Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Good Tier 91 Days: Crime, drama seri. Atmosfer, dünya vs, aşırı iyi başladı. MC baya complex bi karakter gibi görünüyor, sanırım anti-hero olur o backstory ile. İkinci yarı klasik Japon overactingi moduna giren atmosphere ters karakteri sokmasalar iyiydi. Umarım kotarırlar bu seriyi de benzerleri gelir. Amaama to Inazuma: Baya realistik bir SoL. Usagi Drop gibi hem güldüren hem de hüzünlendiren. Esas kız da çok iyi. Tales of Zestiria the X: Tales oyun adaptasyonu. High fantasy ve ufotable’ın eyegasm animasyonu. Saiki Kusuo no Psi Nan: Bir bölümü hafta için her güne bölmeleri iyi olmuş yoksa gülmekten yorulurdum herhalde. Karakterler de birbirinden matrak. Orange: Premise Erased gibi. Karakterler baya iyi. HanaKawa MC her türlü deliver eder zaten. Planetarian: Chiisana Hoshi no Yume: Feels train kalkıyor. Plastic Memories S2 geldi. 5 bölümmüş gerçi, neye uğradığımızı şaşıracağız herhalde. Amanchu!: SoL, Re:Zero’dan sonra izlemelik healing animesi. MC tam şapşik, reaction faceler çok iyi. Geçen sezondan Flying Witch’i sevenler beri gelsin. Fukigen na Mononokean: Natsume Yuujinchou vibeları alıyorum, baya hoş. Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru!: Gekkan Shoujo Nozaki-kun spiritual successor. MC bile aynı lel. Thunderbolt Fantasy: Anime değil ama Urobuchi’den animemsi puppet show. Aksiyon, cast falan baya başarılı. OK Tier Rewrite: Key pls. Dafuq I’m watching. İlk 2 bölüm bayıktı ama VN iyi diyorlar bakalım. Handa-kun: Saiki varken yüzüne bakılmaz aslında ama Sakamoto desu ga?’nın baymayan versiyonu gibi. Alderamin on the Sky: Madhouse’u çok seviyorum o yüzden şans vereceğim. İnşallah military aspectine önem verirler de Valkyria Chronicles gibi bişi çıkar ortaya. Regalia: The Three Sacred Stars: Cute girls doing cute things serisinde hayvan gibi kaliteli mecha çizimleri (CGI yok) ve fightları. Birde yuri vibeları alıyorum (Borastus koş) Allam yareppim. DAYS: MC tam Boku no Hero Academia’daki Deku. Pek ısınamadım henüz, bir Haikyuu ya da Kuroko değil gibi ama yine de izlenebilir. Birde o yüzlerdeki pembeliklere feci taktım… Cheer Danshi!!: DAYS’i geçebilitesi var bence. Shounen jump’taymış zaten. Fujoshit değil yani. Time Travel Shoujo: Mari Waka to 8-nin no Kagakusha-tachi: İyi desem iyi değil, kötü desem o da değil. Meh işte. Old school çizimler iyi. Hitori no Shita: The Outcast: Zombiler falan var… Çakma Kara no Kyoukai Shiki karakteri fena değil, MC tam bir moron. Qualidea Code: Yahari’nin yazarından böyle patates birşey nasıl çıkmış ya. Gerçi 3 yazarın collaboration’ı. Underachiever 8man erkek kardeşi kesin o yazmış bariz belli. Ama MC tam kabız. Taboo Tattoo: Poor man’s Code Geass. Öküz gibi animasyon yapmışlar birde ama premise çok generic ya. Shit Tier: Servamp: Poor man’s FSN olacak bu da herhalde. Üstüne fujoshi bait gibi geldi. New Game!: Moeshit. Gerisi pek beş para etmez gibi. Fudanshi Koukou Seikatsu: Kaede bunu beğendi dsdfg Bananya: Bu ne olm ya ahaha Scared Rider Xechs: Bunu 5dk’da dropladım. Çöp. Guilty Pleasure: Ange Vierge (Unlimited Censor Works yaptılar ilk bölüm ama aksiyon ve cast iyi.) Pleasure: Masou Gakuen HxH (Bu direk borderline hentai çıktı, birde sansürsüz versiyon var oha) Honorable Mentions: ReLife: Bu da çok iyi ama bütün sezon birden çıkınca böyle topiclerin de esprisi kalmıyor. Battery: Ping Pong the Animation gibi ciddi bir spor animesi olacak sanırım bu. Mob Psycho 100: Gel artık gönlümün sultanı. Liste istenmişti, sequeller hariç yeni gelen serileri kendi beğenim ve potansiyeline göre sıraladım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mob Psycho 100 opening https://twitter.com/pKjd/status/752521446379839490 çok iyi (tu) hype mode on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 fudanshi neymiş diye baktım da wtf niye zan altında kaldım ben amanchu aria mangakasından. healing sol cular izleyin kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Mob Psycho 100 fena degildi, ama sezonun en iyisi demek icin erken. Bazilari simdiden oyle yaziyor reddit ve MAL'de. Ilk bolum olarak bakarsak Tales de, sweetness & lightning de daha iyiydi bence. Bones'a cuzdani firlatmislar, o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 sweetness & lightning EP2 direk zirveye cikti benim icin. Ilk bolumden daha iyiydi. Tsumugi'ni seiyū bu arada: http://cdn.myanimelist.net/images/voiceactors/1/34415.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 lan sol e bu kadar hyp3e yapılır mı dicektim ama kız çok şirin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 ilk bölümün yarısı kadar bile kuvvetli değildi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 d-grayman hollowda aksiyon başladı da ben konuyu anlamadım tekrar seyredicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Saiki'nin dodgeballını seyrettiniz mi? Offff kriz direk, neden adamın hayatı disastrous çok net belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 handa-kun un gideri var. eğlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 re:zeronun yazarı 15. bolumde kalbi kırılanlar saiki izlesin güzel anime demis. #savage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Yanlis soylemis. Amanchu bu sezonun antidepresan serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 anmanchu'nun unifromaları ne öle abi... ince belli kalcalı olmıyan kızlar ne giyiyomus? yoksa ilerde revealmı olcak manken okulu burası diye güldüm ama bakalım bi iki bölüm daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Amaama inazuma ERİYOOOĞĞĞĞMMMM KAWAIIIIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 beğenmedim ya 2. bölümü ben. bi olayı yoktu. 1. bölümün aynısını işlediler, sırf yemek üzerine mi muhabbet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ilk bölümde baya kuvvetli seyler vardı. cocuğun babasıyla ilişki kurmak istemesi beraber yemek istemeis, o beni zile dediği yer falan. annenisinden yemek istemesi vs vs vs ikinci bölüm baya yavandı ilkine gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Manga ilk bolum tarzi seyler oluyor, ama her sayida degil. Bazi sayilar sadece fluff ve yemek. Genel olarak cok iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 amaama-to-inazuma ne tatlı bişi çıktı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mob Psycho çok şahaneymiş. Artstyle şahane müzikler ayrı şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 mobu sayko biraz fazla saçlı anpanman gibi ama izlenir gene eğlenceli, lsd meets ghostbusters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 mob saitamanın çocukluğu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 zaten aynı mangakanın ONE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 iyi o zaman bundan sonra aynı konsept 10 tane opm çıkarır, daha bunun uzaylısı var, orta çağsı var, zombilisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Yok OPM de zaten uzaylısı zombilisi herşeyi mevcut :D Adam OPM(one)ı zor yetiştiriyor diğerlerini nasıl yetiştirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ben neden bu kadar birbirine hem konsept hem karakter olarak bu kadar yakın iki seriyi aynı anda yaratıp götürmeye çalışmış, ona anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar