Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 - Yaz

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Good Tier
91 Days: Crime, drama seri. Atmosfer, dünya vs, aşırı iyi başladı. MC baya complex bi karakter gibi görünüyor, sanırım anti-hero olur o backstory ile. İkinci yarı klasik Japon overactingi moduna giren atmosphere ters karakteri sokmasalar iyiydi. Umarım kotarırlar bu seriyi de benzerleri gelir.
Amaama to Inazuma: Baya realistik bir SoL. Usagi Drop gibi hem güldüren hem de hüzünlendiren. Esas kız da çok iyi.
Tales of Zestiria the X: Tales oyun adaptasyonu. High fantasy ve ufotable’ın eyegasm animasyonu.
Saiki Kusuo no Psi Nan: Bir bölümü hafta için her güne bölmeleri iyi olmuş yoksa gülmekten yorulurdum herhalde. Karakterler de birbirinden matrak.
Orange: Premise Erased gibi. Karakterler baya iyi. HanaKawa MC her türlü deliver eder zaten.
Planetarian: Chiisana Hoshi no Yume: Feels train kalkıyor. Plastic Memories S2 geldi. 5 bölümmüş gerçi, neye uğradığımızı şaşıracağız herhalde.
Amanchu!: SoL, Re:Zero’dan sonra izlemelik healing animesi. MC tam şapşik, reaction faceler çok iyi. Geçen sezondan Flying Witch’i sevenler beri gelsin.
Fukigen na Mononokean: Natsume Yuujinchou vibeları alıyorum, baya hoş.
Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru!: Gekkan Shoujo Nozaki-kun spiritual successor. MC bile aynı lel.
Thunderbolt Fantasy: Anime değil ama Urobuchi’den animemsi puppet show. Aksiyon, cast falan baya başarılı.

OK Tier
Rewrite: Key pls. Dafuq I’m watching. İlk 2 bölüm bayıktı ama VN iyi diyorlar bakalım.
Handa-kun: Saiki varken yüzüne bakılmaz aslında ama Sakamoto desu ga?’nın baymayan versiyonu gibi.
Alderamin on the Sky: Madhouse’u çok seviyorum o yüzden şans vereceğim. İnşallah military aspectine önem verirler de Valkyria Chronicles gibi bişi çıkar ortaya.
Regalia: The Three Sacred Stars: Cute girls doing cute things serisinde hayvan gibi kaliteli mecha çizimleri (CGI yok) ve fightları. Birde yuri vibeları alıyorum (Borastus koş) Allam yareppim.
DAYS: MC tam Boku no Hero Academia’daki Deku. Pek ısınamadım henüz, bir Haikyuu ya da Kuroko değil gibi ama yine de izlenebilir. Birde o yüzlerdeki pembeliklere feci taktım…
Cheer Danshi!!: DAYS’i geçebilitesi var bence. Shounen jump’taymış zaten. Fujoshit değil yani.
Time Travel Shoujo: Mari Waka to 8-nin no Kagakusha-tachi: İyi desem iyi değil, kötü desem o da değil. Meh işte. Old school çizimler iyi.
Hitori no Shita: The Outcast: Zombiler falan var… Çakma Kara no Kyoukai Shiki karakteri fena değil, MC tam bir moron.
Qualidea Code: Yahari’nin yazarından böyle patates birşey nasıl çıkmış ya. Gerçi 3 yazarın collaboration’ı. Underachiever 8man erkek kardeşi kesin o yazmış bariz belli. Ama MC tam kabız.
Taboo Tattoo: Poor man’s Code Geass. Öküz gibi animasyon yapmışlar birde ama premise çok generic ya.

Shit Tier:
Servamp: Poor man’s FSN olacak bu da herhalde. Üstüne fujoshi bait gibi geldi.
New Game!: Moeshit. Gerisi pek beş para etmez gibi.
Fudanshi Koukou Seikatsu: Kaede bunu beğendi dsdfg
Bananya: Bu ne olm ya ahaha
Scared Rider Xechs: Bunu 5dk’da dropladım. Çöp.

Guilty Pleasure: Ange Vierge (Unlimited Censor Works yaptılar ilk bölüm ama aksiyon ve cast iyi.)

Pleasure: Masou Gakuen HxH (Bu direk borderline hentai çıktı, birde sansürsüz versiyon var oha)

Honorable Mentions:
ReLife: Bu da çok iyi ama bütün sezon birden çıkınca böyle topiclerin de esprisi kalmıyor.
Battery: Ping Pong the Animation gibi ciddi bir spor animesi olacak sanırım bu.
Mob Psycho 100: Gel artık gönlümün sultanı.

Liste istenmişti, sequeller hariç yeni gelen serileri kendi beğenim ve potansiyeline göre sıraladım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...