Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AMD RX 480

Artariel

Öne çıkan mesajlar

bu arada reviewlere yeni bakabildim, bu kartı tabii ki de 1070gibi olacak diye beklemiyordum.

980ti da fazla olurdu ama 970-980 arası bi kart sunması gerekirken 970ten bile az performans veren bi kart (1080p'de) direk fail olmuş bence. Yani Şu an için belki almak mantıklı 1-2 ay sonra değil ama 970 ile aynı paraya gelecek.

eğer bu fiyata 970-980 arası bi kart çıksaydı, piyasayı silip süpürürdü ama bu dönemde bu kartı almak meh.

kimse bu kartla 4k oynamaya da çalışmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ said:

ulan geçen sene hiç muhabbeti dönmüyodu bu yeni kartların,kafama sıçim 970 aldım şimdi cillop kartlar çıktı

yapacak bişe yok, o an ihtiyacın vardı aldın. sorgulamıcan. 970 zaten götürecek seni 2-3 sene falan. o zamana kadar da bu 1080 ve 480'i güzel döven şeyler çıkacak. kısır döngü. ihtiyacın varsa ve "2 ay sonra yenileri çıkıyor" diye haber yoksa alacaksın, almamak gibi bir opsiyon yok..
Sosyal ağlarda paylaş

970'ten genel olarak iyi gözüküyor benchmarklarda. Önceki sayfalarda biri link vermiş. Ben anlamadım, nasıl kötü oluyormuş?

Adamlar zaten kendi dedi high-end olmayacak bu seri diye. Vatan'ın fiyat nasılsa düşer 1 aya, diğer yerler de satmaya başlayınca. 2x480 bile mis gibi.

F/P dengesi bence vaad edilen gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...