunması gerekirken 970ten bile az performans veren bi kart (1080p'de) direk fail olmuş bence. Yani Şu an için belki almak mantıklı 1-2 ay sonra değil ama 970 ile aynı paraya gelecek.

eğer bu fiyata 970-980 arası bi kart çıksaydı, piyasayı silip süpürürdü ama bu dönemde bu kartı almak meh.

kimse bu kartla 4k oynamaya da çalışmasın.
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

ulan geçen sene hiç muhabbeti dönmüyodu bu yeni kartların,kafama sıçim 970 aldım şimdi cillop kartlar çıktı

yapacak bişe yok, o an ihtiyacın vardı aldın. sorgulamıcan. 970 zaten götürecek seni 2-3 sene falan. o zamana kadar da bu 1080 ve 480'i güzel döven şeyler çıkacak. kısır döngü. ihtiyacın varsa ve "2 ay sonra yenileri çıkıyor" diye haber yoksa alacaksın, almamak gibi bir opsiyon yok..
Mesaj tarihi:
dedikodularda 300 dolar civarı olacak deniyordu 1060 için, bu fiyatları nerden aldın? 300 doların altında olursa zaten amd dükkana kilidi vurur.
Mesaj tarihi:
µh said:

dedikodularda 300 dolar civarı olacak deniyordu 1060 için, bu fiyatları nerden aldın? 300 doların altında olursa zaten amd dükkana kilidi vurur.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1240197

da adam sonradan sunu eklemis

They could price it like this.

yani yalan o fiyatlar sanirim
Mesaj tarihi:
970'ten genel olarak iyi gözüküyor benchmarklarda. Önceki sayfalarda biri link vermiş. Ben anlamadım, nasıl kötü oluyormuş?

Adamlar zaten kendi dedi high-end olmayacak bu seri diye. Vatan'ın fiyat nasılsa düşer 1 aya, diğer yerler de satmaya başlayınca. 2x480 bile mis gibi.

F/P dengesi bence vaad edilen gibi.
Mesaj tarihi:
her türlü 970den iyi apiler geliştikce patchler geldikce dahada iyi olacak orası net.

bu power sorunu dısında gayet cillop kart, gibi gözüküyo benchmarklarda
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

amd dukkana kilit vurmaz
rx480 zaten ps4 neoda kullanilacak kart birebir ozellikleri ayni diyorlardi.
artanlari pc'ye kitleyeceklerdir adsfasdf

harbi mi?
vr desteği 4k'da 970ten iyi olması, evet ps4k ya göre üretilmiş olabilir. ilk defa duydum bunu.
Mesaj tarihi:
650ti ile csgo 300 fps sabit, cpu oyunu o. ama witcher 3 30fps :( o yüzden almak istiyorum

he bi de büyük aşkım 4850'nin hatırasını yaşatacak bi ati lazım https://forum.paticik.com/read.php?6,7532130,page=1
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...